21 Mayıs 2012 Pazartesi

Gereksiz Bilgi




Ne yani şu hayatta pazartesiden tek nefret eden ben miyim? Ya da normalde "neşe topu" olarak yaşayan ama sırf pazartesi diye hayata küsen bir ben mi varım? Bununla kalır mıyım, tabii ki hayır..
Pazartesinin adı bile kötü, artık gün bildiğin, o kadar gereksiz bence. Hatta mutlaka pazartesiler tatil olmalı, salı daha havalı yani, en azından bana göre öyle!


Peki söyleyin benim suçum mu beslenmesini yerken ağzı açık bakan öğrencime kızdım diye küsmesi? Hem anası babası öğretmiyo mu ona örtmene küsülmez! Hiç ama dimi.. 
Ayrıca işine geldi mi "öğretmeniim senin çocuğun olmuyo diye mi bize çocuklarım diyosuuunn" demeyi biliyo, sanane çocuğum benim henüz doğmamış çocuklarımdan..

Hayır bende biliyorum Dünya Gerizekalılar Olimpiyatı yapılsa flamayla en önde giderim ama yani ne olmuş beautyblender'ım kurumuyo diye ortalığı birbirine kattıysam. O kadar para verdim buna arkadaş! Hem onlar biliyo mu ben bu parayı ne şartlarda kazanıyorum?! Evet örtmenler "yata yata" para kazanıyo.. Hatta öyle bi yatıyorum ki aaayy evlere şenlik. Böle Allah'ın unuttuğu bi köyde, inekler, koyunlar ve ahır kokan sınıflarla okulcak yatıyoruz biz. Hatta örtmenler odasına Play Station aldık, her gün kapışıyoruz..

Neymiş efendim bu kadar zor kazandığımı iddia edip bi de üstüne hepsini kozmetiğe yatırıyomuşum. Ne var bunda Allah aşkına siz söyleyin.. Seviyorum arkadaş, sektörü seviyorum, üreteni seviyorum, tüketeni seviyorum, zaten ben şu hayatta herkesi seviyorum. Öyle anlaşamadığım pek olmaz da kıl oldum mu da hiç çekilmez..
Şimdi beni hiiiç suçlamayın başta belirttim gereksiz bilgi bunlar. Ben masumum, onların içi fesat!

Zaten sabahtan beri moralim bozuk, ojem bozulmuş haberim yok. Hayır bi Allah'ın kulu da uyarmıyo ki "anacım senin oje telef olmuş, uyuma" diye.. Pazartesi bugün ondan oluyo bütün bunlar. Ayarım bozuldu benim, hele de gitmeme az kaldı ya batıveriyo herşey bana. Ay ben ne diycektim ne çıktı, halbuki daha dün arkadaşım uyardı uzun yazıyosun az kısa tut diye.. Nato mermer nato işte.. Pazartesi bugün üstüme gelme!

Sevgilerimle.. :)

13 yorum:

  1. hayırlı olsun canım blogun.. ben seni başka bir arkadaşla karıştırıyordum hayır izliyorum zaten blogunu diyordum kusura bakma :)
    batmanda öğretmenim ben de sen neredesin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yiiiwruum yakında leopar desen giymezsen ben de apılan değilim.

      Sil
    2. Yiiiiwruuum yakında leopar desen giymezsen ben de apılan değilim😊

      Sil
    3. sen iste ben onu da giycem yiiwwrruuumm :D

      Sil
  2. ay kıyamam koyunlar keçiler yeni atama her halde.ne içten yazmışsın meslektaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaay bütün örtmenleri topluyorum buraya yavaş yavaş :D yok yeni sayılmam artık 1,5 yıl oluyor nerdeyse.. ama ben hala alışamadım ortama :D

      Sil
  3. bloglarımız ne kadar benziyor farkettin mi :) http://bugunnesursemm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa evet ama ben sizi daha önce görmedim :) pişti olduk desene :)) hemen gidip takibe alıyorum senı :D

      Sil
  4. evet dün bende aynı moddaydım :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla acı ama gerçek seninle tek aynı noktamız saç modelimiz :)) yaa ama sen çok güzelsiiiinnn!!! maşallah diyorum yaa :D

      Sil
  5. beautyblenderi ben herzaman nemli kullaniyorum canim, kuru olunca termal suyu sIkIyorum daha güzel sonuc elde ediyorum haberin ola ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya çok haklısın bende 1 haftadır termal suyla kullanıyorum daha başarılı gibi geldi bana :) zaten hep nemli kalıyo ki, 2 günde kuruyo meret :D

      Sil
  6. Meslektaşın olarak seni çok iyi anlıyorum.Ben de beklerim.

    http://dorelame.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template