24 Mayıs 2012 Perşembe

Tadilattayız...

 
 Biliyorum beni çok özlediniz.. Hergün girip baktınız yeni yazı var mı diye (!!) Ama öyle yoğunum ki nerden başlayım anlatmaya (aayy bi gün hep bu cümleyi yazacağımı düşlemiştim). Bu hafta çok yoğundu ve oldukça da sıkıntılı.. 

Bu haftayı ağlama haftası ilan ettik, toplanıp ağladık. Çok acaip sırlar var elimde ama şimdlik kullanmayacağım, ilerde bakıcaz artık.
 
Bana kısa yaz diyen canımın içine selam eder anlatmaya başlarım efendim;


Beni twitterda takip eden varsa bilir çarşamba günü grevdeydik. Gerçekten ama evden katıldık biz, öylesi daha sağlıklı oluyo. "Allahım yarebbim, buna da yatma olsun" diyen apılacım seni hala kınıyorum. 
Ya bu arada bende bi abla var, yakında tanıştırıcam sizi, bayılcaksınız kendisine :) Grev demişken eğer bunu okuyan MEB'den biri varsa valla çok hastaydım, ayy ölüyodum yyaa, yatak döşek yattım evde yeminle!

Neyse çarşamba günü ayların biriken işlerini yapmakla geçti derken kapı çalındı ve malum mukaddes insan kapıcımız Mikail "hoce cumaya çık evden" dedi ben şokta tabii. Olayımız şu; benim katı ofis yapcakmış en üst kata taşıncam önemli bi durum yok yani. Sora gerekli yerlerle (ev sahibi) yapılan tartışmalar sonucunda cumarteside karar kıldık. Şimdi benim acilen evi toplamam gerekiyo ama nası üşeniyorum, ay nası üşeniyorum. Gerçi buraya ev demek bile beni sıkıyor.
Bu yazı bitsin, topliycam o kadar yani..

Bu arada bu sadece bi geçiş yazısı tadilattayım ya o bakımdan. Ama elimde çok süper bi saç maskesi var, bizzat denedim, cumartesi yazısını ve fotolarını koyucam, söz valla yapcam. Maske şahsım tarafından denenmiş, meyvalarını toplamaya başlamıştır, bilginize.

Şuan da kendime eziyet ediyor Miss Turkey izliyorum. Bunlar güzelse ben Marilyn Monroe'yum arkadaş! Yarebiim yaratıyosun neden takip etmiyosun, beni hep takip ediyosun ama.. Ne zaman bi güzellik gelse ya bi sivilce ya bi kızarıklık.. Hele bi de allerji belası var ki başımda ooff ooff..

Sevgilerimle..


4 yorum:

  1. valla ne yazdın? ne anlattın? bir pok anlamadım. kısa yaz diyen arkadasın kimse doğru demiş vallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehehe :D bende bilmiyorum :D kısaca taşınıyorum, bi süre ortada olamiycam :D

      Sil
  2. tatlim bende pek anlayamadim...sanirim ama gecmis olsun desem olur gibi ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bazen oluyo böle şeyler :D daha açıklayıcı bişiyler yazmaya çalışıyorum, inşallah mantıklı olacak :D :D kafam karışık sanırım ondan olsa gerek :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template