14 Haziran 2012 Perşembe

Aldımmm..




Kendimi inanılmaz Bahtsız Bedevi hissettiğim şu günlerde buna en iyi ilacın alışveriş olacağına karar verdiğimde kendimi ev arkadaşımın bilgisayarı başında elimde kredi kartımla buldum.. Ohh bi iyi geldi valla, ne bilgisayarımın durumu ne sıcak.. Serinledim bile o sipariş onayı mesajlarını aldıkça.. Devam edecek bu çalışmalarım.
Durumumu biliyor olduğunuzu var sayarak öküzlük etmeyim diye arayı çok açmadan yazı girmek istedim kısaca. Tabiisi bu alışverişi Online Eczanem'den yaptım ki oradan alışveriş yapmayan bloggerları dövüyolarmış, o derece.. Sıcaktan bu sapıklığım a dostlar ölüyoruz valla burda.. Neyse efendim işte bunları aldım.



Kargolama çok güzeldi teşekkür ederim, baya sıkı sıkı kaplamışlar cicilerimi... Yalnız herkese avuç avuç gönderilen testerlar bana uğramamış nedense.. Garip bir dezenfektan sabun gelmiş, neyse fırçalara koyarım artık.. Ayrıca tonik bir miktar akmış kutuya :(

Artık heralde bendeki bu Bioderma sapıklığını fark etmişsinizdir. Kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse. Koltuk altı roll on'unu bile aldım kullanıyorum o kadar yani.. Yakında onu da anlatan bir yazı yazacağım umarım..



Aslında toniğim vardı Avene'den ama sitede 1 alana 1 bedavayı duyunca almayı düşündüğüm olsun dedim ziraa elimde çok fazla H2O oldu, nası oldu bende bilmiyorum, baya stokladım. Gerçi ben H2O'yu çok bol kullanıyorum hele de sıcaklar nedeniyle buz dolabına koydum allah allaah bir serinlik bir serinlik. Coşuyorum yarebbi. Biraz kullanıp karşılaştırmalarıyla yazıcam ikisini de.
Güneş kremine gelince normalde asla değiştirmem hep Vichy kullanırım. Ama nedense bana allerji yaptı bu yaz. Ha tarihi geçmiş olduğu için de olabilir bak ona bişiy diyemem ama ortalık bu kadar Bioderma diye bağrınırken almazsam çatlarım..

Şimdilik bu kadar ve son olarak beni yalnız bırakmayıp muhteşem yorumlarıyla acımı paylaşan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir öpmeyi kendime hak sayarım!

Sevgilerimle...

NOT: Huhaha tam bu yazıyı yazarken bi kargom daha geldiiii ve artık benimde bir MISSHA'm vaaarr!!! Parti mi yapsam acaba evde?? Sanırım sıccak başıma vurdu aaayyy.... (Yazısı gelecek..)



30 yorum:

  1. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan fıstık mishhayı bende merak ediyorum ama denemek kısmet olmadı henüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim :D şuan inanılmaz heyecanlıyım sanırım deneye deneye bitiricem ürünü :D yakın zamanda yazarım umarım :D

      Sil
  3. ne güzel güle güle kullan cicilerini :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım, madem oradan alışveriş yapmayanı dövüyorlar bizde hemen yapalım yakın zamanda :) Bioderma'nın koltuk altı rollunun yazısını bekliyorum merak ettim, içeriğini de eklersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet dövüyolar valla bak :D 2 çeşidini aldım biraz daha kullanayım öyle yazarım, bi de malum bilgisayarım yok :(

      Sil
  5. ay ay ay ne tatlı yazmıssın yaa güle güle kullan cicilerini kuzum!ben de bunaldım su havalardan alısverıs en guzel care :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakan kişi güzel olunca haliyle yazı güzel oluyo :D :*

      Sil
  6. :) tamam canım bekliyorum. Bu bilgisayarlar telefonlar bozulan elektronik ile imtihanımız nedir bilemiyorum :) Ben de bir haftadır işi gücü bıraktım telefonumun peşinde koşuyorum delirmeme ramak kaldı çıldırtıyorlar insanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooff vallaa yaa ben de bıktım artık kaldırıp atıcam :D arkadaşımın pc'den girebiliyorum sadece pooff :D

      Sil
    2. İkimizin de sorunu çözülür umarım en yakın zamanda hayırlısıyla, Allah kimseyi müşteri hizmetlerine düşürmesin ne diyim :)

      Sil
  7. İzmir de yanıyor fenalardayız:D biodermayı ben de o kadar duyuyorumki kullanmak istiyorum bütçeye göre bakcaz artık:D
    yazın çok içten bu arada:)
    bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim mutlaka edin kıy paraya değer :D
      teşekkür ederim tatlım hemen uçuyorum... :D

      Sil
  8. alıcammm:D içimdeki canavarı uyandırdın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pişman olmayacaksın hatta dua etcen bana o kadar :D

      Sil
  9. biodermanın güneş kremlerini ben de çok seviyorum! =) misshanın da ne kadar harika olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, güle güle kullan hepsini! :)
    bu arada blogunun ismine bayıldım! =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :D aslında farkında olmadan bütün makyaj bloggerlar benim blogumun adını kullanıyo yazılarında :D :D bende senin yorumuna bayıldım :D

      Sil
  10. selam canım mimledim seni:)

    YanıtlaSil
  11. sevgıyle kullan gayet guzel urunler bunlar..boyle motıvasyonlar ıyı gelıyor cıdeeen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten iyi motive oldum ama kendimi durduramıyorum bu seferde :D

      Sil
  12. canım o avuç avuç tester ürün koydukları bloggerlar aslında kendileri not düşüyorlarmış tester istediklerini tabi biz saflar bunu bilmediğimiz için yazmıyoruz ve tester fln gelmiyor haliyle :) bir dahaki alışverişinde aklında bulunsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaaayy iyi numaraymış kesin bi dahakine bende diycem hemde çok koyun bloguma yazcam diycem belki daha çok koyarlar :D

      Sil
  13. bunun kokusu falan nasıl sen bırde bırde temızleme kopugu jelı nsıl brde rosense urunlerını kullandınmı hıc ***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu oldukça fresh ve güzel, rahatsız etmiyor. Köpüğünü bilmiyorum kullanmadım hiç. rosense ürünlerini de kullanmadım çünkü ben gül kokusundan hatta özellikle gül suyundan nefret ederim :D

      Sil
    2. hummmhiim gule gule kullan ... a a gül kokusu sevilmezmi hiç cınım peygamberımız cok severmıs gulleri falan ...
      bna köPük yda jeL lazm yahu ne alcam bılemıyorum sanırım bebak alıcam hem krem hem temızleme ürününü ..

      Sil
    3. tercih meselesi, çiçek olarak da güllerden nefret ederim, suyundan da..

      illa ucuz diyorsan daha fazla araştırma yap, online alışverişte pahalı ürünleri çok daha ucuza bulabilirsin.. tercih senin..

      Sil
    4. tabı dogru soluyorsun zorlada sevv dıyememkıne dımı amağ ...
      yanı bıre ıkıyede degıl ucuz dedıgım ısde watsındakı gratısdekı urunler gibi hanı gıdıpte sephoradakıler gıbı mac dakıler gibi degıl sonucda herkezın butcesı bellı ona gorede bakıyorum arastıyorum sırf pahalı urun yazıları sacma gelıyor pahalı dıye ıse yarıcak deglya dımı ama ....

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template