17 Haziran 2012 Pazar

Çok Pis Takarım...




Blogger dostu Umay yepisyeni bir mimle beni mimlemiş.. Bugünki mim konumuz takıntılar efenim..
Oyyy oy hangi birini yazsam acabaaa.. Öyle çok takıntım vardır ki içiniz bayılır o derece, neyse bi yerden başlamak lazım ama..


  • Çok ciddi boyutlarda ayak takıntım vardı bi dönem. Şimdi biraz daha aştım gibi sanırım. Asla kimse ayaklarıma dokunamaz, bakamaz ve hatta ben asla kimsenin ayağına bırak dokunmayı bakamazdım bile. Yaz ayları hem benim için hem çevrem için çok zor geçerdi.. Şimdi daha iyiyim en azından eşim dokunabiliyo ara ara ama her zaman değil yane.
  • Işıkta ve seste asla uyuyamam, ortam sessiz ve karanlık olmalı. Çıt sesine uyanır, gıcık olur, insanların saygısızlıkları ve bencillikleri üzerine acaip nutuklar atabilirim uyku arasında..
  • Kalmış bulaşığa (eskiden bu yoktu) asla tahammül edemiyorum. Ayy o bana bi kokuyoo bi kokuyoo anlatamam, ööyykk!
  • Konuşurken gözüme bakılmamasına gıcık oluyorum, gözüme bakılsın diye eğilip bükülmekten belime ağrılar girer o derece..
  • Özellikle toplu taşıma araçlarında ya da yolda yürürken insanların bana değerek yürümelerinden nefret ediyorum, çok saçma tepkiler verebilirim hatta..
  • Bakteri hastalığı var bende mesela bi eve girdiğimde eğer o evden tiksindiysem yemek yiyemem. Hatta uzatıp durumu dışarıda tuvalete girememeyi de ekleyebilirim yani.
  • Yüksek sesle konuşan arkadaşlarım var ki yakında hepsini hayatımdan çıkarıcam, kardeşim migrenim var benim alla allaa kaç kere söyliycez bağırma seni duyabiliyorum çok şükür...
  • Mutlaka her gün en az 1 bardak nescafe içmem lazım, içmezsem algılayamam, konuşamam, mal olurum, zorlamayın çok uzatırım.
  • İllaa yatağın sağ tarafında yatıcam hatta sağıma yatıcam, önümde hiç bişiy olmayacak hele de nefes yüzüme vurmayacak.. Buradan canım kocama Allah'tan sabır diliyorum :D
  • Son olarak eğer evden çıkılacaksa ne kadar acil olursa olsun o yatak örtülecek arkadaşım başka yolu yok, yatak açık evden çıkmam, çıkanı da sevmem!
Elbette bu kadar değil ama daha baymayım dedim yani sırf sizi düşündüğümden işte bu kadarda insaniyim yani daha ne olsun..

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. bendede coğu takıntılar aynı sekılde:) nescafe bır deıl en az dort bes bardak:))
    sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle diyen biri çıkacağını bilseydim doğruyu söylerdim :D evet maalesef en az 4-5 bardak içiyorum günde :(( kafein bağımlısıyım itiraf ediyorum :D

      Sil
  2. Uff ışık ve seste ben de uyuyamam. Yüksek sesle konuşanlara ben de bir müddet tahammül edebiliyorum kısa bir müddet tabi :) Çok or durumda kalmadıkça dışarda tuvalete girmem, mutlaka eve taşırım :) Takıntılıyım takıntılısın takıntılı :)

    YanıtlaSil
  3. hahha supermıs bu..blogun hayrlı olsun ben yenı gorenlerdenım bende bekleırm :)) takıntılar fena kurtulmsk zor nıkotın gıbı sanırım:8

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiimm :D beğenmene sevindim :D

      Sil
  4. :):):) Cevapların şahane , tebessüm ile okudum :)

    Banada beklerim;
    http://rimellikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. az takıntılı değilmişsin sende:))
    banada geldi bu mim, döktüm eteğimdeki taşları tek tek:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. cokk kotu fenaa ama soledıklerın yarısıda bende var fazlasıda var hatta cvremızdekıler yandıı kavruldu huy bu degsmıyor tabı nabcan :&&

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template