10 Haziran 2012 Pazar

Durun Ben Doktorum!!




Mesela ben şimdi fark ettim baya iyiyim yani, blog, yazılar falan, iyi gidiyorum yani demi? Hayır yani oturdum şöle bi bloga baktım iyi göründü gözüme şablon hariç.. Onu da yakında değiştiricem şimdilik idare edin bakalım.. Neyse hemen asıl konumuza dönüyorum;

Geçenlerde ayaklarından şikayetçi olan ben alışveriş merkezinde dolanırken kozmetik reyonunda yeni bir krem keşfettim. Elbette ben bulmadım ama denedim 10 numara krem çıktı. Ayaklarıma dair öyle çok ciddi bir şikayetim yok aslında ama sürekli kuruyorlar. Hele üst derisi böle çatlak çatlak kötü bi görüntü.. Şunu da belirtiyim benim çok fena ayak takıntım vardır çıplak ayaklarıma kimseyi dokundurtamam, çoğu zaman bende dokunamam. Hele bakılmasına gıcık oluyorum, o yüzden açık ayakkabı pek giymem yani parmak gösterenleri giymem.
Anca denize gitcezdee, sahilde herkesin ayağı çıplak olcaktaaa ben öle göstercem..
İlk ve son pedikürümü düğün günümde yaptırmıştım, yaklaşık 2,5 saat sürmüştü gerisini siz düşünün.. Neyse ta ta ta taaaamm işte kremlerimiz.


 Nemlendirme ve yumuşaklık öyle güzel ki.. Ha bi de diğerleri gibi havlu çorap giy gece yat falan yok bunda.. Zaten en nefret ettiğim şeydir çorapla yatmak hiç bana göre değil yani.
Bide peelingi var onu da gösteriyim;


Cidden çok güzel bir peeling. Oldukça memnun kaldım. Tanecikleri çok iyi çalışıyor. Soyup atmıyor ama ölü deriyi aldığını hissedebiliyorsunuz.. Bir tek kokusu biraz gıcık ama çok rahatsız edici değil. Durulanmadan sonra böyle hafif bi tabaka bırakıyor, kesinlikle rahatsız edici bir tabaka değil incecik, varla yok arası gibi. Nemlendiricinin kokusu daha hoş ve yapısı oldukça tok. Minnicik bişiy yetiyor yani. Peeling'de öyle azcık alıp bütün ayağa yedirin farkı görceksiniz.
Resimdeki kadar nemlendirici oldukça fazla geliyor alabildiğiniz kadar az almaya çalışın.

Ben illa herşey markadır, bilinen alınsın, çok para verelim diyenlerden değilim. Bu markayı daha önce görmemiştim tesadüfen aldım ama pişman değilim yine olsa yine yaparım... Ya siz??

Sevgilerimle..

5 yorum:

  1. Ay benim de öyle takıntım vardı. Ayakkabı mağazalarında adamlar giydirirler ya kıvranırdım dokunmasınlar diye. Arkadaşlarla evde yatıya kaldım diyelim, hep ayakta çorap, uyanınca ilk iş çorabı giymek falan :D Yeni yeni aşmaya başladım, zorla açık ayakkabı aldım giymeye çalışıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben pek aşamadım yaa hala kıvranıyorum ama eşim ayaklarıma dokunabiliyo nadiren :D

      Sil
  2. humm ne kadara almısdın bu ıksını toplamda , ? bide el peelıngı dıyede bırsey var gerek varmıkı zaten sabun kırı alıp goturen bırsey e usdune bıde krem surdunmu yumusacık oluyor ne dıyorsun bu knuda merak eddım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzun zaman önceydi sanırım ama toplamda 15 lira civarıydı belkide 20 emin değilim.
      evet el peeling'i önemli bir şeydir yakında blogda olacak yazısı.. sabun bambaşkadır peeling sabunun yaptığını yapıp bakteri öldürmez, peeling ölü deriyi atar ve cildinin nefes almasını sağlar..

      Sil
    2. ıyımıs aslında fıyatıda gayet uygunbencede denemek usderım urunlerım bıtınce...evet bılıyorum kı olu derıyı atıyor ama cokta zorunlu degıldır yuze kullanmak peelıngı kımı cıltler ıcın hıc gerek bıle olmuyor,bunu bı uzman daha soylemısdı ....
      yenı yenı gordugum bırsey bu el pelıngı para kazanmak ıcın yapmıs olduklarını dusundum herseyın kremını peelıngını cıkarıyorlar cunku,yuzume kullandıgımı uygulamısdım okadar ıse yaramıyor bence hergun kırlenıyor el bulasıkdan deterjandan soyuluyor zaten kendılıgınden bı sekılde,onemlı olan daıma krem surup nemlendırmek ellerımzı ayaklarımızı ...

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template