22 Haziran 2012 Cuma

Hediyeleştik



 
Güzel insan Bakımlı Olmak Aşktır blogunun sahibesi geçenlerde çok güzel bir etkinlik düzenlemişti bende seve seve katılmıştım. Hediyeleşme etkinliğiydi. Kura ile belirlenecek ancak size kimin alacağını bilmecektiniz. Ben çok ama çook beğendim hediyemi. 
Özenle hazırlanmış bir paketti, hatta paketleri açarken ben çok zorlandım. Hele de hediyeler öyle hoşuma gitti ki anlatamam, çok ama çok özellerdi benim için, buradan tekrar tekrar Güzellik Nehri blogunun güzel hanımlarına teşekkürü bir borç bilirim efenim. Hatta kocaman kocaman da öperim. Sürekli mail atarak güzel de bir dostluk edindik daha süper oldu. İşte hediyelerim;

Resmen parçaladım açabilmek için ama başardım.


Bir kozmetik bloggerına gönderilebilecek en ama enn anlamlı hediyeler bence. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Çok ince ve çok düşünerek hazırlanmış hediyelerdi, çok mutlu oldum.

Sevgilerimle..

8 yorum:

  1. Canım çok teşekkür ederiz :) Beğenmene çok çok sevindik, bu vesile ile tanışmış olduk çok iyi oldu :) Güle güle, sağlıkla, mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmek az kalır bayıldım hatta bugün sarı ojeyi sürdüm, bütün gün kıkır kıkır tırnaklarıma bakıp gülüyorum :D baya da ilgi çekti habire soruyolar nerden aldın die :D

      Sil
    2. :)) nasıl mutlu oldum anlatamam :) bizim kızlar da okusun onlar da aynı şekilde çok mutlu olur :)

      Sil
    3. öpüyorum hepinizi kocamaaaaaann!! :D

      Sil
    4. Biz de seni öpüyoruz canım :) Güle güle kullan :)

      Sil
  2. Güle güle kullan hepsi çok güzel =)

    YanıtlaSil
  3. :) canım benim öncelikle etkinliğime katıldığın için çoook teşekkür ederim :) güle güle kullan hediyelerini hepside çokk güzeller :)

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan hediyelerini:)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template