30 Haziran 2012 Cumartesi

Kapışın..!!


(Ne kadar çalışkan bir bloggerım ben bakınız tatilde bile yazıyorum:D)
 Kendi kafamın içinde ürünleri kapıştırmaya bayılıyorum. Bazen sırf karşılaştırmak için bile iki farklı markanın benzer ürünlerini alıyorum. Bu nası bi kafadır bende bilmiyorum ama kozmetik sektörüne bu şekilde bir katkım var bence!

Konumuz kaş doldurmaca. Hayatım boyunca hiç kaşlarımı aldırmadım. Çünkü zaten alıncak kaşım yok benim. 5 ya da 6 ayda bir tam ortada çıkanları aldırıyorum, bazen de baş kısımlarını kestiriyorum eğer aklıma gelirse tabii.. Ama bütün bunlara rağmen yer yer boşluklar ve baya bi dökülme başladı. Bende doldurmaya başladım haliyle.
İlk ürünümü kalem olandan seçtim. Deborah 24 Ore serisinden 282 numara, kendinden fırçalı bir ürün.

Üstteki fırçasıyla dağıtılmışı, alttaki ise bol bol sürülmüş dağıtılmamış hali. Misspera'dan almıştım fiyatını hatırlamıyorum.

Bu da herkesin bildiği Essence markasının toz halindeki seti. 2 gramlık bir ürün. Gratis'ten aldımdı 8.50 tl olsa gerek.


Kendi fırçasıyla uygulama yaptığınızda çok yoğun kalıyor bü yüzden Avon'un fiii tarihinde aldığım bu açılı fırçasıyla uyguluyorum daha kolay ve hoş bir görüntü sağlıyor bence. 
Paketten çıkan kaş şekillerinden bana tam uyanı yok ama yakın olanı var, yalnız uygulamada pek kullanışlı gelmedi bana...

Sonuç; kalem olanın uygulaması gerçekten daha kolay ve istediğiniz şekli rahatça verebiliyorsunuz. Tek kötü yanı fırçası çok sert. Uygulama esnasında kaşlarım kıpkırmızı oluyor genelde. Toz olan üründe iki renk de tek başına bana uygun değil. Açık renk biraz daha uygun ama yine de yetersiz. İkisini karıştırınca daha iyi bir sonuç aldım. Şuan uygulamada acemi olduğumdan sanırım tozla pek anlaşamadık.
Kısaca kaşları doğal gibim doldurulmuş makyaj tadından yenmez!

Sevgilerimle..

0 yorum:

Yorum Gönder

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template