20 Haziran 2012 Çarşamba

Kutumda Büyük Hissediyorum..

(Not: Bundan sonra Lilakutu yazılarımı bu başlık altında yazacağım, sebebi budur)



Geçenlerde yabancı bloglardan birinde okumuştum "Cildinizi Koruyun" başlıklı bi yazıydı. Madde madde sıralamışlar işte bunu yapmayın şunu yapmayın diye, orda bi maddede "yüzüstü uyumayın. Bu hem cildinizin çok çabuk yaşlanmasını ve kırışıklıklarla dolmasını sağlar hem de cildinizin yenilenmesine  engel olur" dedi... Dedi ve beni bitirdi. 
Anacım sanki hep yüzüstü uyuyormuşum gibi yatmam yetmedi bide bana "aman kaçırma yüzüstü yat, mutlaka yat" demişler gibi Allahım yarebbim kendime engel olamıyorum, dönüyorum dönüyorum yüzüstü yatıp bide vicdan yapıyorum sonra uyuyamıyorum.. Yazmayın kardeşim böyle şeyler yapacağım yoksa da yapıyorum ayol!
Aayy ben ne anlatcaktım ne çıktı, neyse lila kutu anlatmiycam elbet benden önce herkes yazdı zaten. Ben sadece beğendiklerimi yazıcam o kadar. 



Paketimi açtım ve karşımdakiler bunlardı.. Bronzlaşmaktan nefret eden ve güneşte zengi kıvamına gelmesi için sadece 20 dakka yeten bana bronzlaştırıcı yağ?!
Ha diyceksiniz nerden bilsinler dimi.. İyide o kadar insan bas bas bağırıyoruz bronzlaşmak istemiyoruz diye hiç mi açıp bakmıyolar internette..

İşteee kutu aboneliğimi iptal etmemem için ilk neden bu testerlar oldu. Baya merak ediyodum iyi geldi, cuk oturdu.


Fotoğraf parlamış ama ne yaparsam yapayım doğru açıyı yakalayamadım kusura bakmayın neyse.. Her ay aynı yanılgıya düşüp yapıyorum bunu, diyorum kesin öbür ay daha iyi kutu gelcek, iptal edersem pişman olcam. Ve olan oluyo Aveseena'yı görüyoruumm kalbim pır pır, gözler kalp kalp.. Bayılıyorum bu markaya gerçekten.. Diğer testerlar için bi yorumum yok çünkü bilmişliğim yok, deneyip görcez, kayda değer olursa yazacağım..
Bordo renkli takma tırnak??! Hala şaşkınım..


Kardeşim o kendimizi tanıtma formuna yazmışız kokulara, kokulu şeylere allerjim var diye, allerjik astım var bende diyorum ama bana yine sonsuz kokulu bir ürün geliyor.. Madem bakmayacaksınız o formalara ne diye doldurtuyosunuz?! Neyse bi de erkek parfumleri var ki onlar beyime gidecek...

Şimdilik bu kadar. Kutuya devam etme olayıma gelince inanıyorum gelecek ay daha iyi olacak.. Bide bende hediye alma hastalığı var, hediye olarak görüyorum ben bu durumu.

Bilmeyenler için Lila Kutu abonelik fiyatı: 19 tl

Sevgilerimle...

7 yorum:

  1. off yüz üstü yatma meselesi çok kötü.bende okumuştum ta ne zaman ama değişen bir şey yok :) napim en rahat öyle uyuyabiliyorum hemde sola dönük yani çifte tehlike :)
    kutu işine hiç girmedim gireceğimi de sanmıyorum. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo sen yaptım mı duble yaparım diyosun :D ya ben takıntılar yazımda yazmıştım sağıma yatarım diye ama bu yazıyı okuduktan sonra sanki biri dürttü beni Allah Allah ben yüzüstü yatıyorum artık.. :D nası bi sapıklıksa artık.. :D

      Sil
    2. Su yorumuna cok guldum canım ya. Ben de aynen lal gibi yatıyorum.ama boyle haberleri okuyunca hep omur boyu kandırılmıs hissine kapılıyorum. Boyleydi de bana niye 25yıldır soylemediler :( pof

      Sil
  2. mide için de kötüymüş yüzüstü yatmak ama sırtüstü hayatta uyuyamam kafam arkya gtcek bogulcam diye korkarım:) bide bu lila kutuyu onca kişi iptal ediyor ama neden bizee kontenjan doldu diyolar acep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anacım he yönüyle kötü işte ama beyin gücü...

      Sil
  3. ne yani ayda 19tlye tester mı alıyorsun abone olunca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle :D ama hiç bilmediğin markalarda ya da çok sevdiğin bazı markalar da olabiliyo. bazen tam boy üründe çıkıyo :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template