5 Haziran 2012 Salı

Yorumludur...


 
Sanırım daha önce hiç bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştım.. Çok ama çok şaşırdım..  Yves Rocher'den üçlü göz farı maceramı anlatıcam size. Tamam Kozmetik Deneyimleri blog sahibesi arkadaşım beni uyarmıştı "bak minicik bu sakın şaşırma!"... Ama ben tam olarak bu 'minicik'likten ne kast edildiğini anlamamışım paketi alınca anladım..
Ankara'ya ilk açıldığında millet adını söyleyemiyodu da ben allıklarıyla millete hava atıyordum.. Ah aahh bileydim böyle olacağını...

İlk olarak kargolamadan bahsetmek istiyorum... Çarşamba günü verdiğim sipariş anca cuma günü akşam geç saatte kargoya verilebildi. Bugün akşam kargomu merak ederek MNG Kargoyu aradım, durumu sordum ve her zamanki yalanları olan "geldik bulamadık"ı duyduktan sonra soluğu kargoda aldım bir heves. 
Kutuyu orada açtım ve bit kadar farla karşılaşınca resmen şok oldum!

Haftalardır mat ama doğal bir far arıyordum buldum sandım, indirime girer girmez aldım amaa malesef çok az da olsa simli bir far almış oldum. Kısaca yine sim yine sim....

Dokusu muhteşem ona laf yok. Yumuşacık ve sürümü çok kolay. Pigmentasyonu ise eehh işte biraz çok sürmekte yarar var.

Işıltı diyorlar aslında tam sim sayılmaz ama ben o ışıltıyı da istemiyordum. Ha gözü çok rahatsız etmiyor ama rengi tam yakalamak için eli biraz bol tutmakta yarar var uygularken..

Flashlı hali bu..
 Bu da flashsız.. Kusura bakmayın fotoğrafta pek iyi değilim başarılı olmadı..

Sonuç; cidden hiç bu kadar hayal kırıklığı yaşamadım sanırım. Bilenler vardır ama bilmeyenler için söylüyorum Güney Doğu'da ikamet ediyorum şuan ve burda kozmetik satan bi yer olmadığı gibi var olan minik dükkanlar ise ya bozulmuş ya da kaçak/sahte ürünlerle dolu. Haliyle Yves Rocher gibi markalar yok. E böyle olunca mecburen internetten alışveriş yapmak durumunda kalıyoruz. Yani görmeden karambole alıyoruz. Ben diyorum ki yapmayalım.. Ürünü görmeden almayalım, hayal kırıklığı yaşamayalım..

Sevgilerimle..

6 yorum:

  1. minik demiştiiim :)) online alışverişte alıştım ben artık tam beklediğim gibi çıkmamasına. ama canım zaten ezgiye de hafif bir ışıltısı var demiştim. inglota bak sen yaza bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef sen söyledin ama ben dinlemedim ama bu sefer kesin dinliycem yaza inglota gidip bakıcam :D

      Sil
    2. aslında öyle kolay bitecek bir far değil gram olarak da 3 renk fara iyi bir fiyat kullan bence güle güle :)

      Sil
    3. yaa evet ama içim acıyo bu fiyata bit kadar gelince :D kıyamıyorum zaten kullanmaya ki :D

      Sil
  2. canımmm artık mutlu mutlu kullanırsın heralde :) ışıltılı olan kırık beyazı kaş altı ve göz pınarına geri kalnı da tonlamaya sürdün mü tamamdır :) fırçanın da etkisi olabilir ben uygularken Sigma'nın blending fırcasını kullanıyorum, önerebilirim kuzum! optum seni bu arada foto beklerım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de ne severek kullanıcam artık :D baya mutsuzdum o konuda :D yazdıklarını okuyunca hemen koşup tekrar anlattığın gibi ve fotoya bakarak yaptım bu sefer ki daha da bi güzel oldu :D çooook teşekkür ederim fikrin için :D Sigma'm yok benim Ecothools la yaptım ama oldu :D bende seni öpüyorum pek çok :D biraz daha çalışıp iyice öğrenip koycam fotoyu sana da göndericem hatta :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template