13 Temmuz 2012 Cuma

AveSeena Kuru Maske...



İnsan tatile girip de ev hanımı modunda yaşamaya başlayınca habire hobi yaratıp duruyormuş bunu gördüm, iyi de oldu, bahanem hazır olmuş oldu.. Az evvel oturmuş zaman öldürürken "ay bi maden suyu içsem ya ne sağlıklı olur" dedim ama hazır maden suyu açmışken aklıma AveSeena maske geldi. Evet kısaca bu günkü konuğumuz AveSeena Kuru Maske.
Bu maske bana Lila Kutu'dan çıkmıştı. Açıkcası bana her ay çıksa hiiiç şikayet etmem seve seve kullanırım. Maskelerin kralı gibi bişiy bence, o kadar iyi yani..


Maske bir kaç farklı şekilde hazırlanabiliyor. Maden suyu, soğuk su, soğuk süt, püre yapılmış salatalık, taze sıkılmış portakal suyu ile.. Maskeyi miktarı gereği 4'ten fazla kullanamadım o yüzden su, süt ve maden suyu ile hazırlayarak uyguladım.


İhtiyaca göre 1 tatlı kaşığı maskeye 1 tatlı kaşığı yeni açılmış maden suyu (ya da dilediğiniz taze sıvılar) eklenerek iyice karıştırılıyor. Maskenin en güzel özelliği taze hazırlanıyor olması. Bu yüzden her seferinde tazesini hazırlıyor kalanını atıyoruz.


Eğer hızlı canlandırma, hafif temizlik istiyorsanız daha çok sıvı, derinlemesine temizlik istiyorsanız daha az sıvı koyarak maskeyi hazırlıyoruz. İnce bir tabaka halinde göz altına değdirmeden yüz, boyun ve istenirse dekolte bolgesine sürüp 15 dakka kadar kurumasını bekliyoruz. Ardından yüzümüzü iyice yıkayıp nemlendirici sürerek işlemi sonlandırıyoruz.

Sonuç; sütle hazırladığım bana allerji yaptı yüzüm kıpkırmızı benek benek oldu ve acaip bir yanma oluştu. Kalıcı bir hasarı elbette olmadı, sonuçta tamamen doğal ürünlerden yapılmış. Suyla hazırlananın ise hiç bir etkisini hissedemedim, sanki hiçbişiy sürmemişim gibi oldu.
En ama en faydalısını maden suyundan aldım. Ciddi bir beslenme, temizlenme hissettim.
Kısaca AveSeena'yı seviyor, bu tester bittiğine göre elimizdeki maskeler biter bitmez yenisini alıp koyuyoruz..
Sizce bu maske manyaklığım daha ne kadar devam eder ya da kalıcı mıdır?

Sevgilerimle..

2 yorum:

  1. maskeleri seviyorsan bırakamazsın bence, maske manyaklığın devam eder :P

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template