1 Ağustos 2012 Çarşamba

Derdime Derman Pudra...



Oysa ben şimdi nasıl da mutlu başlayacaktım bu yazıya.. Kafamda önceden belirlemiştim çerçevesini, övüp de övecektim siteyi ama olmadı. Tamam ben bahtsız bir bedeviyim biliyorum ama haksız da sayılmam. Anlatacağım efenim başıma gelenleri...
Mesleğimden kaynaklı doğuda yaşarken kozmetiğe dair hiç bişiy bulamadığımdan keşfetmiştim Misspera'yı.
Önce kargo bedavası cezbetmişti sonra sürekli yeni ürün gelmesi cabası olmuştu gözümde.
Hiç bir sorunda yaşamadım kendileriyle taaki bu alışverişe kadar.
Şimdi memleketimdeyim, bütün mağazalar elimin altında ama alışkanlık mağazaya gitmek yerine hala internetten alışveriş peşindeyim.
Ne zaman internetten birşey alcak olsam önce Misspera'ya bakar varsa ordan alır yoksa başka yerlere bakar ya da fiyat karşılaştırması yapar yine gider ordan alırdım.
Baya da almışlığım var.
Bir süredir Deborah parlama önleyici pudra peşindeyim ziraa benim kupkuru burnum yağlı cilt kadar yağlanmaya çabalıyor, beni çileden çıkartacak kadar da yarışıyor yağlı ciltlerle.
Dedim beni bu pudra kurtarır, hop Misspera'yı açtım baktım gelmiş pudra, düşünmeden verdim siparişi. Gece yarısı olduğu için ertesi gün kargolanacak biliyorum ama takipteyim.
Ertesi gün öğlen baktım kargolanmış görünüyor ancak kargo takip bağlantısı yok. Akşama kadar bekledim hala yok, bende mail attım, durumu bildirdim. Ardından cevap geldi ve kargo şirketinin barkodu okutmadığı için sisteme girmediğini söylediler, peki dedim beklemeye devam. Ertesi gün akşam tekrar baktım aynı, bir sonraki gün baktım yine aynı bende tekrar yazdım ama bu sefer sitem ettim. Gelen cevap lojistik bölümünün taşınmasıymış ve bir karışıklık olmuş. Bunda ne var diyceksiniz şu var: ben neden bilgilendirilmiyorum bu konuyla ilgili?? İlk gün deseler ablacım durum bu, az bekleyecen, kabulümdür beklerim ama kıvırmaya çalışmak çok can sıkıcı. Aynen bunları yazdım cevap olarak, ertesi gün aradılar yine aynı şeyi söyledim. Ben geç gelmesine kızmıyorum neden bilgilendirilmedim ona kızıyorum. En nihayetinde geldi pudra zorlu yollardan geçerek bakınız:


Rengi azıcık açık kaldı, biraz daha rengim açılınca kullanmayı planlıyorum hem böylece elimdeki de tamamen bitmiş olur. Fakat denediğim kadarıyla gerçekten çok güzel bir pudra. Tamamen transparan oluyor ve kesinlikle parlamayı önlüyor. Çok yumuşak incecik bir pudra. Yağlanmayı da kontrol altına alıyor.
Pudrayı çok beğendim ama keyifsizlikten pek ilgilenmedim kendisiyle..
Birde o kadar kırılmışım insan içine bi kaç tester hediye falan koyar gönlümü alır ama dimi.. Onlara da söylemiştim yazacağım bunu diye takip ettiklerini söylemişlerdi, buyrun yazdım..

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. internetten alışveriş inanılmaz kolay ve bence bağımlılık yapan bir durum..evimin altındaki marketten alabileceğim şeyleri bile internetten alıyorum.Böyle olumsuzluklarla karşılaşınca da kendime kızıyorum..neyseki sağlam bi şekilde ürün eline geçmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilerde bir gün internetten saç boyama yapılsa onu gözü kapalı yaptırabilecek kadar bağımlı bir insanım ama aynen dediğin gibi bu tarz durumlarda bende kendime çok kızıyorum ama yine yapıyorum yine yapıyorum :D

      Sil
  2. Onların görevi o ürünü sana sorunsuz, eksiksiz ve zamanında göndermek ama biz yine de elimize ulaştığı ve sorunsuz ulaştığı için dua ediyoruz. Geçmiş olsun canım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle! en azından bilgilendirilebilirdim sorun olduğuna dair.. teşekkür ederim :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template