11 Temmuz 2012 Çarşamba

Hayır Ağlamıyorum Gözümden Yağmur Bulutu Geçti..

(Öncelikli not: İçimi dökesim geldi, az bi yer açın şuraya döküp gidicem. Görselin konuyla alakası yoktur sadece beğendiğimden koydum, alıntı yani)



Herşey eve döndüğümde cânım çay bardaklarımın sarardığını görmemle başladı sanırım.. Neden böyle oldu kısmına daha çok kafa yordum çünkü altında yatan nedeni görmem zamanımı aldı..
Habire eşimi sıkıştırıp "hayır sen çay sevmezsin ki bu bardaklar niye bu kadar sarardı, kim geldi ki ben yokken eve ya da kaç kişilerdi?" gibi saçma bi noktadan bakarken aklıma bi anda "ulan sen değil misin aylarca ağlayan evimi özledim diye? bu şimdi neyin zırıltısı, yaşa keyfince bak evindesin" dedim.. Dedim ama huzursuzluğu verdim içime bi kere..

İnsan oğlu doyumsuz anacım buna eminim artık. İçerde 3 sepet ütüm var bızır bızır söylenip ömrümü tüketiyorum hızla.. Evet bundan tam 1 ay evvel "dayanamıyoruueemm" diye böğüre böğüre ağlayan bendim, "eve bi gidiyim çıtım çıkmıyacak tek kelime dırlanmıycam" diyen de bendim.. Ama diyorum ya doyumsuzum işte dırlanmazsam eksik kalırım..

Baktım olcak gibi değil bir yerden başlamam lazım ütülerle yüzleştim önce. Hızımı alamadım perdeleri söküp yıkadım, dolapları düzenledim, kendime geniş yerler açıp eşimi itinayla tek göze tıkıştırdım.. 
Sonrasında amaaann bende bir rahatlık bir rahatlık.. Aylardır beklediğim buymuş haberim yokmuş!
Akşam gelmiş yemekte ne var deyince jetonum düştü. Ulen ben yemek yapmayı unuttum,
hadi geçen hafta yeni geldim diye hep orda burda yedik idare ettik de bi yere kadar! Kapıcıya sükse yapcam diye süzülüp büzülüp "höst bu evin hanımı var" demeyi biliyosun da yemek yapmayı mı unutuyosun!! Ne bahane ama!

Off bi de karşı komşumun hanımı pek hamarat ne zaman kapı açsa bi temizlik bi yemek kokusu valla kafayı yiycem! Dedim ben niye yarışıyorum ki, ama işte genlerimizde var illa en birinci olcaz tatlı yapayım bari dedim. Malum tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Keşke o an biri yanımda olaydı da o ellerime bi vuraydı mutfağa beni sokmayaydı.. Bırak tatlıyı mutfağı baştan inşaa ettim o kadar yani, net! 

Allah'tan beyim asil insan da ağzını açıp tek kelime etmedi ama bi pis sırıttı ki çok kıllandım..
Ama azimliyim şimdi şu ojeyi bi süreyim gidip kağıt kebabı yapıcam, evet yapıcam, yaparım di mi yaa?!!?

Sevgilerimle..

7 yorum:

  1. ahaha canım bir alemsin ya çok seviyorum senin şu yazılarını :D yazının son cümlesine bayıldım "şu ojeyi bi süreyim" gidip kağıt kebabı yapıcam :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D yapıcam ama valla bak bi gün kesin yapıcam yani :D

      Sil
    2. hihihh ona şüphem yok :P :DD

      Sil
  2. Canım ahh o şüphee :D Kemiriyor insanı en saçmasından en mantıklısına .. Evceğizine kavuştun , hadii tasalanma artık :) Ahh o hamarat ve hep bir yerlerde bu huylarını konuşturan kadınlar ! Yanın siz :):):)

    Eşinle bir ömür mutluluklar canım , öpüyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aynen öyle yansın istiyorum o komşu! bak sabah sabah yine yapmış bişiyler :))
      teşekkür ederim canım :D

      Sil
  3. Hahah harika yazmışsın şekerim. Sen istersen en güzelini yaparsın, bence yeterince istemediğindendir :)
    Kağıt kebabını da gördüm, tadını bilmem, görüntü güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kuzum :D beklediğim kadar sulu olmasa da lezzet anlamında ilk denemem için çok başarılı olduğumu düşünüyorum :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template