17 Temmuz 2012 Salı

Kutumda Büyük Hissediyorum.. #2


Öncelikle mükemmel olmasa da hakkaten çalışılmış adam gibi bir kutu almanın mutluluğu içersindeyim. Gerçekten bu ay çok çalışılmış belli.
Dondurmadığıma öyle seviniyorum ki hatta..
Hemen başlıyorum uzatmadan, bakalım bu ay Lila Kutu'dan neler çıkmış..


Şöyle topluca bakacak olursak göz dolduran, güzeell diye sırıttıran bir kutu karşımızda. Özellikle nerdeyse testerlıktan çıkıp tam boy olma yolunda ilerleyen ürünlerle mutluluk perçinleniyor.


Şu Clarins kutuda az daha beklese tam boy ürün olacakmış öyle doldurdu gözümü, içim soğudu iptal etmediğim için.. Devam edersek beyaz olan hücre yeniliyici sarı olan ise güneş lekelerini açıcı bir krem aşlik ediyor bana ki yaşımla alakasını pek çözemesemde anneme vereceğim. 
Yine de olsun diyerek devam edecek olursak o rujun rengi ne anacım, nasıl bir pembedir.. Neyse az sürünce ve peçeteyle alınca üstünden yine de kullanılası var bir ruj oldu benim için ama zor..


Tam da zamanıydı bu çamur maskesinin hele de maskelere karşı hastalığım varken cuk oturdu. Deodorant mendili hiç anlamamakla birlikte çay bana son derece saçma geldi. Biri yüz temizleme diğeri sivilce zımbırtısı tester da eehh hadi bakalım dedirtti, işte bu kadar..
Zırt dıyıp kalmak gibi oldu biliyorum ama kutu bu kadar ben ne yapayım??
Sadece Clarins rahatlattı o kadar ama bu kutu mantığına bakarsak yeterli ürünlerdi bu ayki de, ama gerçekten çalışılmış tebrik ediyorum.
Söylemeden geçemeyeceğim nerdeee Neostrata'lar, AveSeena'lar, lar lar lar..

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Ben geçen ay üyeliğimi iptal ettim, mor tırnaklardır müsebbibi. Yeni ay ödemesinin alınmasına 2-3 gün kala yaptım bunu. Sitede geri dönüş yapılacaktır dendi. Ne güzeldir ki, yeni ay ödemesi çekildikten sonra maille dönmüşler :D Çektik işte oldu bir kere bu yüzden temmuz kutunuzu göndericez. İyi dedim eyvallah, olur yani.
    Velhasıl yeni kutu geldi mi geldi. Ve fakat ben pişman olmadım üyeliğimi iptal etmekten. Ki en iyi sen biliyorsun çok memnundum ben Lila Kutu'dan. Seninle "güzellik profillerimiz" de yakın olduğu için aynı kutular geliyor neredeyse.
    Bana gelen ruj, daha şeftali tonlarında ama hiç de öyle kartonda iddia edildiği gibi kalıcı falan değil :D. Ruju sürdükten yarım saat sonra kalan tek şey ağzımında yüzümde altın simlerdi :D
    Kuru&hassas ciltli kişiye acnecinamide göndermeleri ayrı bir incelik ama paketin üstünde yazdığı gibi "kankana ver denesin" yapıciim :D Gerçi acnecinamide güzel üründür, eczane satışlarında inanılmaz olumlu geri bildirimler alıyoruz.
    Kutudakileri hızlıca çıkartıp, kartonu okuduğumda o guinot zımbırtısı için "süpriz ürün" yazmışlar. Nan dedim hangisiydi bu süpriz ürün. Bakayım dedim kutuya tekrar.
    Sesli güldüm, Shewgy buna kopmadıysa Nana değilim dedim :D
    Yaptım bunu örtmenim.
    Gözümü açtıım gördüğüme inanmadım, sanki bir kötü rüya korkarak uyandım hahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kötü bi şaka yapılmış gibi titredim iliklerime kadar :D dövüne dövüne güldüm süpriz ürüne gel yeaa bile dedim yani :D o sivilce zırıltısını beyime kullandırcam bende artıkın ama ah o simler.. allahım yarebbim tadı da pek kötü. :D hislerime bölesine tercüme oldun ya çok mesudum :D :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template