24 Temmuz 2012 Salı

Lila Kutu Alışveriş..


Tamam itiraf ediyorum bu alışverişi yapmamın tek sebebi AveSeena kuru maskeden tekrar edinebilmekti kaş fırçası ise kılıfım oldu. Valla evde kaş fırçam eksikti aldım tam oldu. Ha pek memnun kalmadım ama sonuçta yeniden AveSeena maskem oldu.

Alışverişi çarşamba günü öğlen 12'de yapmıştım yani siparişini vermiştim kargo perşembe günü yine öğlen 12 civarlarında kapımdaydı.


Bunlarda yanında gelenlerdi. Bir adet Maxfactor göz kalemi siyah, bir adet de Ozoxlive cilt bakım jeli.. Zaten şu Ozoxlive dan bi kurtulamadım gitti, ben sevmedikçe dibimde bitiyor, millete dağıtıyorum ha bire geldiğinde.


Bu da kaş ve kirpik fırçam. Kalitesiz olacağını biliyordum ama bu kadar olabileceğini tahmin etmemiştim. Neyse pişman değilim çünkü ihtiyacım vardı, takla tukla idare ederiz artık kendisiyle.. Markası Ardell.
Siparişim toplamda 19.90 dı ancak Paypall indirimi ile 17. 80'e geldi. Üstelik kargo ücretsiz!

Bir dahakine maskenin tam boyunu alarak rahatlamayı planlıyorum, ya siz?

Sevgilerimle..

4 yorum:

  1. Bende bir aveseena hastasıyım. Maskesini maden suyuyla yapıyorum çok güzel oluyor. Hazırlıyorum alıyorum elime bir kitap yüzümde maske kuruyor ben keyif yapıyorum oohh.arkasından soğuk tonik ve soğuk krem sürüyorum. Chinadoll ve Jetset devamlı kullandıklarım arasında. şimdi selülit kremine taktım onu alacağım bir arkadaşım kullanıyor çok memnun. birde hayvanlar üzerinde test yok paraben yok kötü kimyasallar yok bilimsel tarafları var sorularına cevap veriıyorlar e ben daha ne isterim. yazılarının devamını bekliyoruuuzzz svg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla yazdıklarından o rahatlamayı aldım tee burdan :D bende puff be gone a taktım kafayı almazsam gözüme uyku girmeyecek ama elimde 2 tane göz kremi var bitmelerini bekliyorum :D gelecek devamı hep gelecek :D

      Sil
  2. şu Lila Kutu olayına bir ben girmedim heralde =D
    blogunu izlemeye aldım,benimkine de beklerim ;) hem çekilişim de var :D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence gir pişman olmazsın :D
      takibe aldım seni de..

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template