9 Temmuz 2012 Pazartesi

Pompasız Kal İnşallah!



Evet bu sözüm sana Missha! Ürünlerine takacak pompa bulama, kimse seninle çalışmak istemesin inşallah! Satıcılar bir bir bıraksın seni, satışların dibi görsün, pişman ol! Ya ben daha yeni aldım ama toplasan 2 ay olmamıştır ki bu süreçte en fazla 15 kere felan kullanmışımdır. Kıyamadım o ayrı ama eve dönünce kullanayım millete hava atayım dedim ondan yani, başka bi amacım yok..
Ahh ahh acım çok büyük a dostlar canım BB kremin pompası bozuldu.
Hayır orjinal siteden almamış olsam diycem sahte ürün işte ne bekliyosun.. Valla çok bozuldum, ben ne hayaller ne ümitlerlen almıştım..




İşte bozulan arkadaş.. İlla ki 6-7 kere basmak lazım ki mercimeğin yarısı kadar bir parça çıkarabileyim. Ben kokusunu pek beğenmedim açıkcası. Gün içinde de ara ara burnuma geliyor kokusu, oldukça da rahatsız ediyor beni...


Bendeki 23 numarası, başlarda tam oluyordu yüzüme ancak artık hortlak gibi yapıyor. Bu da sanırım içindeki güneş kreminin etkisi. Ama bu beyazlığın getirdiği bir olumsuzluk ise kalıp gibi bir yüze sahip oluyorum. Sanki yüzümde 3 kat fondoten varmış gibi baya kalıp ya da alçı mı desem..


Ben bu ürünü elimle dağıtmayı bir türlü beceremiyorum. Sürekli çizgi çizgi kalıyor ve cildim bir türlü yemiyor elimle sürünce.


 Evet görüldüğü üzere Beautyblender benim elim ayağım oldu. Gözaltı kapatıcısından kimi zaman far uygulamasına, tok ve yoğun gece kremi uygulamasından BB uygulamaya kadar herşeye kullanıyorum. Hepsinde sonuç çok ama çok iyi, o yüzden mutlaka bir Beautyblender edinmenizi tavsiye ederim.
Elimdeki beyazlıktan da anlaşıldığı üzre bu bana baya bir beyaz oluyor, kalıp gibi duruyor ve kötü kokuyor. Bir zamanlar delirdiğim Missha'nın gözümde bu hale gelmesine çok üzülsem de gerçek yüzünü gördüğüm için mutluyum..

Sevgilerimle..

9 yorum:

  1. halbuki bayağı da hayranı var. işte en kötü yanı deneme yanılma ile tecrübe edinmek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten seven çok seviyomuş sevmeyen nefret ediyomuş.. ben pudrayla biraz hafifletiyorum görüntüyü ama yine de olmadı sevemedim.. haklısın keşke bi testeri falan olsaydı :/

      Sil
  2. Aa uzuldum boyle dusunmene ben 3 yildir cok severek kullaniyorum
    cildime cok iyi geliyor kokusunu da seviyorum
    zevkler ihtiyaclar degisiyor iste herkese gore...
    Benim de pompasi arizalandi bir kez cok basmak zorundaydim oyle kullanip bitirdim artik :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım pompası bozulunca daha da bir soğudum ben :/
      Valla hayallerim yıkıldı ama yapcak bişiy yok bitene kadar kullanıp bi daha da almam sanırım :( Kesinlikle zevk meselesi bu ne biliyim belki ben beceremiyorumdur, doğru kullanamıyorumdur :D

      Sil
  3. GFC butonunu açtım! bu arada üzüldüm bu bb krem hakkında çok olumlu şeyler duymuştum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman hemen blogunu da yaz buraya :D duyulsun görülsün :D
      bence bu artık zevk meselesi kimi bayılıyo kimi sevmiyo benim gibi ya da sadece ben sevmiyorum :D

      Sil
  4. Üzüldüm pompasının bozulmasına bir küçük kavanoza boşalt ordan kullan istersen :) Ben de kullanıyorum, ilk sürdüğümde ben de hortlak gibi oluyorum sonra oturuyor yüzüme enteresan bir şekilde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. artık resmen aşk yaşıyoruz kendisiyle :D yazıcam yakında son durumu :D

      Sil
  5. bileğinde dene cnm en ıyı gosteren yer orası yuzle aynı rengdır resımlerdede gusel gozukur hemm

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template