16 Temmuz 2012 Pazartesi

Son Nokta..



Elbette yazdıklarımla konuya son noktayı koyamıyorum ama ne biliyim aklıma başka bi başlık gelmedi ziraa bu konuya uygun bir başlık da yok sanırsam.. Evet doğru tahminler var yine bir sapıklık örneği göstererek Bioderma'dan bahsedeceğim. 
Konumuz Bioderma koltuk altı roll on ları..



Benim için hayal kırıklığı oldular sahsen.. Artık evde boş otururken bile kullanıyorum ki bir an önce bitsinler.



Bilmiyorum fotoğraflardan göründü mü ama çok hafif krem rengine sahip bir ürün. Pembe kapaklı olan soft beyaz olan ise biraz daha çabuk kuruyan bir yapıda. Her ikisi de hassas ciltler için, pembe kapaklı olan Anti Perspirant, aşırı terlemeyi azaltan, beyaz kapaklı olan ise Deodorant, kötü kokuları yok edenden..
İkisinin de kokusu çok hoş tam bir temizlik kokusu ancak hayal kırıklığı yaratan nokta kalıcılıkları.. Maalesef bir Rexona kadar dayanamıyor ama Nivea'yı sollayıp geçiyorlar.
Kremsi kıvamları çok güzel ancak sürdükten sonra sakın kollarınızı indirmeyin deri deriye yapışıyor ya da kıyafetiniz koltuk altınıza yapışıyor. Eğer ıslakken giyinirseniz kıyafette leke bırakıyor ki çok çirkin bir görüntü. Leke bırakmasın diye resmen bin takla atıyorum.
Kuruduktan ve siz terlemeye başladıktan bir süre sonra koltuk altınızda beyaz pulcuklar oluşmaya başlıyor. Ardından hafif bir kaşıntı yapıyor ve siz kaşıdıkça o pullar dökülüyor. Rezilliği bilmem hayal edebildiniz mi?!
Bioderma ilk defa bir ürünü hakkında beni şaşırttı, ilk defa beğenmedim.
Bir eczaneden kampanyayla almıştım, bir alana bir bedava 10 lira civarıydı. Fiyat olarak makul gelmişti, bilemedim kısaca..

Sonuç; bir daha alır mıyım? Hiç sanmıyorum!

Sevgilerimle..

2 yorum:

  1. acaba son kullanım tarihlerimi geçti hem 10 tl olması ilginç çünkü ikisi kampanyaya girdiğinde online eczanelerde bile 24tl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır canım stok fazlasıydı tarihlerini kontrol ederek aldım zaten :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template