6 Ağustos 2012 Pazartesi

Çok Acayip Mim..


(Blogger dostu insan Biricit beni mimlemiş, okurken çok güldüm hemen yapayım dedim.. Uzatmadan başlıyorum hemen..)


Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?

Anacım bende bu üşengeçlik varken son 1 ayım bile olsa ben yatmaya devam ederim, öyle bir ağırkanlıyım ben. Tamam çok abartmayım ama hakkaten pek üşengeçim hele bu aralar iyice tavan yapmış durumda. Ya da karalar bağlar, "ölcem lan ben" diye ömrümün kalan kısmını da yer bitirirdim. Neyse öyle bir şey olsaydı muhtemelen gidemediğim yerlere gider, sapık gibi alışveriş yapardım. Mesela hemen bir tablet pc alırdım sonra onunla MAC'e gider, "bakııın MAC'deyim beeaann" diye de video yapardım, evet kesin yapardım. Ha bir de istifa ederdim, ne gerek eş durumu diye kasmaya, zaten bir yılım kalmış şurda..

Fobileriniz , takıntılarınız var mı ? Varsa neler ?
Her "normal" insan gibi benimde var ziraa daha önce bunun mimini yapmıştım bakınız..

Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız?
Çok basit; hırsızlık yaparım.. E insan namına bişiy kalmamışsa muhtemelen birkaç güne kalmaz bende kendi kendimi öldüreceğimden bari ölmeden önce hiç denemediğim ürünleri çalar, bakar, sonra da ölürüm..

Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden ?
Avrupa'da görmediğim çok az yer kaldı o yüzden önce oraları yani Fransa ve İtalya'yı görmek isterdim sonra Amerika'ya gidip bi turlar gelirdim.

İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz ? 
Eşimin şuan bu yazıyı okuma ihtimaline karşı tek kurbağa öptüm o da prensim oldu diyor, bu politik cevapla 10 puanı kapıyorum.

En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ?
Siz bunu ne kadar küçük düşürücü bulursunuz bilmem ama şudur; geçen gün marketten alışveriş yaptık ve bulaşık makinesi için 2 ürün aldık. Kasaya geldiğimizde o ürünün her birine 1lt kola hediye ediyorlarmış, ben yaklaşık 5-6 yıldır asitli içecek içmiyorum, eşimde içmemeye özen gösteriyor haliyle bu hediye bize uygun değil üstelik 2 lt olacak toplamda. Ben kasiyer kıza başladım soru bombalamaya "başka bişiy alsak olmuyo mu, illa kola mı olcak, mesela meyve suyu alsak o da o şirketin, bu kolayı dğeiştiremiyoruz yani öyle mi" gibi. En sonunda kız boşboş baktı ve "iyi akşamlar hanımefendi" dedi, ben dumur, eşim kahkalarla dışarı çıktı.. Hiç unutamadım bunu :))


Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
Bol sütlü bol kahvem, sigaram ve telefonum


Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz? 
Ya baya düşündüm bu soruya da bulamadım bişiy, hayır kitap okumuyor, film izlemiyor sancaksınız ama deli gibi de okurum.. Az biraz ucundan andırdığı için Pucca - Büyük Aptalın Küçük Dünyası olabilir belki.. 

En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız ? 
Enem keşke öyle olsaydı, süper olurdu. Koşa koşa giderdim valla kesin biz orda da çok eğlenirdik.

İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapacağınız ilk şey nedir? 
Kısa bi bilgi vericem bir grup Türk bilim adamı İsviçreli bilim adamı olmadığını kanıtlamışlar.. Neyse muhtemelen gıcık olduğum herkesi ziyaret eder, titretene kadar da korkuturdum.

Kendimizi kötü hissettiğimizde yaptığımız şeyler?
Off bir ağlarım kii... Bazen ip gibi akar bazen böğüre böğüre ağlarım. Sonra bir rahatlama gelir, bir silkinir, toparlanırım. Bir sigara yakar kendime öpücükler veririm ki bunda da çok ciddiyim..

MİMLENENLER:

Bir mim'i daha bitirmenin haklı gururu içersinde huzurla kahvemi içmeye gidiyorum a dostlar, canı kahve çeken varsa adres için bana ulaşın
 shewgy@gmail.com..

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. Cevaplarını da çok beğendim kuzu, sevdim mimini. Teşekkürler, beni de mimlediğin için :)

    YanıtlaSil
  2. cok eğlencelı cevaplar yazmıssın coğunda cok guldum:))
    kucuk aptalın buyuk dunyasını bende okudum,ıkıncı kıtabı ve gerı kalan herseyıde tavsıye ederım gercı fılmıde olacakmıs kesın ızleyeceğım:)
    sevgıler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ikinci kitabıda çok güzeldi ama birin yeri başkadır gönlümde :D şu film bitse de izleyip rahatlasak artık :D
      öpüyorum çok çok :D

      Sil
  3. cooook eglenceli olmus
    cok da tatli yazmissin cevaplarini
    harika! :D

    http://denizshares.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizcim seni burda gördüm kalbime iniyodu, çok heyecanlandım geldiğin için teşekkür ederim :D

      Sil
  4. Kendine nasıl öpücük veriyorsun örtmenim??
    Teoride değil pratik ile öğrenmek isterim.
    Oş :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merak etme böceğim ben sana full zamanlı öğreteceğim :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template