8 Ağustos 2012 Çarşamba

Ecothools Şarkısı #2


Ecothools şarkılarıma kaldığım yerden devam ediyorum. 
İlla yanında bir şarkı olsun bu yazının isterseniz bence "Bir elimde cımbız, bir elimde ayna, umurumda mı ki bu dünyaaaa" adlı şarkıyı dinlemenizi tavsiye eder hepinize armağan ederim dostlar..
Uzatmıyor konuya giriyorum;
Setimiz 4 fırça ve 1 adet çantasıyla 5 parçadan oluşuyor. Aslında bana çok saçma geliyo çantayla sayılması, vermeseler de olur ama adamlar yapmış. Tek tek fotoğraflarla gidelim..





İlk sırayı kabuki fırça alıyor. Bakmayın yamuk durduğuna yeni yıkanıp kurutuldu. Oldukça sık kıllı fakat aşık olunası yumuşaklıkta bir fırça. Allıklarda başarısız olsa da pudralarda tek geçerim. Bazen sürerken yumuşaklığından yüzümde öyle boş boş gezdiriyorum bazen de elime alıp oynayıp duruyorum mıncır mıncır.




Hemen ardından şarkımızın nakaratında bu yassı tombik alıyor yerini. Yumuşaklıkta kabukiyle yarışır ama pudra sürmede kesinlikle yanına yaklaşamaz. En iyi performansı allıkta alabiliyorum. Ancak bazen yassı olması sıkıntı yaratabiliyor, yol yol kalabiliyor yanakta, dağıtmada çok başarısız. Ama eğer bol pigmentli bir allık kullanacaksanız işte bu fırça eliniz, kolunuz olacaktır. Tek bir pıtla alınan allık itina ile tüm yanağa dağıtılır, o kadar yani... Fakat dediğim gibi hafif renklerde, hafif pigmentli yani bol alınıp uygulanması gerekenlerde allık fırça diplerine doğru gittiği için gereksiz yere ürün tüketimine neden oluyor.


Son ikiliden üstteki "kapatıcı" alttaki ise çok amaçlı bir fırça olarak kullanımımda. İlk fırçamız özellikle göz altı kapatıcısı uygularken çok başarılı, bölgesel olarak kapatıcı uygulamada da güzel buldum. Ancak Beautyblender kullanmaya başladıktan sonra pabucu baya bir dama atıldı. Daha çok sivilce kapatmada kullanıyorum artık kendisini.
İkinci fırça ise o kadar "çok" amaçlı ki hangisini saysam bilemedim. Ben en çok karıştırma fırçası olarak kullanıyorum ama bazen göz pınarımı aydınlatmada bazen katlanma çizgisi üzerine bazen de tek renk far uygulamada bütün göz kapağıma kullanıyorum.

Kısaca seviyorum seni Ecothools ya sen beni??

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. benim de var bu setten ve kullanmaya kıyamıyorum..:-))

    YanıtlaSil
  2. güzel bu set güzel.ayy canım çok sıkkın bi senin yazılarını okuyunca tebessüm ediyorum.güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy ne mutlu bana gülümsetebiliyorsam bir kadını :D Bu yazıdğınla beni çok mutlu ettin teşekkür ederim :D

      Sil
  3. şimdi bana cevap verin :D yoksam Coastal Scents fırçamı alıyım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anacım ben ecothools der diyerlerini tanımam o kadar başarılılar ama coastal da güzel, iyi bir fırça. eğer uygun fiyata bulursan ecothools al yoksa coastal da şansını dene beğenmezsen ecothools alırsın :D

      Sil
  4. sanırım bu seti istiyorummm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım en son Gratis'te görmüştüm bu seti tabii e-bayden almak istemezsen :D

      Sil
  5. ecothools ebayda ucuz anam yoksa diğerini alabilirdim anam Coastal Scents de kargosu 10 dolar yoksa fırça fiyatları ecolar kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavrum güveniyosan al gitsin e-bayden bakma kargosuna falan, orjinal mi onu düşün :D valla benimde kafamı karıştırdın ama ben yine de ecothools derim :D

      Sil
  6. Ben de sadece far fırçası var, ben de set istiyorum :(

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template