11 Ağustos 2012 Cumartesi

İçgüveysinden Hallice


Bugün çok özel bir konuğum var çünkü çok az blogda kendisi misafir oldu, prensip meselesi çıkmam abi dese de ricamı kırmadı bana geldi..
Kendisi bize krem allık nedir, neye gerektir sorularını sordurtan, bazen somurdatan bazen ise hihi yaptıran bir karakter. Evet o bir karakter çünkü ben öyle olduğuna inanıyorum, 
deneyin size de olur.
Her zamanki gibi fotoğraflarla devam ediyoruz.


Maybelline tutturdu bir "dream ..." serisi gidiyor. Her şeyde bir rüyadayız hayırlara vesile olsun a dostlar. 


Görüldüğü üzre aman aman kullanmadım çünkü kendisiyle pek anlaşamıyoruz. Elimdeki her türlü fırçayla uygulamayı denedim ancak başarılı bir sonuç alamadım. Beautyblenderla sonuç biraz daha hafif bir görüntü yakalatıyor. En iyisi parmaktır deyip mecbur parmakladım. Oysa gerçekten parmaklamaktan çok rahatsız oluyorum. Malum bakteri manyağı bir insanım.
Arada bir peçeteyle temizlemeye çalışıyorum ama bu da bana israf gibi geliyor.


Bu ürünü çok az blogda gördüm, sanırım pek tutmadı. Bendeki 4 numarası. Pembemsi durduğuna aldanmayın yanakta hoş bir pembelikle birlikte şeftali oluyor. Görünmese de içinde ışıltılar var ve Hot Mama'yla yarışacak kadar parlamayı başarıyor. Pigmentasyonu çok iyi ama yani fazla iyi. 


Üst resim dağıtılmadan parmağımla öylesine sürdüğüm diğeri ise biraz daha dağıttığım bir resim. Parmak ucuyla pıt pıt sürülmesi gerçekten yetiyor hatta bazen artıyor, fazla geliyor. Çok kalıcı değil o yüzden tek başına kullanmak yerine bir bazla kullanmak çok daha iyi sonuçlar yaratıyor.
Krem allıklar krem ürünlerle yani BB krem gibi, pudrasız sadece fondoten kullanılan günlerde kullanılması gereken bir ürün olarak tanıtılsada ben toz ürünlerle de yani pudra sürdüğüm günlerde de kullandım. İkisinde de sonuç aynı bence. 

Kısaca pek anlaşamıyoruz ama arada hafif dokunuşlar fark yaratır felsefesiyle kolleksiyonumda yerini alıyor.
Başka tavsiyesi olan?

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Krem allık hiç bana göre birşey değil, bir kere yayamıyorum bi de pürüzlü yüzümde pek de doğal durmuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kullanımı çok zor, sıkıntılı bir ürün, uygun fırça ya da yöntem bulunmalı haklısın :D

      Sil
  2. Bende de iki rengi var blogun baslarinda tanitmistim senin aksine ben cok seviyorum.Real techniques buffer brush veya mac 130 tarzi bir fircayla iyi sonuc veriyor tabi ben krem aliik ve farlara bayilirim.fondoten ustune kullaniyorum.Krem allik+sabitlemek icin toz allik ikisini oneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten sevmiyorum demedim :D sadece beceremiyorum, ya çok sürüyorum ya da hiç süremiyorum ama tavsiyeni deneyeceğim :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template