11 Eylül 2012 Salı

Nerdeyim Ben?!


Hani bir şeyi çok ama çoook istersiniz de elde edince bir boşluk, bir akıl uçuculuk, bir tıkanma ne bileyim bir başı boşluk oluşur ya, hah! 
İşte yaşadığım tam olarak o!
 Yıllardır istediğimi aldım ama neden bilmiyorum ben çok yoğun ve yorgun ve hatta kaybolmuş gibiyim.. Ama yine de belirteyim durum stabil, bakkala kadar gittim dönücem modu açık.. 

Görselden de görüldüğü gibi bugün konumuz cilt temizliği. Beni tanıyanlar/takip edenler bilir ki cilt temizliği konusunda ufak bir saplantım var. İşte bu yüzden konuyu biraz deşeyim dedim. Bu ürünü haziran ayı sonunda almıştım. Sabah akşam düzenli kullanmaya özen gösterdim. Çok uzun zaman kullanınca yazma zamanı geldi dedim. Buyrun fotoğrafları;


Yarısını çoktan geçtim hatta neredeyse bitmeye yakın. Bitmeye yakın diyorum çünkü israf ürünler grubunda kendisi. Pompaladığınızda köpük olarak çıkıyor, nemli yüzünüze hafifçe ovalayarak uyguluyorsunuz. İşte o köpükten sanırım ürün çok çabuk bitiyor. 
Cildim kuru ve nemsiz, bu üründe kuru ciltler için olmasına rağmen çok şiddetli olmamakla birlikte cildimde kuruma ve gerginlik yaratıyor. Özellikle yanak ve çene bölgemde hissediyorum gerginliği...


İlk kullandığım günlerde çok başarılı gelmişti, sevmiştim. Bir iki sivilce çıkartıp baya temizlemişti cildimi. Ancak içinde paraben olmamasına rağmen cildim alıştı ve artık o temizlik hissini kaybettim. Pul pul dökülmeler yaptı çenemde. Ayrıca çenemde çıkardığı sivilceler çok minik ancak bir türlü geçmiyorlar. Buna karşılık Garnier'in sivilce rol on'unu kullanarak yatıştırabiliyorum. Çok ciddi bir sivilce problemi değil kısaca. Aslında ürünü hala seviyorum ama bittikten sonra başka bir ürüne geçip daha sonra buna tekrar dönmeyi düşünüyorum. Burada sizden yardım rica ediyorum; bana tavsiye edebileceğiniz bir temizleme ürünü mevcut mu acaba?

Sevgilerimle...

EDİT: Kokusu hakkında bilgi vermeyi unutmuşum, çok ferah ve hoş bir kokusu var. Allerjik astımı olan biri olarak hiç rahatsız olmadım tam tersi ferahladım.

11 yorum:

  1. Bioderma Sebium Gel Moussant temizleme jelini tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama sebium yağlı ciltler şeysi değil mi? o bana fazla gelmesin sakın? yine de biodermadan bir şansımı deneyeceğim. gerçi bir tane kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım yakında onu da yazıcam :D

      Sil
  2. Yine kopuk ama cok bereketli bir urun dr. Murad nar ozlu temizleme kopugu.. Hassas ciltlere de uygun ve kesinlikle sivice yapmiyor benim fix urunumdur kendisi..

    YanıtlaSil
  3. Bu seri kalkıyor sanırım, yenilenmiş. Cildin kuru ise içeriğinde gliserin ve shea butter bulunan temizleyicilere öncelik verebilirsin. Clarins'in Shea Butter'lı bir temizleyicisi var kurutmuyor, sonra Kiehl's Ultra Facial Cleanser tek kelimeyle harika, kullandığım en yumuşak temizleyicilerden biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım kalkıyormuş geç oldu ama bende öğrendim :D önce clarins mi denesem yoksa dr murad mı bir türlü karar veremiyorum :/

      Sil
  4. Başlığı okuyunca ben de aynı şeyi söyledim hakkaten nerdesin? :) Bir süredir takip ediyorum seni, ama artık daha az yazıyorsun sanki ya da bana mı öyle geliyor! özletme kendini..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok çok da doğru bir noktaya değinmişsin :/ maalesef daha az yazıyorum artık :/ malum hayatım değişti ve ben ayak uydurmakta azıcık zorlanıyorum :/ amaaa kendimi kesinlikle affettircem daha fazla özen göstericem :D

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Yine kopuk formunda bir temizleyici istersen Avon'un yesil bir yuz temizleme kopugu var. Senelerdir ben ve esim kullaniyoruz, 100 sise bitirmisizdir. Ozellikle yagli ve karma cilter icin ideal. Germeden kurutmadan tertemiz yapiyor. Makyaji tamamen cikariyor. Baya da bereketli. Herkese siddetle tavsiye ederim. Bu kampanya doneminde de indirimliymis, sisesi 7 kusur TL'ye geliyor. Ben indirimde bol bol alip stokluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama sorun şu ki ben kuru ve nemsiz bir cilde sahibim ayrıca oldukça da hassas bir cildim var. bu ürünü maalesef kullanamam.. ama hala ne alacağımı bulamadım :(

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template