6 Eylül 2012 Perşembe

Rüzgar Gülü



Herşey 114 olan takipçi sayımın 113'e düşmesiyle başladı. Aynen benim jetonumda düşmüş oldu. Hayır olayım ne bende bilmiyorum. Buralardayım, kaybolduğum falan yok, biliyorum blogumu, göz ağrımı boşladım ama hayatımın değişmesi herşeyi altüst etti haliyle. Halbuki buralardaydım, diğer blogları da okumadaydım.
Bugün konuğumuz Rossman'dan edindiğim Rival de Loop marka bu manikür kalemi. Ben kendisini yeni keşfettim ama şiddetle tavsiye ederim;



Önce itina ile etlerimizi içeri doğru ittiriyoruz ve hemen üstüne bu arkadaşı uyguluyoruz. Bir kaç saniye içinde kuruyor ve hop sanki 2 dakika önce manikür yaptırmış gibi harika tırnaklara kavuşuyoruz. Üstelik oldukça da kalıcı, ben gün içinde defalarca ellerimi yıkamama rağmen 3. gün akşamında hala yer yer kaldığını gördüm. Çok hafif ama garip bir kayısı kokusuna sahip.


Arka plastik parçayı açtığınızda ise 2 adet yedek uç çıkıyor. Fiyatı da 3,5 lira civarıydı sanırım. Bu fiyata performansı bence oldukça yüksek. Severek kullanıyorum ve neredeyse artık hiç manikür yapmıyorum/yaptırmıyorum.

Şimdi diyeceksiniz başlık ne alaka.. Günlerdir rüyamda rüzgar gülü görüyorum, hayra alamet olmasa gerek var mı yorumlayacak olan??

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. Guzelmis yolum duserse alirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacaksın :D

      Sil
  2. süpermiş ya bende alim hemen bitane

    YanıtlaSil
  3. Bibiim at çantana bunlardan, sadece ev kullanımına hapsetme kendisini. Minibüs, metrobüs, tren artık ne olursa olsun araçta geçen vakitlerde sıkıntıya birebir.
    Markayı bilmiyorum, denemedim, kullanmadım ama şu pastelinkinden var bende azıcık yağlı bıraksa da üstteki dediğim taktikle çok sefer günü kurtardı.
    Denk gelirsem alırmıyım? Alırııım :P:P:P:P
    ("Terbiyesizim" - Bu video özel arkadaşım sen özel biri değilsin diyor bana. )

    YanıtlaSil
  4. Aaa çok güzel bir ürüne benziyor. Merak etme bu arada takipçi sayını 115'e ulaştırmış oldum :) Takipteyim :))

    YanıtlaSil
  5. ya bu guzelmısde ben pek anamadm hop derken kendılıgındenmı kuruyup sokuluyor smdı etlerı ıttık bunu surduk sonra kuruyup yerındenmı cıkıverıyor bu nasıl bısı :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır bu ürün derinin geride kalmasını sağlıyor böylelikle senin onları almanı engelliyor, tamamen geçici bir çözüm. kısaca sanki az önce manikür yapılmış gibi görünmesini sağlıyor. ama eğer etlerinin buna alışmasını sağlarsan bir süre sonra almana gerek kalmaz.. etleri sürekli geri itmek gibi düşün..

      Sil
    2. hııı sımdı anadım ıdeal bır urunmus ozaman bende alıcam eger hala mevcutsa bu urunu ıttıkden sora okje surunce kotu durmuyorsa ne guzel cunku daha once manıkur yabdıgım seyın ucu svrıydı ve ıttım sadece ama etler hala gozukuyordu dıpte kotu goruntu vermısdı bunda oyle bırsey olmuyorsa ne guzell.....

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template