15 Eylül 2012 Cumartesi

Zaman Kaybı..


Hayır bu sefer çok usturuplu bir giriş yapacaktım ama bu sefer de görselde saçmaladım. Bi tarafı tuttursam öbüründen itinayla fire veriyorum ama bunu isteyerek yapıyorum. Elbette her zaman ki gibi pişman değilim!

Görselden de anlaşılamadığı gibi "zaman kaybı" ya da "gereksiz/amaçsız" ürünler gurubundan bir konuğum var bugün. 
Kendisini tanıyalım efenim Yves Rocher'in neli olduğunu unuttuğum saç bakım ürünü;




Bir çiçek özlü evet hatta buram buram da o çiçek kokuyor ama sadece saçlarınıza dökerken kokuyor. Banyodan sonra koku azalıyor ve hatta eğer saçlarınıza bir işlem uygularsanız o kokudan eser kalmıyor. Ağır, baskın bir koku. Benim gibi alerjik astımı olanlara ASLA tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten insan bunu kullanırken tıkanıyor.
Vaatlerine bakarsak saça canlılık ve parlaklık vererek ekstra yumuşaklık kazandırıyor. Öyle mi?! Tabii ki hayır. Parlaklık biraz, canlılık hayır, yumuşaklık eser yok...

Banyoda durulama suyunuza bir iki damla damlatın demişlerdi alırken fekat insan kesinlikle tatmin olmuyor. Gerçi sıksanız da foşur foşıur akmıyor çünkü sıkarken köpürüyor ve ağzı tıkanıyor. Haliyle boca edemiyorsunuz. Ki söylediğim gibi yapmayın kokusu çok bayık.



Kendisini temmuz ayında satın almıştım. Ziraa o sıcaklarda günde 2 kere duşa girdiğim olmasına ve bitsin diye bol sıkmama rağmen hala bitmedi. Oldukça bereketli bir ürün. Alırken %40 indirim vardı, o yüzden almıştım. Ama gerçekten bir zaman kaybı. Hiç bir işe yaramadığı gibi hafif de olsa saçta bıraktığı bir ağırlık var. 
Alırken de bana çok gereksiz gelmişti ama denemek istemiştim. Keşke almasaymışım, bunun yerine başka bir ürün alabilirdim. Neyse kesinlikle bir daha almayacağım ve bitsin diye de gözüne baktığım bir ürün olarak banyomda misafirliğini korumakta.
Kısaca tavsiye etmiyorum.
Oy resmen nefret kustum ürüne. Paraya yazık, içim acıyor.
Bunun yerine yakında yazacağım Jhon Frieda amcayı tavsiye ediyorum. Yazısı çok yakında.


Sevgilerimle...

5 yorum:

  1. Peki peki almıcam, söz :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten o kadar kötüledin ki ürünün yanından bile geçmeyeceğim:=)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla abartmıyorum gerçekten çok başarısız ve halaaa bitmiyooo :/ :((

      Sil
  3. Sana söz almayacağım :)Zaten YR hayvanlar üzerinde test yapıyor :/

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template