30 Ekim 2012 Salı

Bir Bilmecem Vardı, Unuttum..




Hakkaten bir bilmecem vardı buraya yazcaktım hani şöyle afilli bir girişim olsun diye ama olmadı.. Unuttum ya cidden unuttum. Aklım bir hoş bu aralar, gidiyor geliyor.
Yok aslında unutmadım da bulamadım, amaan neyse ya bilmecedir geçer dimi ama?!
Efendim bu ürünü tanımayan kalmadı sanırım, hatta nerdeyse en son ben yazıyorum. Yves Rocher'in belkide en sevilen, en beğenilen ürünüdür. Sık sık da indirime gidiyor, kolaylıkla edinilebilir.
Geç kaldım yazmakta çünkü elimde başka bir ürün vardı bitmesini bekledim.
Şimdi kafamı taşlara vuruyorum neden bu kadar geç kaldım denemek için.
Her vaadiyle başarılı bir ürün. Uzatmadan anlatıyım diyorum ben.


Yves Rocher markasını genel olarak beğenirim, her ürününü olmasa da.. Neyse önce neler vaad ettiğine bakalım; cilde canlılık ve ışıltı kazandırıyor. Doğal bir pembelik yaratarak daha sağlıklı bir cilde kavuşturuyor. Hoş kokusuyla kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.


Görüldüğü üzre altın renkli bir ürün. İçinde minicik taneler var. Yüzünüzü kesinlikle çizmiyor ve çok hoş bir kayısı kokusu var. 
Ki ben kayısı kokusundan hiç hoşlanmam ama ne içinizi bayıyor ne insanı tıkıyor. İçindeki altın simler ise cilde parlaklık kazandırıyor. 
Tam olarak hatırlamasamda sanırım indirimde 8 lira civarındaydı.


Bazıları tanecikleri iri olan peelingleri sever ama ben tam tersine minik ve can acıtmayan taneciklerden daha çok hoşlanıyorum.
Can acıtmıyor, ardından bıraktığı ferahlık ise gerçekten de çok hoş. Ben haftada 1 banyodan sonra uyguluyorum. Önce cildimi temizliyorum sonra bunu uyguluyorum. Yıkadıktan sonra garip bir gıcırıklık oluyor ciltte ama hemen geçiyor ve yumuşacık bir cilde kavuşuyoruz.
Ayrıca yazmayan ama benim fark ettiğim bir diğer güzel etkisi ise siyah noktaları yok etmesi. Tamamen olmasada çok ciddi oranda siyah noktalarımı azalttı. Özellikle burun çevresinde nerdeyse kalmadılar bile. Var olanlar ise gözü çok rahatsız etmediği gibi Missha ile rahatlıkla kapatabiliyorum.

Kısaca bittikçe yeniden yeniden alacağım bir ürün, şiddetle tavsiye ederim.
Ama kendi çekilişimi daha da şiddetle tavsiye ediyor, katılımınızı bekliyorum efenim TIIKK..

Sevgilerimle...


4 yorum:

  1. ben de geç kullanıp hayıflananlardan oldum artık ömür boyu bunu kullanacağım sanırım peeling olarak :)

    YanıtlaSil
  2. urunlerının fıyatları genel olarak cok uygun geldı bakdımda bu peelıng hala uygunsa alıcam ykm de ve akkoprude varmıs ...

    YanıtlaSil
  3. bende cok peeling yapiyorum bu arada bende anukarali bir bloggerim Prensesin Masalina bloguma beklerim sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  4. bugun aldIm ykm de yoktu bu urun mısırlı bı peelıng vardı degısık 27 tlye falan hiç üşenmeyın kızılaya kadar bnun ıcın gıdeceksenız dırek akkoprüye ankamalla gidin orda kendi mağzası var herseyı bulabılırsınız...

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template