3 Ekim 2012 Çarşamba

Bir Maniniz Yoksa Jhon Amcalar Size Gelcek



Ben yazarken başlığı "hööh" dediysem siz okurken neler çektiniz çok merak ediyorum sevgili okur.. Hayır tabisi hala yaşıyorum ama artık insan saatlerinde yazı giremeyeceğimi kabullendim.
Haliyle saçma sapalak saatlerde yazı girerek sizleri şaşırtacağımı umut ederek başlıyorum. Ancak araya minik bir not gireyim bekleyenler için; çekiliş hazır ancak fotoğraf makinem bozuk ve 20 gündür tamir edilmesini bekliyordum, bugün almaya gittim ama tamir edilmediğini gördüm. Telefonumun kamerasını da pek beğenmediğim için çekmiyorum ama daha uzun sürerse telefonla çekip başlatacağım. Neyse...
Eminim beni okuyanlar ürünü anlamıştır
Jhon Frieda..
Kendisini sülalecek beğeniyor, seviyor, tüketiyoruz.
Bugün saç bakım serumundan bahsedeceğim.



Tam anlamıyla verdiği vaatleri yerine getirebilen bir arkadaş kendisi. Zaten öyle çok da bir vaadi yok.



 Banyodan sonra saçlarınızı kurutmadan önce az bir miktar avucunuza alıp saç uçlarına uyguluyorsunuz. Saç uçlarındaki kırıkları tamir ederek yıpranmayı önlediğini söylüyor ya işte o an beni benden alıyor çünkü gerçek. Yani kesin çözüm değil elbet ama büyük oranda güçlendiriyor. Görüldüğü üzre bayadır kullanıyorum ki zaten tek pompa işi bitiriyor. 
Saçlarınız kuruykende uygulanabileceğini söylüyor ama ben pek tutmadım, sanki ıslakken daha verim alınıyor gibi ya da uyduruyor da olabilirim.
Özellikle saç düzleştiricisi ya da maşa kullanıyorsanız mutlaka tavsiye ederim bu ürünü. Zaten olayı da o, termal koruma sağlıyor saçta. Oldukça başarılı bence.
 Elbette yan ürünleri var onları da göstereceğim ama tek başına da yeterli bir ürün. 





Sanırım çok net belli olmuyor ama renksiz bir ürün. Saçta kesinlikle bir yağlanma ya da ağırlık yapmıyor. Sadece garip bir kokusu var o kadar ama o da çok kalıcı değil. 
Genellikle bendeki fönden sonra kayboluyor.

Kısaca eğer müsaitseniz bir kaç akşam size gelecek Jhon amcalar...

Sevgilerimle...


2 yorum:

  1. Gelsinler anacım ne olur koşsunlar evime tadilat sonrası yığılsınlar :D Bu posttan sonra artık siparişini bu geceden tezi yok veriyorum, hadi hayırlısı :D

    YanıtlaSil
  2. pek sevdim ben de john amcaları :)

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template