26 Ekim 2012 Cuma

Jhon Amca'dan Bir Kuple...



Bana bir marka söyleyin ki bütün ürünleriyle herkesin her ihtiyacına karşılık verip hiç olumsuz bir ürünü olmasın, herkes hastası olsun, onun için çıldırsın, mutlaka edinsin..
Mümkün değil bende biliyorum. Ziraa Jhon Frieda'yı aynı Bioderma kadar sevmeme rağmen olmuyor dedirten bir ürünle karşınızdayım..

Gerçekten kendisini anlayabilmiş değilim. Ürünün amacını falan geçtim etkileri bir yana vaadleri bir yana asla uyuşmuyor. Gereksiz olduğu kadar tam bir zaman kaybı ürünü kendisi..
Bir kere yok öyle yüzde yüz parlaklık diye bir şey. Yani ben görmedim. Allah'tan saçlarım kendinden parlaklığına geri kavuştu da bu spreyle sürünceme ilişkimiz sona erdi, rahatladık.


Yakındır kendisini çöpe göndermem. Vaadleri arasında parlaklık ve hacim yazıyor. Ama ne hacim veriyor ne parlaklık. İstenilen sıklıkta kullanılabileceği yazıyor ama sakın derim ben. Yağlandırması cabasıyken bu yetmiyor bir de garip bir kalıntı bırakıyor saçta. 
Resmen pütür pütür elinize geliyor. 

Kendisini alalı uzun zaman olmadı ama tek fısta bile oldukça azalıyor ürün. Yani bereketli falan değil. Özellikle saçımı öne eğip uçlarına sıkmama rağmen sonuç yine başarısız.
Bir de hoş olmayan bir kokusu var. Aslında başlangıçta hoş gibi ama bir süre sonra o koku garipleşiyor. Saçlar ağırlaşıyor, yağlanıyor ve dediğim gibi elimde garip bir tabaka oluşuyor.
Saç onarımı falan hak getire. Su sıksam daha iyi ya da belki termal su bile sıkılabilir saça ama bu ürün cık, gerçekten denedim çok başarısız.
Jhon amca saç ürünlerinde çok başarılı evet ama sanılanın aksine her ürünü saça beklenilen cevabı vermiyor. Şampuanları da öyle, o konuya da gelicem.
Hatta birebir kullanmış arkadaşım var onu anlatıcam! Böyle de geyik yapılası bir ürün zinciri.
 
Eğer hala çekilişime katılmayıp bu yazıyı okuyorsanız söyleyim hakkaten on numara çekiliş yaptım, o kadar yani. Çekilişim için TIIIKKK

Sevgilerimle..


5 yorum:

  1. cınım bu pahalı bırsey sanırım ben okdr yuksek fıyattakı alamıyorum ne yazıkkı ne kdarkı bu uygun kullandığın ürünleride yaz böyle göster falan burda yani gratise wtsonsandan uygun fıoyata aldıkların neler ise artıkın ...:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır tam tersi Jhon Frieda ürünleri oldukça uygun fiyatlı ve ucuz ürünler, zaten watsons'da satılıyorlar. bu gösterdiğim ürün 8 lira civarı olsa gerek. kısaca ürünleri 15 ile 25 tl arasında fiyatlarda genelde, indirimi yakalarsan daha da ucuza gelir elbette :D yazarım yazarım merak etme :D

      Sil
    2. yaa ben eczane . comdanmı ne bakmısdım 20 28 7o lere bısıler vardı canım ondan ole dıdım oleyse daha ıyımıs su glısın mıydı elsevemydı sac serumu gece serumu cok gusel onunda fıyat 8 cıvarı ama harıka denemedıysen bıdaha dene denemedıysen dene :DD

      Sil
  2. ben hacim verici şampuanını kullanıyorum oldukça memnunum hatta bunu da denemek istiyordum ama bu yorumlardan sonra kullanacağımı sanmıyorum. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. ben hacim verici şampuanını kullanıyorum oldukça memnunum hatta bunu da denemek istiyordum ama bu yorumlardan sonra kullanacağımı sanmıyorum. teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template