28 Ekim 2012 Pazar

Suç Bende Değil Kutucu Geç Kalmıştı..



Valla benim bir suçum yok yazmakta geç falan kalmadım kutu geç gelmişti, alamamıştım ben hemen o gün. Tamam ya bahaneye gerek yok olayın farkındayım yazmayı unuttum.
Ama gerçekten heyecandan,
Missha heyecanından.
İlk açtığımda inanamadım zaten uzun süre mel mel baktım kutuya gerçekten Missha mı koymuşlar dalha mı geçiyor biri benle diye..

Topluca baktığımızda hakkaten güzel bir kutu olmuş. Tam bayramlık.
O kadar nefret içerikli Missha yazısı yazıp ardından Missha'ya aşık olup şimdi bağımlısı haline gelmişken yeni bir Missha edinmek kadar güzel bir şey yokmuş a dostlar..


Benim rengim olan 23 numarası gelmiş. Rareblossom'dan 2 ürün birden, biri durulanmayan saç bakım yağı (daha da yeni argan yağı almıştım) diğeri de günlük nemlendiricisi. Nemlendircisini merak ediyordum aslında çok iyi oldu ama pek az oluyor içinde.


İçinde gül bulunan hiç bir ürünü maalesef sevip de bir türlü kullanadım şu hayatta, yanarım yanarım da ona yanarım!
Daha önce hiç leke açıcı krem kullanmadım, bakalım ilk olacak benim için.
Kolonya'dan nefret ederim, okulda çocuklara süreceğim.
Bu parfümü çokca duymuştum denemesi daha bir hoş olacak.

Bir ay daha iyi ki üyeyim dedirten kutu Lila Kutu'dan şimdilik bu kadar..

Sevgilerimle...

HALA ÇEKİLİŞİME KATILMADIYSANIZ Kİ BU İLKİYDİ TIK TIKK..

8 yorum:

  1. kızz urunler ıyı hoşşmus guselmıs kım bılırr nekadardırr amaniin bu aralar bıraz (cımrıyımde baya fıyat takıntımda var halıyle :)) bu rebuL angie lovely vanılla harıkaa denemeni şidetle oneririm 15 tlye falan gelır netten alırsan .......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha önceki yazılarımda da yazmıştım aylık abonelik sistemi ile yürüyor Lila Kutu. ayda 19 lira ödüyorsun kredi kartından çekiyorlar ve her ay bir kutu geliyor evine.. üyelik sistemi sanırım kapalı şuan, eğer istersen onlar açıldığında sana haber veriyorlar. yani çok da pahalı bir sistem değil.

      Sil
    2. huMm dıyorsun ya benım bızaat ellemem bıncıklamam koklamam lazım sonrada alıp yada almamam lazım oyle daha ıyı bana ıyıyım ıyı bole ben ...

      Sil
  2. süper bir çekiliş yapıyorum beklerim :))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızz bugunlerlede herkes yapmaya basladı hangı bırıne katılcanı sasırdı ınsan,
      şans bu ama pek şanslı degılımdır ama bakıcız ısde 25 kasımda dogum gunum belkım dogum gunu hedıyesı olur bana gnelde sıtenın konu cokluguna guncel kalmasına baglı olarak ızleyıcı olunmalı amağ dimi kısss :D

      Sil
  3. merhba.. takipteyim bloğumda paylaştım..https://plus.google.com/100139615062776034130/posts

    YanıtlaSil
  4. https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn bu da face paylaşımım..pc saptmış sanırım ayrı ayrı yazmk zorunda kaldm.. şansım bol olsun ne diyimm..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnız yanlış yere yazmışsınız çekilişe katılmak için çekiliş yazısına yazmanız gerekiyordu ama sorun değil dahil ediyorum sizi de..

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template