29 Kasım 2012 Perşembe

Son Ütücü..

3 yorum


Sizleri saç ürünlerimden son ütücümle tanıştırmak için rahatsız ediyorum, bir kaç dakkanızı alıp gidicem efenim. Evet oldukça kısa bir yazı olacak çünkü hakkında söylecek gerçekten çok fazla bir şey yok.

Kendisi "işte bu be!" dedirten nadir ürünlerden biri bence çünkü saç bakım ürünlerinde vaad edileni bulmak hem zor hemde yanında gelen hayal kırıklığı bonus gibi oluyor.

Beni önceden takip edenler ya da geçmiş yazılarımı okuyan yeni arkadaşlar bilirler ki Bioderma sapıklığımdan sonra sırayı Jhon Frieda alıyor. Hemen hemen bütün ürünlerini denemişliğim mevcut. 

25 Kasım 2012 Pazar

Bilog Olayları..

1 yorum
Bir süredir yazmıyorum dimi ben, evet yazmıyorum. İçimden gelmiyor.. Mesela açıyorum blogu tema artık çok canımı sıkıyor, değiştireyim diyorum sonra amaaan neyse..
Elbette buranın olayı canım istediğinde ya da söyleyecek söz olduğunda yazmaktır.
Fakat vicdanen çok fenalardayım.
Bir de şu dedikodu durumları var. Mesela eskiden sadece okuyucuyken herşey insanlık ve arkadaşlık çerçevesinde ilerliyor sanıp ölee bakıyordum ama meğer öyle değilmiş, sonra gördüm..
Ha tabii çok yoğunum vaktim yok gibi bahanelerim çok ama bunlara gerek yok..
Neyse kısa yaz diyenlerle kankalık modundayken hazır kısaca yaptığım ve kullanmaya devam ettiğim ürünlü bir alışveriş yazısı yazayım.
Aynen durum bu işte, yazma şevkim yok. İçim bayılıyor şu ara..
Neyse buyrun;

6 Kasım 2012 Salı

Doktor Civanım!!

12 yorum

Ne zaman Clinique markasını görsem ya da adını duysam aklıma ilk gelen dişçi koltuğunda oturan ben! Hatta yüzüm kıpkırmızı, ellerim titriyor ve şikayetiniz neydi sorusuna "aslında bişeyim yok, hal hatır sormaya geldim" diyip kalkma efekti veriyorum..
Dişçiden korkuyor muyum? Hadi canım sende ne korkması, benimkisi çocukluk fobisi... Dur ben bu olayı parçalanmış aile sendromuyla süsleyim tam olsun!
 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template