29 Kasım 2012 Perşembe

Son Ütücü..



Sizleri saç ürünlerimden son ütücümle tanıştırmak için rahatsız ediyorum, bir kaç dakkanızı alıp gidicem efenim. Evet oldukça kısa bir yazı olacak çünkü hakkında söylecek gerçekten çok fazla bir şey yok.

Kendisi "işte bu be!" dedirten nadir ürünlerden biri bence çünkü saç bakım ürünlerinde vaad edileni bulmak hem zor hemde yanında gelen hayal kırıklığı bonus gibi oluyor.

Beni önceden takip edenler ya da geçmiş yazılarımı okuyan yeni arkadaşlar bilirler ki Bioderma sapıklığımdan sonra sırayı Jhon Frieda alıyor. Hemen hemen bütün ürünlerini denemişliğim mevcut. 



Vaad ettiklerine bakarsak yumuşaklık, kolay tarama ve saça nem vaktiyesi olarak özetleyebiliriz. Bu benim sanırım 3. kutum.


Elbette bununda dibini gördüm. Tekrar tekrar alacağım nadir ürünlerden. Banyoda şampuanlama ve kremleme işleminin ardından bu ürünü özellikle saç uçlarına uygulayıp bir kaç dakika bekliyoruz. Daha yıkarken verdiği onarmayı, nemi ve yumuşaklığı hissetmek mümkün.
Kesinlikle saçlar çok daha kolay tarandığı gibi hakikaten de kırıkları ve yıpranmayı onarıyor.
Neme doyan sağlıklı ve güzel parlayan saçlara kavuşuyorsunuz.
Oldukça hoş bir de kokusu var, temizlik kokuyor parfümden ziyade. Ancak en büyük sorunu bu kokusu maalesef kalıcı değil. Eğer sigara kullanmıyorsanız ertesi gün akşama kadar kokusunu almanız mümkün fakat ikinci gün pek eser kalmıyor.

Bu kısa yazımın ardından son 1 günü kalan bence süper çekilişime de bir göz atmak isterseniz buyrun TIIIIKKK....

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. vayy tamda maske arıyorum derken karsıma cıkdınn kzz fıyatı nedır BUnun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım tam hatırlamamakla birlikte 22 - 23 lira civarıydı. Ama şuan watsonslarda indirim var daha ucuza alırsın..

      Sil
  2. kırık ve yıpranmayı onlemesıı cok onemLı bır maskEde sana yaradıysa bence bırcok kısıyeDe yarar bu cnım bakıcamm 22 fzla bıraz ınmısse guzel oluR tabikiii tavsıyen ıcın cok tısıkkurlerrr....

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template