31 Mayıs 2012 Perşembe

BB Kremin Sultanıyım Arkadaş!

7 yorum

(İlk yazım hadi hayırlısı :D)

Evet biliyorum herkes bunun hakkında bir şeyler yazdı ama bir de benimkileri okuyun, belki fikriniz değişir :) Ayrıca yakın bir arkadaşım bana bununla ilgili düşüncelerimi sormuştu birazda o yüzden ilk bununla başlayım istedim. Hey dostum sıradaki şarkı senin için geliyor. Öyleyse hemen devam edelim..

Belki bugün görmüşsünüzdür arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Evin suyu çıktı ya! Neyse blogdan henüz (!) haberi olmayan arkadaşım “ne sürdün ki sen yüzüne, disko topu gibi olmuşsun” demez mi! Valla çarpasım geldi ağzına ya neyse.. :)

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İncem Ben!

11 yorum
 Dıııııııııtttttttt......
- Alooo?!
- Alo?
- Memur bey iyi nöbetler.
- ??!! Teşekkürler buyrun
- Memur arkadaşım benim bi sorunum vardı..
- Dinliyorum efendim.
- Şimdi bizim binanın önünde kadın ya da erkek olduğunu kestiremediğim bir şahıs var, çığlık atıyor şuan.
- Evet?
- İşte diyorum onu sustursak ya...
- Anladım. Adresi alabilir miyim?
- Hııııı... Şimdi bu konuşma kaydediliyo dimi?
- Evet hanımefendi, adresi alabilir miyim lütfen?
- Şey ben adresi vermesem yani tam olarak vermesem de çevreyi falan tarif etsem olmuyo mu?

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Beni Baştan Yarat!!

2 yorum

 (Sınıfımın kapısından çekilmiş bi manzara)


Hayır tabii ki ben de biliyorum yeni evin yeni bir hayat getirmeyeceğini ama insan evladıyız işte umut etmeden de olmuyo ki.. Ev sahibimin yaklaşık 3 ay önce arayıp ricası (!!) üzerine aynı binanın (ki hepsi kendisinin) 5. katına taşınmış bulunmaktayım. Böyle boş hayaller, bilimum gelecek cümleleri, oleeyy bende asansöre bincem nidaları... Kısaca bol keseden atıyorum. Ev iyi, hoş, güzel, böle bulutlara yakın, caddeye tepeden bakış falan da bir sorun var! Kardeşim benim boy 1.59,5 (ciddiyim buçuğu da var!) bu yükseklik bana fazla, ay içim fena oluyo balkonda oturamıyorum, aşağı bakmasam başka yer yok ki bakcak, neyse..

27 Mayıs 2012 Pazar

Büyüyünce "Samara" Olucam!

23 yorum



Vee işte beklenen an! Maskelerim ve beenn!!! Bakın bunu bi kere yazıcam bi daha da sölemem ona göre.. Hiiiç bakmayın öle gayet ciddiyim.. Uzatmadan konuya giriyim ben; 
(Bu gün sadece saç maskelerimden konuşucaz cilt maskeleri sırayla gelecek)

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Öğrendim..

2 yorum


Az önce izleyici olduğum bloglar arasında gezerken gerçekten çok işe yarayabilecek bi bilgi edindim.. Tabii ki bununla yetinmedim ve gidip denedim, oldu.. Sahibesine danıştım "neden olmasın" dedi, koşup buraya yapıştırayım o zaman herkesler duysun diye düşündüm.. 

İşte link; gidip okuyup deneyin, seveceksiniz garanti :)

24 Mayıs 2012 Perşembe

Tadilattayız...

4 yorum
 
 Biliyorum beni çok özlediniz.. Hergün girip baktınız yeni yazı var mı diye (!!) Ama öyle yoğunum ki nerden başlayım anlatmaya (aayy bi gün hep bu cümleyi yazacağımı düşlemiştim). Bu hafta çok yoğundu ve oldukça da sıkıntılı.. 

Bu haftayı ağlama haftası ilan ettik, toplanıp ağladık. Çok acaip sırlar var elimde ama şimdlik kullanmayacağım, ilerde bakıcaz artık.
 
Bana kısa yaz diyen canımın içine selam eder anlatmaya başlarım efendim;

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Gereksiz Bilgi

13 yorum



Ne yani şu hayatta pazartesiden tek nefret eden ben miyim? Ya da normalde "neşe topu" olarak yaşayan ama sırf pazartesi diye hayata küsen bir ben mi varım? Bununla kalır mıyım, tabii ki hayır..
Pazartesinin adı bile kötü, artık gün bildiğin, o kadar gereksiz bence. Hatta mutlaka pazartesiler tatil olmalı, salı daha havalı yani, en azından bana göre öyle!

20 Mayıs 2012 Pazar

Neden Beeenn?!

4 yorum




Can sıkıntısı kötü şey azizim. İnsana saçma sapırık işer yaptırabiliyo. Mesela ben! Nası bu hale geldim, tabii ki dindirilemeyen can sıkıntımdan. :) Yatıp kalkıp dua edin arkadaş halinize :) Bunlar birazcık da dün akşam "İki Dil Bir Bavul"u izledik, şaftımız kaydı, ondan oldu. Daha öncede izlemiştim ben fekat bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diyerekten ev arkadaşımı aydınlatmaya karar verdim. :) 

Kendimi oldukça hantal ve yorgun hissettiğim şu günlerde kendime saçma işler yaratmakta, bunları ısrarla uygulamaktayım. Zevk alıyo muyum? Yaniii...

18 Mayıs 2012 Cuma

Neden Disko Topu?

3 yorum


 

Ben tee lisede, apaçi kraliçeliği yaparken bir arkadaşım en içten saçmalamasıyla “disko topu gibisin be, hem çok fazla ışık yansıtıyosun hem de insan gözünü sana kaptırdı mı bi daha alamıyo. Neşen bulaşıcı” demişti. O günden beri aklımda yeri vardır bu lafın. İşte bu yüzden,
ışığımı daha fazla insana ulaştırabileyim, geyiklerimi herkesler okusun gülsün, eğlenelim diye Disko Topu oldu.

Ha yoksa gözünüzü benden alamayın, etrafımda pervane olun, transa geçelim falan gibi bir amacım yok. Belki ilerde dünyayı sadece kozmetiğin olduğu bir yere çevirmeye kalkarsam yanımda olun diye olabilir -ki bence çok mantıklı. :D

Damdan Düştüm

4 yorum



Ooooo aman efendim, kimler gelmiş kimler gelmiş…
Efendim nasılsınız inşallah? :D

Tamam tamam kısa kesiyorum konuya giriyorum;
Öncelikle herkese merhaba. Çok uzun zamandır iyi bir blog takipçisiydim. O makyaj benim, bu ürün senin tripleri atarken, eş dosta “onu öle sürme kötü duruyo” demeye bile başladım. Fakat bir gün fark ettim ki aslında izleyici olmayı bile bilmiyorum. Her şey böyle başladı işte. 

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template