20 Ocak 2013 Pazar

Olursa High End Olsun!



Hahayt aldım rahatladım ya sonunda.. Aylardır gidip gelip bakıyorum kendisine ve sorguluyorum ulan bu paraya değer mi diye.. Aslında değmez ama işte yürek huzur bulmuyor ki anacım ben napiyim.
O bana bakıyor ben ona. Haksızlıkta burdan başlıyor zaten. Herkesler de var bir bende yok.
Aslında ben Orgazm almaya gittim ama baktım hakkaten Hot Mama ile aynı renkte. E elimde varken bir tane daha almak çok saçma olacaktı. Bende GINA aldım.



İlk defa fotoğraflarken mıncıkladım kendisini. Yapısı hakikaten muhteşem. Bu güne kadar neden bekledim diye sordum kendime. Sephora indirimi sayesinde 65 liraya aldım.


Rengi çok doğal bir şeftali. Yanakta son derece doğal duruyor. Kalıcılığının çok uzun olduğunu söyleyemem açıkcası Hot Mama çok daha uzun süre kalıyor yüzümde. Işıltısız, tamamen doğal ve hafif bir utanma efekti katıyor insana.


Siz sormadan ben söyleyim o alttaki beyazlık fotoğrafladığım bir başka ürün için. Yakında onun da yazısı gelecek. Üstte görülen ise bu muhteşem allık.
Gerçekten bayıldım kendisine. Missha üstüne çok daha canlı ve güzel duruyor. Bana sanki Missha bir nevi baz görevi görüyor gibi geliyor. 

Ne dersiniz Nars'ın diğer bütün ürünlerini de almalı mı yoksa durmalı mı?

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. güzel günlerde kullan bende çok seviyorum nars allıkları en son taj mahal aldım şiddetle tavsiye ederim,aklına sokmak gibi olmasın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vuhuuuu soktun bile :D baktım rengine netten hakkaten güzel görünüyor, anlaşılan ben devam edicem almaya :D teşekkür ederim bu konuda emeğin büyük :D :D

      Sil
  2. güle güle kullan canım gittin tabi sephoralar indirimler takip edersin artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canııımm inşallah sende oradan kurtulduğunda hangimizinki daha ucuz diye konuşuyor olacağız :D az kaldı dayan :D

      Sil
  3. İyi günlerde kullan canım!! :)
    Missha daha kalıcı olmasını sağlıyordur tabi ;)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar konuyla alakası yok ama Ankarada yaşadığın için senin bloğun aracılığıylada iletmiş olmak istiyorum Hacettepe üniversitesi tıp fakültesine Sıfır RH pozitif kan aranıyor insaniyet namına bir tanıdığınız çevreniz varsa iletin belki gidip kan verirler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ya da bir başka blog bence fark etmez, umarım bir şeylere vesile olur, aranılan kanın bulunmasında katkım olur... Allah kolaylık versin.

      Sil
  5. Keşke MAC şeftali alacağıma bunu alsaymışım. NAR's allıklar çok daha güzel, tıpkı farları gibi..Taze blogger olarak, değerlendirmeleriniz için bana da beklerim....www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben mac'den sadece pinch me allığı beğeniyorum o kadar ama bunu şiddetle tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir allık :D

      Sil
  6. Narsın allıkları ve fondotenleri cok güzel ama bence farları gereksiz pahalı. Bu aldığın renkte özellikle yaz için çok hoş gözüküyor güle güle kullan. Banada beklerim cnm:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. evet haklısın farlar çok gereksiz pahalı, insanın içi acıyor.. :/

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template