1 Nisan 2013 Pazartesi

Kadınların içini ısıtan, onları gülümseten ürünler ve fırsatlar Mompery.com'da

 
Moda dünyasının içimizi ısıtan yeniliklerini uygun fiyatlara satın alıp farkınızı ortaya koyma fırsatını kaçırmak istemeyen hanımlar için artık www.mompery.com var. Özellikle anne olan kadınlara yönelik hem kadın hem bebek ürünlerini artık %90’a varan müthiş indirimlerle alabileceksiniz. Üstelik kısa bir süre için ilk üyelikte anında 20 TL hediye çeki, ilk 100 TL alışverişte ise “ekstra” 20 Tlhediye çeki ile 40 TL avantaj elde etmenin tam zamanı!

Mompery.com’da, kadınların sevgilisi Hello Kitty lisanslı ürünlerden, kozmetik markalarına, ev dekorasyonu için kullanılan renkli duvar stickerlarından, Victoria’s Secret’ın kaliteli ve şık iç çamaşırlarına kadar herşeyi Mompery.com’da bulabilirsiniz.

Trendyol ile deneyim kazanan genç girişimciler, özellikle anneleri anlayan ve onlara alışveriş konusunda en büyük yardımcıları olabilecek Mompery.com’da, her sabah 7’de sizlerle buluşup 72 saatte bir yenilenen farklı tarzlardaki butiklerle sizlere hizmet veriyor. Her sabah Mompery.com’a tıklayarak "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi büyük markaların indirim dönemlerini de takip etmek zorunda kalmadan alışverişinizi keyif içinde tamamlayabilirsiniz. 
=
 

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template