28 Mayıs 2013 Salı

Çıplak Dudaklar!

Efendim malumunuz fazla kalmayacağım iki atıp tutacağım sonrada yavaşça çekileceğim...

Dostlar resimden de anlaşılacağı gibi bir avuç rujum mevcut. Aslında az daha var ama bazıları konuyla alakasızdı bazılarını nereye koyduğumu bulamadım bazılarını da eşe dosta dağıttım. Elimde kalanlara bir bakalım isterdim bana katılmaz mısınız??




Evet aynen görüldüğü üzre Nude yani "çıplak dudak" takıntım var. Hayır ben zaten ruj seven ya da kullanan biri değilim bana ruj olacaksa "yokmuş" gibi olacak. E böyle olunca da kullanmıyorum bir süre sonra ziraa mantıksız geliyor çünkü kimse ruj olduğunu fark etmiyor.
Neyse ben bu aradığım Nude ruju bulana kadar aynı renk ve tonlarda baya bi ruj almış bulundum. Fekat sonunda aradığımı buldum, onu sona saklıyorum.
Gelelim renklerine;


 Swachlamayı (neden türkçesi yok bunun!) yanlış yapmamdan kaynaklı en alttan başlıyorum ve biliyorum bunun Nude'la hiç bir alakası yok ama valla alırken ışıktan mıdır nedir hiç böyle değildi duruşu, evde acı gerçekle yüzleştim.
İlki; Flormar Selection serisinden 06 numara. Allah'ım bu ne iğrenç bir kokudur resmen bozuk bu! Duruşu da eğer dudaklarınız kuruysa pas geçin.
İkinci; Çoğunluğun sevgilisi The Balm - Mai Billsbepaid. Hem yapısı, hem kokusuyla gerçekten çok başarılı ancak azıcık fazla sürseniz bırak dudakların çıplaklığını ölü dudaklar karşınızda! Çok hafif sürmek lazım e o zamanda bir anlamı yok.
Üçüncü; Avon - Naughty And Nude. Bunu sırf adında Nude geçiyor diye aldım ama fazla turuncu çıktı, belki tatilde kullanırım. Sürümü ve kokusu güzel.
Dördüncü; Avon'dan ancak ne adını biliyorum ne numarasını ziraa hiç bir yerinde de yazmıyor. Buda fazla pembe çıkan bir nude ruj olarak rafta yerini aldı.
Bu fotoğraftaki en sonuncu; Avon - Beige Nude. Yine adında nude var diye aldım fakat istediğim gibi çıkmadı. Ben buna kış nude'u diyorum çünkü biraz soğuk alt tonlu.


Bu sefer en baştan başlıyorum...
Birinci; Maybelline Color Sensational - 745 Wooden Brown. Çok uzun bir süre bayıla bayıla kullandığım bir nude ruj ancak sonradan pek de yakışmadığını ve aradığımın bu olmadığını fark ettim.. Çok yumuşak ve güzel bir ruj, fazla kaçırsanız bile sorun yok.
İkinci; Maybelline Color Sensational - 630 Velvet Beige. Allah'ım Yarebbim kendime şaşıyorum bunun nude'la ne alakası var allahasen... Yorumsuz efenim...
Üçüncü; Avon - Nude and Infused. Sanırım bunu neden ve nasıl adığımı anlamışsınızdır ama bu sefer tutturmuşum. Bronz makyajda hoş ama mükemmel Nude'um bu değil...
Dördüncü; Avon - Naturel Glow. Adındaki gibi pek hafif bir ıslak görünümü ama bir o kadarda pembemsi, sağlıklı dudaklar yaratan hoş bir ruj fekat bu bir Nude değil!
Veeee en sonuncu Nude rujların kraliçesi, ayılıp bayılma nedeni, benim MÜKEMMEL nude rujum;
Rimmel London - 700 Nude Delight. Bu ruju Kozmetik Deneyimleri'nin blogunda görüp denemeye değer deyip almıştım iyi ki almışım! Tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşıma! Kesinlikle aradığım mükemmel nude ruj budur! Sanırım bittikçe alacağım tek ruj, aklıma gelen her an sürüyorum ve bence kesinlikle tam bir Nude ruj.. Mutlaka bir bakın bayılacaksınız.

Kozmetik Deneyimleri'ne bir göz kırpar, bloguna bakmanızı şiddetle tavsiye eder kaçar giderim efendim.
Soru ve sorunlara açığım ama çok da takılmamak gerekmez mi herşeye?
Fazla mı alakasız bir bitiriş oldu?
Neyse...

Kendinize iyi bakın!
Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Bu kadarcık mı rujların O.o Aaaaa hemen yenilerini alalım sana Sevgi :P
    Kız benim son iki ayda aldığım ruj sayısı bu kadardır zaten ehehehe :D
    Evet biliyorum ruja ve BB kremlere karşı koyamıyorum napiim :D

    YanıtlaSil
  2. Kuzucum hepsi çok güzel güle güle kullan :)
    ben de swach yapmak yerine deneme yapmak yazıyorum çoğu kez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım bir dahakine denene yazacağım ama kulağa pek de doğru bir aktarım değilmiş gibi geliyor

      Sil
  3. enemm benden de bahsetmiss :)) canim nude konusunda benden betermissin onu da gordumm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mükemmel Nude rujumu sayende buldum bibiiimm senden bahsetmezsem çatlarım :)

      Sil
  4. Wuu süpermiş nude tonların hastasıyım 50 tane olsa gelme demem :)) Güzel bir yazı olmuş ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sanırım bende 50 tane olsa almaya devam ederim :)

      Sil
  5. Ben de son birkaç aydır "tatlı bir pembe" tonu aramaktan yorgun düştüm - barbie pembesi olmayacak, ölü dudak pembesi olmayacak, şeker kız candy pembesi olmayacak, sanki dudaklarım böyle pespembeymiş zaten ruj sürmemişim havası verecek! :))) Sen ne güxel bulmuşsun aradığını, ben hala arıyorum, onlarca ruj aldım ama bunu beceremiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdım aklıma ama dudağında denemek lazım :/ araştıracağım kuzum bulacağım sana o ruju!! :))

      Sil
  6. Türkçesi önizleme olacak canım hadi yine iyisin 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo sayende pek iyiyim çok teşekkür ederim

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template