5 Mayıs 2013 Pazar

Güneş Beni Sevmiyor..

Bir günde 2 yazıyla "helal olsun" tebriklerini kabul ettikten sonra günün asıl önemli konuk ve yazısına geçebiliriz; "Güneş Kremleri"
Malum yaz geldi artık, baharı bile yaşayamadım daha şimdiden bronzlaştığımı hissediyorum.
Ha bu benim piskopatlığımdan olabilir.
Ziraa beni tanıyan herkes güneşten ve yanmaktan ne kadar nefret ettiğimi, güneşin de bir o kadar beni sevmediğini bilir. Buyrun ürünümüz;


Önceki yıllarda hep Vichy ve Bioderma kullandıktan sonra neden bilmiyorum bu sene Avene markasını tercih ettim. 
Yakından inceleyelim;
İlki sol baştan 1. 50 faktörlü, oldukça tok yapıda bir ürün. Pompalı şişede olması ayrıca kullanım kolaylığı sağlıyor. Cilde ilk sürüldüğünde bembeyaz bir görüntü bırakıyor ancak 15-20 dakika sonra ciltle tamamen bütünleşerek kayboluyor. Kokusu fazla değil insanı baymıyor, bir süre sonra tamamen kayboluyor. Çok güzel bir nemlendirme etkisi de mevcut.

Ortadaki ürün güneş sonrası yatıştırıcı bir sprey krem. Çok hafif ve yağsız. Henüz denemedim ziraa tatile gidemedim.

En sondaki ise aynı ürünün daha sıvı, daha hafif, aynı nemlendirme ve kokuya sahip, sprey özelliği ile kullanımı kolay, yine 50 faktörlü koruyucu.
 Soldaki sprey olan sağdaki pompalı şişedeki. Pompalı olanı yüzüme diğerini ise tüm vücuduma kulanıyorum. Şimdilik memnunum. Ancak belirtmekte yarar var yüz ürünü akşama doğru hafif bir parlama yapıyor, pudralamak lazım. Diğerini ise özellikle ellerime 2 saatte bir yenileyerek kullanmaya çalıştım. 
Her ikisi de suya ve tere dayanıklı bu konuda çok rahat garanti verebilirim.
Her ikisi de UVB ve UVA korumalı ki bence güneş kreminde olması şart bir ürün.

Ben bu ürünü Dermoeczanem'den aldım. Bir indirimle birlikte toplam 100 liraya geldi. Hem çok uygun oldu hemde istediğim her özelliği ve amacı barındıran bir güneş kremine sahip oldum.
Bu kofreyi kesinlikle tavsiye ederim, sitede halen daha satılmakta.

EDİT: Ürünlerin içinde termal su mevcuttur, yazmayı unutmuşum..

Siz ne kullanıyorsunuz?

Sevgilerimle...


6 yorum:

  1. Ben 2 yıldır üst üste La Roche Posay +50 kullanıyorum. Geçen sene kullanıp, çok memnun kalmıştım. Bu senede yeniledim. Yoksa güneş lekeleriyle mutlu yaşayamıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önümüzdeki sene de La Roche kullanmayı planlıyorum. :D Zaten geriye bir o kaldı :D

      Sil
  2. Karlı bir alışveriş olmuş Aveene güneş ürünleri konusunda çok başarılı spf 50 olanını kullandım termal su ile.Bu sene La roche&Vichy den gidiyorum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok uyguna geldi doğrusu :D Ben zaten en çok termal suyuna hastayım. İyi ki hatırlattın bu ürünlerde de termal su var :D

      Sil
  3. bugüne kadar o kadar çok güneş kremi denedim ki.ama birtürlü aradığımı bulamadım.çok güzel bir sete benziyor.bende aveene veya la roche markasını denemeyi düşünüyorum.önerileriniz için teşekkürler.
    bloguma beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim umarım pişman olmazsınız..

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template