11 Mayıs 2013 Cumartesi

Yitirdiklerim #2


Efendim resimden anlaşılacağı üzre bitenler kutumda kalanları yazacağım bugün.
Bu sefer sanırım birazcık daha uzun olacak yazı, baştan uyarıyorum!

İlk ürün grubumuz Lush'dan gelsin diyor başlıyorum;
  • Rehab Saç Şampuanı; O kadar doğal o kadar doğal bir şampuan ki saçlarım keçeleşmekten öte hışır hışır naylon poşet kıvamına geldi! Üstelik kullandığım ve birazdan anlatacağım saç kremine rağmen.. İçeriğini falan hatırlamıyorum bakmadan da atmışım ama kısaca hiç memnun kalmadım bir daha da asla almam ki zaten SLS ve tuz içermeyen şampuan kullanıyorum artık.
  • American Cream Saç Kremi; Bir kere herşeyden önce harika bir kokusu var. Ancak tabisi saçta kalıcı olmuyor, çok çabuk uçup gidiyor ancak Rehab ne kadar berbat ettiyse o kadar yumuşatmaya çabalayan bir saç kremi daha önce görmemiştim. Bir diğer sorunu ise biraz yağlandırıyor saçımı. Yine de başarılı bir ürün belki ilerde bir gün yine alırım..
  • Lush Adı Hatırlanmayan Tester Duş Jelleri; Hiç bir fark yada yarar görmediğimden kelli ne adlarını ne de cisimlerini hatılıyorum. Çünkü beğendiklerimi mutlaka not alıyorum. 
  •  AveSeena Yulaflı Kuru Maske; Onlarca belki de yüzlerce maske denemişliğim vardır, bir dakka çok attım yüzlerce yoktur da onlarca kesin vardır! Neyse o kadar maske içinde bu kadar beğendiğim başka maske olmadı, olamayacak da sanırım! Kokusu, yapısı, kullanım kolaylığı ile gerçekten çok başarılı, vaadlerini eksiksiz yerine getiren bir ürün. Taptaze ve ışıl ışıl bir cilt için, yaz kış uygulansın derim ben! En son Lila Kutu alışverişimde yine bir deneme boyu attım sepete o bitsin anında büyük boyunu alacağım!
  • AveSeena China Doll Gece Kremi; Ben bu krem için anlatılmaz yaşanır diyorum! Eğer gün içinde çabuk yorulan, matlaşmaya yatkın ve birazda kuru bir cildiniz varsa bunu sürüp sabah kalktığınızdaki cildinize inanamayacaksınız! Bak o kadar ciddiyim!
  • Yves Rocher Hindistan Cevizli Dudak Nemlendiricisi; Amaçsız kelimesinin tam karşılığı bir nemlendirici oldu benim için! Bitmek bilmiyor! Zaten hala bitmedi ama kabından alamadığım için daha geniş bir kaba boşalttım kutusunu atıyorum. Halen cebelleşiyorum kendisiyle bitsin diye! Bir daha mı asla!
  •  Sephora Rimel; Bu ürün hakkında yorum yapmayacağım ziraa kendisini ŞURADA çok iyi ifade ettiğimi düşünüyorum!
  • L'oreal Perfect Match Gözaltı Kapatıcısı; Anam ne süründüm bu ürünlee! Evlerden ırak, evlat olsa sevilmez ya! Kullan kullan bitmiyor! Birgün kalıp gibi akşama kadar kalırken ertesi gün çizgi çizgi oluyor Japon kahraman gözü gibi! Lanet ettim, küfür ettim hatta rencide ettim yine bitmedi bu! Ama sonunda bitti, rahatladım ve Bourjois'den Allah şaşırtmasın derim!
  • Clinique Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyici; Yok ben bu yağlı ürünlerle baş edemiyorum! Evet kesinlikle süper temizliyor, en ufak kalıntı bırakmıyor, birazcık gözü yakıyor ama o hissiyat! Yok olmaz dayanamıyorum cidden! Tester olmasına rağmen zor bitirdim hatta bol bol döktüm de bitirdim!

  • Bolca Tester; Bu kadar tester içinde sadece Cosmed nem maskesine ve Cettua'nın tek kullanımlık maskelerine bayıldım o kadar.. Diğerlerini ise sırf kullanmış olmak için kullandım..

Sanırım bu da içimi en ama en çok acıtanlardan biri oldu! Benim için renkli kozmetikte marka diye bişiy yoktur eğer bir ürünüm herhangi bir şekilde zarar görürse markaya bakmaksızın içim acır! Şekildeki allık da bunlardan biri, yerine alınamaz mı, elbette alınır ama o düşüş anındaki acımı anlatamam!
Banyoda kendisi resmen intihar etti! Ha tabii burada elimdeki havluyu katlama cebelleşmesinde çarpmak suretiyle oluşunu söylemiyorum bile..

Yerine yenisini ama Nars'dan olanını aldım bende o acıyla ne yapayım a dostlar...

Kendinize iyi bakın,
Sevgilerimle...



8 yorum:

  1. Ohh dahasını da yitir sonra yenilerine yer açılsın ;)
    Nars acını tam geçirmemiş olabilir bence, anneler günü indiriminde de acını geçirmek için bikaç takviye kuvvet alsaydın balım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte gerçek dost budur! ne kada da doğru bişiy söledin bebişim :D kesinlikle artçı destek lazım bana! :D

      Sil
  2. hayırlı olsun bitenlerin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim darısı sana olsun kuzum :)

      Sil
  3. Aveseena markasını daha çok merak ettim şimdi. Deneme boylarıyla bari başlayayım. Bahsettiğin iki ürünü de listeme yazdım :))) İflasa beş kala :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle şiddetle tavsiye ederim hocam memnun kalıp bana dua edeceksiniz :P :D

      Sil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş keyifle okudum, emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template