3 Şubat 2014 Pazartesi

Bulaşık Süngerinden Hallice..

Şimdi başlığa bakıp olumsuz yorum yapıcam sanmayın dostlarım ziraa baya başarılı bir ürün kendisi.
Asrın mucizesi değil belki ama temizlikte can!
Bahsedeceğim ürün Konjac Bitki Lifi Süngeri.
Bir ara bütün bloglarda çılgınlar gibi yazısı çıkıyordu şimdi duruldu. Malum ilk etkileri geçti.
Bende o furyada dayanamayıp satın almıştım.
Lila Kutu'dan paypall indirimi ile birlikte sanırım 21 tl'ye gelmişti üstelik kargo bedava.
Kendisine bir bakalım;

Ürünün vaadi çok; derinlemesine temizliyor, gözenekleri küçültüyor, siyah nokta oluşumuna en gel oluyor, masaj yapıyor, yapıyor yapıyor..
Bende ki tüm cilt tiplerine uygun olan beyaz renkteki.
Kullanımı pek basit. İlk paketten çıktığında zaten ıslak geliyor. Ben o halinden bir tiksindim ve önce ılık suyla yıkadım (siz yapmak zorunda değilsiniz). Avcumda buruşturmadan hafifçe parmaklarımla bastırarak fazla suyunu alıyorum. Ilık suyla yıkadığım yüzümde dairesel hareketlerle gezdiriyorum.



Arkadaş suyu yiyince Beauty Blender gibi şişiyor. Kuruduğunda ise yukarıdaki gibi baya bir büzüşüyor. Sabah akşam kullanıma uygun ancak ben sadece sabahları kullanıyorum. Sanki fazla kullansam cildimi yorarmış gibi geliyor.
İlk kullandığım zamanlarda sanırım derinlemesine temizlediğinden bir kaç sivilce yaptı ama sonra hızla yok oldu ve bir daha hiç çıkmadı.
Yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum.


Aynen resimde gördüğünüz gibi ılık su dolu bir kapta hafifçe sıkıyorum kullanmadan önce. Kullandıktan sonra ise akan ılık suyun altında hafifçe sıkıp bırakarak temizliyorum ve üzerinde bulunan ipinden nemli olmayan bir ortamda asarak kurutuyorum.
Benim yorumlarıma gelecek olursak...
Ben temizleyicimle beraber kullanmıyorum çünkü kimyasallar süngere zarar veriyormuş.
Derinlemesine temizlediği hissini gerçekten alıyorum ancak ciddi gözeneklere sahip olmadığım için küçültüp küçültmediği konusunda bir şey söyleyemem.
Kuruluk yapmıyor, cildi germiyor ki en sevdiğim yanı bu!
Siyah noktalar konusunda ise tamamen yok etmiyor ama burun bandını kullanma sürenizi baya bir uzatıyor.
Kısaca sevdim kendisini sonuçta ben krem ya da kozmetiklerle saatlerini harcayabilen bir insanım, rutinime bir adım daha eklemek yorucu ya da sıkıcı gelmiyor.
Muhtemelen almaya devam ederim ancak bir dahakine başka özellikte olanı almayı planlıyorum.

Kısaca bulaşık süngerinden baya bir hallice kendisi, takdir ettim.
Siz?

Sevgilerimle..


12 yorum:

  1. çok merak ediyordum bu süngeri..furyanın geçmesini bekledim almak için (artık hiçbir ürünü tanıtım dönemlerinde almamaya karar verdim)..cildim çok hassas diye de çekiniyorum ama bir alıp deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani mucizeler vaad etmese de alınıp denilesi bir ürün bence :)) Güle güle kullan :)

      Sil
  2. Ben hem yüz için hem vücut için olanı aldım ikisi de çöpte şu an :) 2 ay ya kullandım ya kullanmadım. Hiç memnun kalmadım. Vaatlerinin hiçbirini göremedim açıkçası. Bi de parçalanmaya başladılar ben de attım gitti. Yenisini almaya hiç niyetim yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok şaşırdım doğrusu :/ Bende henüz herhangi bir parçalanma yaşanmadı, hani mucizevi bir etkisi yok olmasa da olur tabii ama sevdim ben verdiği etkiyi.. Demek ki cilt ten cilde değişiyor :) Teşekkür ederim yorumun için :D

      Sil
    2. evet sanırsam galiba cilde göre değişiyor :) benim cildim bol yağlı, çok hassas, kızarmaya müsait ve gözenekli :) işine yarayanlar güle güle kullansın benden uzak olsun :)) öperim gözlerinden :)

      Sil
    3. Ben de öptüm pek çok :))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Yanlışlıkla yorumunu kaldırdııımm :/ :(( aiii çok özür dilerim yaaeee :(((

      Sil
  4. Ben de severek kullanıyorum ve temizleyici ürünlerin süngere zarar verdiğine kesinlikle katılıyorum.2 kere effaclar ile kullandım nevri döndü canım süngerimin :( Ne de olsa doğal bir ürün hangi akla hizmet böle bişey yaptım bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir yerde okumuştum zarar verdiğini öyle kullanmadım yoksa denediğimden falan değil. Fakat deneyen birinin bunu onaylaması çok iyi oldu teşekkür ederim :D

      Sil
  5. Ne güzel anlatmışsın ki işte ^^ Memnun kalmana sevindim bende pek sevdim kendisini hakikaten bulaşık süngerinden hallice temizlikte ^^

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template