26 Şubat 2014 Çarşamba

Fiyat Sorunsalı..

Daha önceki yazılarımı okuduysanız Lila Kutu aşkımı az çok bilirsiniz. Tee ilk zamanlarda başladım ben lila kutuya. 
Abonelik sistemindeyken hiç sorunumuz yoktu ve ben hatta çevremde kutuyu dondurmayı düşünen arkadaşlarımı bile vazgeçirmiştim.
Çünkü bence eve sürpriz bir kutu gelmesi mantığı bile hoş..
Taa ki abonelik sistemi değişene kadar..
Evet anlaşılacağı üzre bu gün konumuz Lila Kutu..
Abonelik sistemi değişip olay "yakaladın yakaladın, hadi koş peşimden" sistemine dönünce resmen gıcık oldum!
Beni tanıyorsanız ben bir öğretmenim ve Lila Kutu'nun satışa çıktığı saatler benim mesai saatlerimdi.
Ben 4 yaşındaki öğrencilerimi sınıfta yalnız bırakıp da "aaaii ben bi Lila Kutu alıp çıkayım" diyemem! Vicadani boyutu bir yana yapamam!
E hal böyle olunca hiç bir kutuya yetişemez oldum ve hiç birini alamadım.
Bu durumu da defalarca yazdım Lila Kutu'ya ancak cevap alamadım.
Sonra birden başka tepki gösterenler de oldu sanırım satış saatleri hafta sonuna çekildi. Önce Ocak ayı kutusu iptal oldu sonra Şubat'ta fiyat 39 tl oldu! 19 lira olan fiyat bir anda bu kadar uçtu.
Sonuç olarak azmettim Şubat kutusunu alarm kurup yetişip satın aldım ve "bakalım hakkaten 39 tl eder mi?!" dedim.


Kutu Sevgililer Günü'ne de denk gelince pek heyecanlandım ama maalesef...
Ürünlere bakalım önce;


Bu kısımdan tek sevindiren Skin79'un BB kremi ve Toni & Guy Kuru Şampuan oldu sanırım.
Makyaj çantasının renk korkunçluğu bir yana kalitesizliği cabası!!


Şimdi bak güzel kardeşim ben bir kutuya 39 tl vericem ve içinden tek kullanımlık "PİŞİRME KAĞIDI" mı çıkacak??!! E ama yok artık!! Şaka mı bu??!!
 Pardon da olayımız kozmetik ürünleri evde deneyimleyelim değil miydi? Bari yanına bir de fırın temizleme ürünü koysaydınız tam olurdu..
Kutu genel itibariyle gerçekten vasattı bana göre.. 3-5 deneme ürünü, ayna, cımbız, törpü, korkunç bir makyaj çantası ve PİŞİRME KAĞIDI!!!
Allahasen ben niye kozmetik ürünler içmesi gereken bir kutudan deneyim de göreyim diye çıkan pişirme kağıdına 39 tl para vereyim??!!
Gloss ve ojeye lafım yok ama renkler..!!

Neyse çok attım tuttum sanırım siz ne düşünüyosunuz?
39 tl verip almaya devam mı?
Yoksa bu kutu 39 tl etmez mi?

Sevgilerimle..







16 yorum:

  1. ben de ilk başından beri alıyordum ama hem bu kutuyu yakala sistemi beni yıldırdı unutuyorum çünkü hem de 39 tl hakikaten fazla oldu ve son aylardaki kutuları da zaten beğenmiyordum almıyorum artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım ben de bundan sonra almayacağım... çok saçma değil mi ama..

      Sil
  2. 19ken iyi hostu kabulleniyor insan kulak temizleme köpüğünü bile :) ama 39 gördüğüm an vazgectim almaktan cokta iyi olmus belli ki yorumlarina bakinca.. 39 lira etmez.. boyle zam benzine bile gelmiyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alırken çok sağlam bir kutu olacak bu kadar zam geldiğine göre demiştim ama evet çok sağlam oldu yağlı kağıt sayesinde... :D

      Sil
  3. Ben de aynen senin gibi ilk baştan beri mudavimi olanlardandım, bu kutuyu da az daha alıyordum ama son anda vazgeçtim. İçinden çıkan ürünler bir yana, ne olmadığını bilmediğin bir kutuya 40 lira verene kadar, görüp beğendiğin istediğin 1 ürünün tam boyunu almak ya da yarı parasını bi kenara koymak daha mantıklı geldi. Zaten Lila Kutu`ya alışveriş için girdiğimde de ilgimi çekebilecek çok az marka buluyorum, kutudan da adını sanını yeni duyduğum markaların çıkması pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Zaten bu işin olmadığının onlar da farkında sanırım ki, önce abonelik kalktı şimdi de kutular birkaç ayda bir satışa çıkacakmış. Yakında tamamen kalkacak diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle şuan aynı fikirdeyim. Tester ürünlere 40 tl vereceğime gider Mac'den istediğim farı alırım bundan sonra ya da üstüne koyar başka ürünler alırım.. Ama Lila Kutunun son zamanlarda geçirdiği bu evrimi anlamakta cidden zorlanıyorum..

      Sil
  4. ben en başta tester ürünlerin parayla satılması fikrine karşıydım. Ancak çoğunluğa uydum birkaç kutu aldım. Sonra hepsini iptal ettim bir tek Lila'ya devam ettim çünkü Lilakutuyu seviyordum, başlarda güzel kutular geldi, tam boy ürünler vardı falan. Ayrıca ürünlerle ilgili sorduğum her soruya anında dönüş yapıldı, ilgilenildi. Ancak kaçan balık büyük olur mantığıyla yapılan satış politikaları canımızdan bezdirdi. Alamadıkça uğraştık yakalayabilmek için artık nasıl bir psikolojiye giriyorsak...Ama %100 'den fazla zam artık yeter dedirtti.. Zaten tüm suçlu biziz aslında, biz almazsak kime satacaklar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bu zam insanlara pes dedirtir de almaktan vazgeçerler.. Yani umarım öyle olur.. :D
      Buradan sesleniyorum almayın arkadaşım bu ne biçim bir zam!! :D

      Sil
  5. hahaha pişirme kağıdı ne arıyor orda yahu:) Haklısın valla, 39 lira az para değil zaten, bir de bu yakala Jo muhabbeti beni de sıktı, artık almıyorum bir şey Lila kutudan, Vanilya'dan alıyorum, sürpriz kutulardan hepten vazgeçtim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni bitiren zaten pişirme kağıdı oldu! :D :D Ben sanırım uzunca bir süre bu kutu muhabbetinden uzak duracağım bezdim çünkü.. Ama Vanilya'yı bi düşünebilirim daha sonra :D

      Sil
  6. Üyelik olayında mesela sizin gibi dusunemiyorum ben çünkü üyelik sistemi degişmeden önce isteyen birinin alabilmesi hiç mümkün degildi. Hep aynı kişiler almaya devam ediyordu belki çıkanlar olmuştur onların yerine alımda olmuştur ama ona denk getirmek bu şekilde almaktan çok daha zorlu idi. Ben alamamıştım en azından. Bu şekilde de evet belli bir sınırda olması ve 30 40 dk içinde hepsinin tükenmesi oldukça sinir bozan kısımdı. Şimdi ise olan 39 tl gerçekten oldukça yüksek. Ben kutu içerigini gördüğümde en çok, çok uzun zamandır denemek istedigim marvis diş macununu kaçırdıgıma üzülmüştüm ama onuda siteden satın aldım=) Birden 2 katı fiyat artışı olunca insan 2 katı ürün içerigi bekliyor sanırım. Yine de lila kutu almasam da bundan sonra siteyi seviyorum en azından bulunamayan ürünleri kolayca alma imkanı tanıyor. Ne çok konuştum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah çok da güzel konuşmuşsunuz :)) Haklısınız ben o açıdan düşünmemiştim alamayan baya insan vardı sonuçta bu da bir şikayet unsuru. Her türlü haksızlık içindeler bence. Hele bu fiyat gerçekten çok fazla çoğu insanın alamayacağı bir mebla.. Ayrıca bu artışı gerçekten anlayamıyorum neden.. Ama dediğiniz gibi sitede daha bir sürü güzel ürün var bazılarında güzel kampanyalar da oluyor takipte kalmakta yarar var.. :)

      Sil
  7. Birkaç denemem olmasına rağmen, lila kutu alamadım. Bundan sonra hele, denemeyi hiç düşünmüyorum. Tester ürünleri bu kadar yüksek fiyatla satmak çok mantıklı değil. Sanırım alım sayısını düşürmek için yapılıyor, ee.... o zaman biz de almayacağız...Siteden memnunum ama tester satın almaya karşıyım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki yorumlardan birinde sistemden tamamen vazgeçme ihtimallerinden bahsetti bir arkadaş sanırım ki buna kesinle katılıyorum artık farkındalar tester'a bu kadar para verilmeyeceğini ki böyle yapıyorlar :D

      Sil
  8. Neyse olumlu düşünelim örtmenim, bi BB kremin oldu bak ben ondan sana yollamamıştım sanki :D Beğenirsen aldırırız ondan kuşumcumm ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet işin tek iyi yanı bb krem oldu zaten :D :D daha deneyemedim sayende elimde bir anda o kadar çok ürün oldu ki :D :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template