1 Şubat 2014 Cumartesi

Yitirdiklerim #5

Biliyorum fenalık geldi bitenler okumaktan ama söz bir daha bu kadar çok biriktirmeyeceğim.
Çöp ev olmaktan da kurtulurum en azından..
Bu sefer bitenler ağırlıklı olarak renkli kozmetik.


Nivea Soft El Kremi; Tam hatırlamıyorum ama yokluktan aldığım bir kremdi. Eşim daha çok kullanıyor seviyor da.. Muhtemelen bol bol alınır.
Lush Imperials Nemlendirici; İkisi de lila kutumdan çıkmıştı, bende ciddi alerjik reaksiyona neden oldu, almam sanırım.
Lush Tester; Biri duşta duş kremi olan Ros Argan'dı. Çok ama çok memnun kaldım, gerçekten duş sonrası krem sürme üşengeçliğine son veriyor ve son derece yumuşatıyor. Elimdeki nemlendiriciler bitince alıcam hemen. Diğeri yılbaşına özel çıkarılan duş jeliydi. Alerjik astımı olan insanlara sesleniyorum; UZAK DURUN! Banyo da boğulma tehlikesi yaşayabilirsiniz..
Aveseena China Doll Tester; Daha önce bu kremle ilgili bir yazım mevcut bakabilirsiniz arşivden. Memnun kaldım ancak dediğim gibi cilt bakımımı komple değiştirdim artık.
Rean Nemlendirici; Kendisiyle bir türlü anlaşamadık, kaynaşamadık, olmadı.
Maybelline Dream Mat Pudra; Hastasıyım, aşığıyım, Rimmel London pudrayla dönüşümlü olarak kullanıyorum, hengisi indirime girerse onu alıyorum. Sanırım piyasadan çekiliyormuş bilgisi olan var mı?
Bourjois Transparan Pudra; Başlarda nefret ettim, bütün lavaboya döktüm. Sinir oldum takii Bourjois Healty Mix gözaltı kapatıcımla bunu buluşturana kadar. İkisi gerçekten mükemmel ikili: Ama maalesef ülkemizde satışı durdu, biri bana güzel bir kapatıcı önerebilir mi?

Innova Kapatıcı; Pek sevdim denemez ama baya bi kullandım sonradan bozuldu, çöpe seyahat ediyor.
Yves Rocher Rimel; Kurumaya başlayana kadar çok ama çoook iyiydi. Ancak kurudukça topaklanmaya başladı. Yine de son damlasına kadar kullandım.
Clinique Rimel; Sevişemedik bununla bir türlü, kokusu çok rahatsız etti, verdiği bir hacim ya da uzama falan pek görmedim açıkcası.
Flormar Rimel; Ben bu rimeli sadece kaşım için kullanıyorum. Çoktan yedeklendi, yedeklenmeye de devam eder sanırım.
The Body Shop Yaban Güllü El Kremi; Beni instagramdan takip edenler iyi bilir ki el kreminden soğumama neden olan iğrenç kokulu bir üründü! Bitti de kurtuldum!
Missha BB Krem; Her ne kadar griliğinden sıkılmış, başka BB kremlerle onu aldatıyor olsam da sonsuza kadar almaya devam edeceğim tek BB krem!
Rimmel London Rimel; Hiç anlatmayacağım bile öylesine gıcık oldum, bitsin diye gözünün içine baktım!
Canmake Rimel; Bunu da Serrose'nin çekilişinden kazanmıştım. Hayatımda gördüğün en enteresan rimeldi. Asla temizliyici ile çıkmıyor. Su sürüp hani soyulan maskelerde olduğu gibi iki parmak arasında kirpiklerinizi yuvarlıyorsunuz ancak öyle dökülerek çıkıyor. Sanki parmaklarıma uhu yapışmışta yuvarlıyormuşum gibi. Ama verdiği dolgunluk ve uzatma çok başarılıydı, bulsam alırım aslında.
Aviva Dudak Nemlendiricisi; Lila kutumdan çıkmıştı. Geldiğinde bozuktu muhtemelen çöpü boyladı.
Avon Dudak Nemlendiricisi; Kendi çapımda başlattığım Avon ürünlerine boykot nedeniyle bir daha asla almam, zaten bir halta yardığı da yok, almayın sizde..


Gratis Kağıt Törpü; Daha önce yazdığım bir yazımda el kreminden bahsetmiştim, bu da onun yanındaki törpü. Toplamda 5 kere zor kullanmışımdır, bütün işlevini kaybetti.
Kendisi çöpte ikamet ediyor.
Ardell Kaş Fırçası; Bu arkadaşı 1 yıldan fazla kullandım, çok dayandı bana en sonunda da parçalandı. Güzel bir birlikteliğimiz vardı kendi kaybetti.
Rossman Oje Düzeltici; Ben bunu çekmecede unutmuşum kurudu gitti..
Maybelline Gözaltı Kapatıcısı; Hakikaten çok memnundum, güzel bir bitişi ve kapatıcılığı vardı fakat fiyat kıyaslamasında gereksiz pahalı buluyorum, bir indirime denk getirirsem mutlaka alacağım.
Rareblossom Bronzlaştırıcı; Lila kutumdan çıkmıştı görür görmez çöpü boyladı çünkü hayatım boyunca en nefret ettiğim şey bronzlaşmak!

Benim bitenlerim bu kadar şükür!
Yakında bir bitirme projesi yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz??

Sevgilerimle..




10 yorum:

  1. ahh misshaaa ah mishaa bayılıyorum biter bitmez hemen alıyorum o kadar çok sevdim ki uzun uzun süre başka birşey kullanamam sanırım. Ayrıca sen yaz yavrumm ben okurum hep : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben kesin dönüp dolaşıp yine missha alacam :D ailemizden biri gibi artık :D bebeğim bende seni okumalara doyamıyorum :D

      Sil
  2. Şu Missha'yı bir türlü alamadım ya. :)
    Unutuyorum sürekli,başka ürünler alıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence mutlaka bir şans verin ve deneyin hastalık gibi bişiy bu zaten :))

      Sil
  3. Yazın çalınmış şeker:
    http://modagunu.blogspot.com.tr/2014/02/yitirdiklerim-5.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bu mu bütün blogum çalınmış! Çıldırıyorum şuan sinirden!

      Sil
    2. Bunu gördükten sonra bir sürü gördüm. Kendimi yerinize koyuyorum da çıldırmamak elde degil. Cekilis sonucu yazılarını bayram kutlama yazılarını bile kopyalamış.

      Sil
    3. Gerçekten aklım almıyor kuduruyorum sinirden yerimde şuan!!! Bu nasıl bir mantık nasıl bir hırsızlık!!

      Sil
  4. Aklıma şimdi de Missha girdi..Karasızdım uzun süredir..Deneyelim de küsmesin : ))) Battı balık yan gider....Kaç numara öneririsin? bana 23 olur gibi geldi ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Missha aşığı olarak kesinlikle bir dene derim hocam :D Kesin 23 olur sana zaten cilt tonlarımız birbirine çok yakın bende 23 kullanıyorum, sana da uyar hatta cuk oturur :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template