20 Mart 2014 Perşembe

Yitirdiklerim #6


Daha önce de söz verdiğim gibi bundan sonra kesinlikle biten ürünleri çok fazla biriktirmeyeceğim.
Mümkün mertebe elimden hızla çıkarıp yani buraya yazıp,
hoop çöpü boylatacağım.
Yine bir bitenler yazısından ziyade bir kaç da çöpe giden ürün göstereceğim bu sefer.
Çok uzatmadan başlayalım;
Önce bitenler;


More Than Soap Duş Jeli; Sanırım beni en ama en çok zorlayan ürün bu oldu. Yapısı su gibi fazla cıvıktı o yüzden süngere dökerken çok zorlandım bir anda boca olup duruyordu. El yapımı olması iyi güzeldi belki ama kokusu gerçekten katlanılır değildi. Köpürmesi falan iyi ama demek isteyen olursa..
Cettuna Rahatlatıcı Maske; Etkisi iyi mi kötü mü olduğu pek belli olmayan tek kullanımlık kağıt maske.. Sırf bu tarz ürünleri sevdiğimden almaya devam, Gratis'lerde bulunmakta...
Dalin Bebe Şampuanı; Bu ürünü sadece fırçalarımı temizlemek için kullanıyorum, bittikçe de alıyorum.
Listerine Ağız Garagarası; Bu ürünü eşim kullanıyor sadece, bu kaçıncı bilmiyorum daha da sürüyle alırız ki yedekleri de mevcut evde.
Bee Beauty Vücut Losyonu; Allaaamm bu nasıl bir üründü. Kullandıkça arttı şişede, sünger gibi suyu çektikçe çoğaldı.. Sür sür bitmedi, nemlendirme kocaman bir 0, net bir nemlendirme alabilmek için 10 dakikada bir tazelemek lazım sanırım. Töbe de almam gayrı!
Cettuna Derinlemesine Temizlik Maskesi; Sanırım Cettua markasından bir daha almayacağım tek ürün bu. Tek sebebi ise bana alerji yapması.
La Roche Posay Termal Su; Bu ürünü kullandıktan sonra sayesinde net bir karar verdim. Piyasadaki hemen hemen bütün termal suları denedim sanırım. Bu ise Vichy'den bir tık iyi ama maalesef bir Avene değil..


Avon Saç Fırçası; Tengle Teezer yazımda bahsettiğim saç yolan emektar tarağım.. Yaklaşık 3 yıldır benle, iyi de dayandı. Katlanabilir özelliği sayesinde seyahate oldukça uygun. Ancak hem kendi çapımda yaptığım Avon protestosu (bir kaç güne kadar bu kararımı nasıl bozduğumu okuyacaksınız) hem de yeni tarağımı en az 5 yıl kullanma ümidim nedeniyle bir daha almayacağım.
Tony Molly Yaşlanma Karşıtı, Beyazlatıcı El Kremi; Yapısı oldukça tok ama yağsız bir kremdi. Bu ürünü RoseRoseShop'dan almıştım. Kokusuna aşık oldum, harika bir şeftali kokuyordu, ellerimi de yumuşacık yaptı ama herhangi bir beyazlama olmadı, sanırım kargo ücretinden kaynaklı almam, dolar düşünce belki alırım ama.
Sebamed Genital Bölge Temizliyici; Bir önceki bitenler yazılarımda da vardı kendisi, bu tester boyutu, seve seve kullanıyor ve sürekli alıyorum.
Nuxe Kuru Yağ Testerı; Bu ürünü alıp almama konusunda çok kararsızdım ta ki bu testera kadar. Şuan hala deneme durumundayım ama sanırım onun yerine HC markasının yağını alacağım.
Snail Salgoz Özlü Bakım Maskesi; Hem ürünü yanlış kullandım hem de alerji yaptı o yüzden tekrar almam ama zaten bir yararını da görmedim.
Clinique Laser Focus Göz Kremi; Bu ürün yanlışlıkla girmiş fotoğrafa çünkü kendisini başka bir yazıda detaylıca anlatacağım, kusura bakmayın.
The Body Shop Bademli El Kremi; Beni instagramdan takip ediyorsanız markanın el kremleriyle anlaşamayıp bu ürün sayesinde barışmıştık. Bittiğine üzüldüğüm ender ürünlerden oldu. Sanırım yine alırım ama önce elimdeki el kremleri stoğunu bitirmem lazım.
Avene Yüz İçin Güneş Kremi; Ürünü geçen baharda almıştım. Şehir içinde kullanırken ayıla bayıla kullanmış hatta buradan şiddetle tavsiye etmiştim ama tatile gidip de denizle buluşunca anladım ne kadar yanlış bir seçim yaptığımı.. Tavsiye etmiyorum, zoru zoruna bitirdim.
Yves Rocher Deorolon; Özellikle alüminyum içermeyen deorolon arayışı içinde keşfettim bu seriyi. Hemen hemen her çeşidini denedim en güzeli halen bence pamuk çiçeği özlü olan. Bu ise lotus çiçeği idi. Tekrar tekrar alacağım bir ürün ama bunu değil pamuk çiçeği olanı.
Essence Kaş Kiti; Kendisiyle pek anlaşamadık zaten yere düştü ve parçalandı ben de atıyorum. Koyu kısım hiç bana uymadı açık kısmı ise eehh idi. Şimdi bir şans vermek için yeniden satın aldım ama yok olmayınca olmuyor zorlamamak lazım!!
İnstitut Esthederm Hücre Yenileyici Sprey Mini Boy; Bu ürünü sevgili Melike'nin düzenlediği etkinlikte hediye olarak almıştım. Bir köşeye atıp kullanmayı unutmuşum, bulunca hemen denemeye başladım. Termal sudan bir farkı yok bence, hücrelerimi yeniledi mi bilmiyorum ama fiyatı nedeniyle almayı düşünmüyorum.
İçi Boş Duran Refil; Kendisi Flormar'a ait bir kaş farı idi. Depot hikayemi anlattığım yazımda görebilirsiniz. Çok uzun süre kullandım ama parçalana parçalana dağıldı ve ben de en sonunda attım. Fakat gerçekten çok memnun kaldım tekrar alacağım.

Şimdi de çöpe gidenler;


Avene Vücut Güneş Koruma Spreyi; Bir insan güneş kreminden nasıl nefret ettirilir, nasıl tiksindirilir bu ürünle anladım. Sağolsun 0 koruma ile zenci kıvamına döndüğüm yetmedi bir de hafif alerji yaptı. Çok çektim elinden ama hem yılı doldu hem de dolmasaydı da asla ama asla kullanmazdım!
Rean Kuru Saçlar İçin Şampuan; Bence ürün kuru saçlar için değil yağlı saçları kurutmak için olmalı. Ziraa saç derim hatır hatır kaşındı, pul pul döküldü, hasır kıvamında fırça saçlara döndü. Israrla kullandım belki alışır kullanırım diye ama yok olmadı atıyorum.
DermoKil Nemlendirici; Bu ürünü hatırlamadığım bir yerden hediye olarak almıştım. Bir kaç kez denedim ama sevemedim, öylece kaldı kenarda, son kullanma tarihi geçmiş atıyorum.
Bioderma Nem Veren Serum; Bu ürün Clinique kremlerle tanışana kadar favorimdi, sonra elimde baya bir süründü. Geçen bir kullanayım dedim ama kokusu değişmiş, riski alamadığımdan atıyorum.

Oh şükür bitenler ve çöpe gidenler bu kadardı.
Kaş farları dışında renkli kozmetik olmadı, bir süre daha olacağını sanmıyorum çünkü elimde çok fazla ürün var, hangisini kullanayım bilemedim. Bir de bende birini bitirmeden öbürünü açmama hastalığı var,
sanırım bundan bitmiyor, sürünüyorlar.
Siz neler bitirdiniz?
İçinde kullandıklarınız var mı ne düşündünüz?
Lütfen blogları yorumsuz bırakmayın.

Sevgilerimle...





14 yorum:

  1. Epeyce bir ürün bitirmişsin canım.Boşları çöpe göndermek gibisi yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aahh hem de ne büyük rahatlık onları çöpte görmek :D

      Sil
  2. Baya bir ürün bitmiş bence. Tebrikler :) Şu şeftalili krem ne kadar şirin duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :D O krem ilk geldiğinde ben onu sarımsaklı sandım tipinden dolayı böyle de bir hayal gücüm var :D :D

      Sil
  3. Renkli kozmetik bitirememen yüzünden 1 puan kırıyor ve 99 puan veriyorum :)) Sonra düşünüp, seni sevdiğimden tekrar kanaat kullanıyorum ve yüs puanla seni tebrik ediyorum...Güneş remini aldığın dönemi hatırlıyorum, çok severek almıştın. Ben La Roche Posay kullanıyorum, çokta memnunum, belki şans vermek istersin...öptüm kocamannn...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gene ballıyım yani desene :D O kadar sevdim ki Allah belamı verdi :D :D Yaaav valla çok özledim sizi çoookk :/

      Sil
  4. Oyy guzum Avene'leri gördükçe yazın ki lafların geliyo aklıma kıyamam ya :( umarım bu yıl doğru güneş kremiyle birlikte oluceksin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahıııımm eziyet yazıydı ya la! :D

      Sil
  5. superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , o zaman avene hakkındakı yorumun gunes urunu olarak sahane demek olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ufak bir yanlış anlama olmuş çünkü tam tersi hayatımda hiç bir güneş kreminden bu kadar nefret etmedim!! Ya da acaba yorumunu ben mi yanlış anladım :)) Ayy kafam bulandı :D

      Sil
  6. fotoğrafa yanlışlıkla giren göz kremi.. :D
    yves rocher roll on denemeyi düşünüyodum ben de, güzel diyosan hemen alayım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. söylemeyi unuttum al o roll onu al süper o :D

      Sil
  7. Yaa sorma bende gıcık oldum o kreme :D

    YanıtlaSil
  8. çok güzel düşünülmüş, çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim bu farkındalık için :)

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template