24 Mart 2014 Pazartesi

Yves Rocher'le İnternet Kaçamağı...

Eminim duydunuz, gördünüz geçenlerde Yves Rocher (hatta baya bir önce) deli bir indirim yaptı, bir kod sayesinde 10 tl indirim alıp üstüne bolca tester ürün verdi.
Elbette ben de aynı hataya düşüp bir kaç şey aldım.
Birlikte bakalım;

Evet doğru okudunuz bir hata yaptım!
Neden bilmiyorum hep kullandığım ürünlerini almak yerine saçma sapan şeyler seçmem yetmedi bir de üstüne gereksiz para harcadım!
Genellikle gereksiz para harcadığım çoktur tabiisi ama böylesi düşman başına anacım!

İlk ürün 3 dakikalık maske. Daha önce bu ürünü anlatmıştım oldukça yersiz ve gereksiz bir ürün! Formülü değişmiş dediler ona aldandım ama cık, kabı dışında değişen bir şey yok! İster 3 dakika ister 33 dakika bekletin sonuç değişmiyor, hayır dedim tabiisi biliyorum!
Banyoda ikamet ediyor şuan kendisi, yaptığı en fazla şey banyo sonrası cilt gerilmesi durumunu accık azaltıyor ama öyle aman aman bir azalma değil.
Diğeri ürünün devamı niteliğinde sprey. Böyle bir ürün niye var hiç anlamadım. Ya ben çok geri zekalıyım kullanmayı beceremiyorum ya da gerçekten ferahlatıyormuş gibi yapan bir ürünle karşı karşıyayım!
Hakikaten -muş gibi yapan nadir bir ürün olsa gerek.
Yazın dolaba koyup bir de öyle deneyeceğim!

Allah sıra geldi makyaj temizleme ürününe. Bunu sanırım satmıyor alışverişlerde hediye edip geçiyorlar. Anlamadım! Yapıs yağlı olduğu gibi makyajı temizlemek için gözümü oymam lazım geliyor!
Rimelimi topak topak dökerek temizlemeye çalışırken kirpiklerimden de oluyorum!
Tek yararı sayesinde Bioderma H2OO'yu daha az miktarda kullanmam oldu!
Kesinlikle temizlemiyor! Ben gözümü oydukça hem topak rimeller gözüme kaçıyor, gözümün içine doluyor hem de cayır cayır yanıyorum! Bilmem nefretim hissedildi mi?!

İçlerinde tek merak ettiğim Elixir Serum oldu. Ama bu boyutu kullanıp bir şey anlayan beri gelsin! Tek deneme ürünü nasıl yeter allasen!
Bütün bu olumsuzluklardan sonra henüz dudak bakım kremini açamadım korkudan!
Bu alışverişe toplamda 15 tl verdim kargo bedava.
Ama yazık paraya gerçekten.

Siz ne dersiniz sorun ben de mi?

Sevgilerimle...



22 yorum:

  1. canlandırıcı maskeyi en son alışverişimde hediye vermişlerdi.ama hiç bir artısını görmedim. makyaj temizleyiciyle fırçalarımı temizliyorum ben. epey iş görüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az bişiy kaldı dibinde zaten onu da fırçalar için kullanıp kurtulayım o zaman yoksa çekilcek dert değil :D

      Sil
  2. 3 dakikalık maske bana da gereksiz geliyor :) indirim diye neden gaza geliyoruz hala anlayamadım ben, ah biz kadınlar :D

    YanıtlaSil
  3. Göz makyajı temizleyicisini ben de kullandım ama gariptir ben memnun kaldım diyebilirim. En azından şu ana kadar kullandığım nieva ve diadermine'den çok daha iyi olduğu net.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa zaten anlamadığım nokta da burda kimisi çok beğeniyor sürekli alıyor kimisi lanet ediyor :D

      Sil
  4. sorun sende değil ürünlerde :))) ne güzel yazmışın şiddettini tee buralarda hissettim sefgii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi içeri gidip hepsini birbirine vurmak istiyorum!! :D :D

      Sil
  5. Ben de bugünlerde yves rocherden bir şeyler almayı düşünüyorum, vazgeçeyim bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bak deo roll onu al bak memnun kalcaksın ondan garanti :D

      Sil
  6. ahh ah hep bu indirimlerle kandırıyorlar bizi...o maskeden sanırım 3-4 tane var ben de..her alışverişte hediye etmişler..bu markanın 3-4 ürünü var sevdiğim onun dışındakileri almıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde belli başlı sevdiğim şeyler var onun dışında hiç bir şeylerini almıyorum sanırım almayacağım da :/

      Sil
  7. Yazdıklarına çok güldüm :) Ama sıkma canını, böyle yanlışlar yaparak doğru ürünlere ulaşıyoruz ;) makyaj temizleme ürünü çok kötü değil aslında, bir de bunun hassas gözler için olanı vardı sanırım işte o hiç işe yaramıyordu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucuz atlattım sanırım, hani bazen an geliyor saldırmamak için zor tutuyorum kendimi alışverişe, bu da onlardan biriydi sanırım :D aklımda olsun ondan hepten uzak durayım :D

      Sil
  8. Aldığınız her şeyi güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. Yves Rocher'den sürekli alırım diyebildiğim bir ürün yok sanırım..ya da ben bulamadım..Neyse indirim gazına gelmek bir yana akşam akşam güldürdün beni...Öpücük kocaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim var aslında şu pamuk çiçekli olan deo roll on :D Sürekli alıyorum hatta almaya da devam edicem memnunum ama onun dışında beni mutlu eden bir ürünü olmadı maalesef :/
      Ben de öpüyorum pek çok :D

      Sil
  10. Ahaha neyse dudak balmı iyi diye duymuştum bebişim, o baya işe yarar sankim :D 15 liraya bi o birde şu fısfıs oh mis işte de geç :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmadan cevap vermek istemedim çiçeem ama evet dudak balmı iyi gibi yani süper değil ama idare eder :D

      Sil
  11. iyi gunlerde kullan dicektim ama beğenmemissin biz kadınlar zaten nerde indirim kosuyoruz sonrada diyoruz bunları niye aldık kremleri guzel aslında gerci bende denemedim ama kullananlardan duyduğum sevgiler sevgicim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç tam boy kremini kullanmadım hep tester aldım ama ondan da memnun kalmadım :)) Bugüne kadar memnun kaldığım tek ürünü deo rollonları :D
      Sevgiler bizden efendim :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template