14 Nisan 2014 Pazartesi

Denedim Biliyorum; Rival De Loop CC Krem..

Bahar mevsimi bir gelip bir gitme gibi yersiz şakalar peşindeyken biz de ürünler deneyip yorumlamaya devam ediyoruz a canım okuyucu!
Bu haftaki Denedim Biliyorum konsey konuğu;
Rossmann markasına ait Rival De Loop CC Krem.
Daha önceden düzenlediğimiz Yılbaşı Partisi etkinliğinde hediye olarak gönderilmişti. Ürünün en sevilesi yanı Vegan olmakla birlikte ilgilenenler için paraben bulunmamasıdır.


Kendisi enteresan bir şekilde vaatlerle dolu!
Kırışıklık karşıtı, renk eşitleme, nemlendirme, aydınlık görüntü, sağlıklı bir bitiş falan falan! Elbette üzerinde yazanları birebir yerine getiren bir ürün henüz üretilmedi ama bir ürün de bu kadar mı alakasız olur be cicim?!
Ha yine de belirtmeliyim ki vaatleri içinde en ama en güzel yerine getirdiği prüzsüz bir bitiş sağlaması ve kapatıcılık sanırım.


Ürün kullanışlı bir tüpe sahip. Miktarını rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz. Bu bence oldukça iyi bir özellik! Hem temiz kalmasına da olanak sağlıyor. Sürümü oldukça kolay.
İster elinizle ister fırça ya da süngerle uygulayın çizgilenmiyor.
Ziraa kalıplaşıyor.


Ellerimdeki çilleri görmediğinizi varsayarak devam ediyorum yapısı pek çok BB ya da CC gibi tok. Hatta The Balm'ın Balm Shelter'ına çok benzettim ben.
Hatta o kadar tok bir ürün ki sürdükten 1 dakika sonra maske yapmışsınız da cildinizde kurumaya başlamış gibi kaskatı olabiliyor o derece tok yani! Rengi daha net görmek için;


Şimdi Allasen bu nasıl bir "AÇIK TON"!! Ben süt beyaz olmamakla birlikte açık buğday tenli bir insanım yani bu ürünün bana bir tık açık olması ya da hemen hemen uyması gerekir mantıken!
Bakınız mantıken diyorum ziraa hiç alakası yok!
Bildiğin turuncu!! 2 - 3 gün inatla denedim ama beni kim görse "yüzüne ne sürdün yaa solaryum kazası falan mı" diye tepki alınca dayanamadım bıraktım!
Bu öyle bir turunculuk ki bronzer fazla kaçmasından hallice! Öyle ki rengi bana cuk oturan göz altı kapatıcım bildiğin beyaz kaldı yüzümde..
Hem kalıcılığı hem de kapatıcılığı baya iyi yalnız belirtmem gerek. Hatta 2 - 3 saat sonra turunculuk da azalıyor ama geçmiyor tabii. Bir de kalıp gibi olması durumu var yukarıda belirttiğim gibi. Fondoten ihtiyacını karşılar belki, yerine de geçer bilemiyorum çünkü fondoten kullanmıyorum.
Ufak bir sorunumuz daha oldu kendisiyle o da kokusu. Maalesef beni biraz boğan bir kokusu var allahtan 1 - 2 saate yok oluyor.
Kısacası biz anlaşamadık kendisiyle. Her uygulamadan sonra gün içinde sürekli alnımı kırıştırma ihtiyacı yaratan bu ürüne sırf kapatıcılığı ve sürüm kolaylığı nedeniyle 5 üzerinden 2,5 veriyorum!
Böyle de notum kıttır efendim, elimde değil huyum kurusun!

Gelecek Denedim Biliyorum yazılarında görüşmek üzere diyor, bu yazı bana uymadı ben "kuru ciltliyim" derseniz sizi hemen Bir Varım Bir Yokum'a, yok bu da değil ben "karma - yağlı ciltliyim" derseniz Alice in Shoppingland'e, aa yok yok bu da olmadı ben "hassas karma ciltliyim" derseniz de Bu Benim Partim'e davet ediyorum.

Sevgilerimle..







5 yorum:

  1. benim cildimde de çok kalıcı oldu hatta piyasada satılan bir çok bb kremden daha kalıcı, düşündüm de olumlu yanları da baya varmış aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba sendeki gizli bağlanma mı ki Bubu?? :D
      O zaman hepimizinkini toplayıp sana verelim bibiiğim :D

      Sil
    2. Benim ki neredeyse kullanılmamış şekilde hazır valla, he de verelim Bubuuu :D

      Sil
  2. Blog yazılarınıokurken eğlendiğim nadir yazarlardansın en kötü ürünü bile ne tatlı yerden yere vuruyosun ben yazsam firma soğur kendi ürettiğinden o derece :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaee öyle deme bak utanıyorum :D Bende sana çok acayip bayılıyorum ama bir türlü söyleyemiyordum ta kii bu güne kadar kanka :D :D
      Öpüyorum çok acayip çok :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template