31 Mayıs 2012 Perşembe

BB Kremin Sultanıyım Arkadaş!


(İlk yazım hadi hayırlısı :D)

Evet biliyorum herkes bunun hakkında bir şeyler yazdı ama bir de benimkileri okuyun, belki fikriniz değişir :) Ayrıca yakın bir arkadaşım bana bununla ilgili düşüncelerimi sormuştu birazda o yüzden ilk bununla başlayım istedim. Hey dostum sıradaki şarkı senin için geliyor. Öyleyse hemen devam edelim..

Belki bugün görmüşsünüzdür arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Evin suyu çıktı ya! Neyse blogdan henüz (!) haberi olmayan arkadaşım “ne sürdün ki sen yüzüne, disko topu gibi olmuşsun” demez mi! Valla çarpasım geldi ağzına ya neyse.. :)
Tabii ki sorumlusu Garnier BB Krem! Öncelikle kutuda yazdığı gibi mucizevi bir krem değil bunda anlaşalım. Yapış yapış hissi yok ama Misha kadar olması zaten imkansızdı. Gerçi yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi acayip parlama yapıyor, baya ışıl ışıl “disko topu” gibi bile olabiliyorsunuz.
 Kuru cilt için gerçekten çok başarılı, hoş bir nemlendirmesi var. Diğer arkadaşlar gibi kokusundan şikayetçi olmadım ama gereksiz bir koku bence. Cildin emmesinde bir sorun yok ama oturması için mutlaka zaman gerekiyor. Öyle sabah sür çık pek mümkün değil.

Her şekilde uygulamayı denedim; fırçayla, elle, süngerle, beautyblender ile… En ama en güzel uygulama beautyblender ile oldu bence. Çünkü fırçada illaki çizgi oluşuyor ama dediğim gibi cilt emdikten sonra kayboluyor çizgiler.

Renk oturunca gerçekten yumuşak, kadife görüntüsünde bir cilt yakalamak mümkün. Hoş bir duruşu var. Gel gelelim bendeki arızaya… Aşırı güneşli bir yerde yaşadığım için öyle spf’li nemlendirici falan bana yetmesi mümkün değil. İlla ki üstüne güneş kremi sürmem lazım. E sabahın köründe kalkıp bide bu kremin oturmasını falan bekleyemem ki ben. Haliyle bunun üzerine güneş kremi sürünce acayip bir hal alıyor. Böyle bulamaç gibi dalga dalga oluyor ve elde bıraktığı hissi tanımlayacak kelimem yok… O kadar facia yani :D

Bence bu krem kesinlikle akşamüstü gezmesi ya da gece çıkmasında kullanılmalı. Hele üstüne pudrayı da sürdün mü istediğin görüntüyü yakalamak garanti. Çünkü nemlendirmesi gayet güzel verdiği görüntü de hoş.. Ama hanımlar unutmayın sürdükten sonra eğer vaktiniz varsa 10 dk bekleyin daha hoş olacaktır :D Uzuuuun lafın kısası ben Shewgy! BB kremin sultanıyım arkadaş! :D



7 yorum:

  1. Slm,ikimiz de hoşgeldik o zmn blog dünyasına :)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle blogun hayırlı olsun Disco Topuuu:)
    İyiki bloguma yorum yaptın da blogunu tanıdım böylece

    ben bu ürünü denedim bana kokusu çok ağır geldi yapısı da pasparlak geldi onun yerine pure beauty aldım onu da tavsiye ederim. Ama bunu da beğenen var canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)) seni burda görmek ne kadar güzel :D

      kesinlikle katılıyorum parıl parıl disko topu gibi yapıyo :D gece sürmelik ya bence başka türlü pek kullanılası değil yani..

      Sil
  3. Canım aramıza hoşgeldin :) Bu markanın bb kremini ben de denedim ama pek memnun kaldığım söylenemez,yüzümde ağırlık yaptı sanki.Misha bb kremi öneririm ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :D bence de bi ağırlık yapıyo ama akşam denedim daha bi hoş hissettirdi.. Misha bir gün benim olacak! :D

      Sil
  4. kuru cılt demıssın benımkısı kaRma amA gene şansım yok bu urunde desene ...(((bılegıne surmenı sıddetle tavsıye edıp ısterım yuzle aynı renk oldugu içünn daha anlasılır gorrununur ...))

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template