3 Temmuz 2012 Salı

Almayanı Dövüyolarmış..



Valla ciddiyim, almayanı dövüyolarmış. Açın bakın youtube ya da önünüze gelen bi kaç bloga mutlaka bundan vardır ellerinde veya denemişlikleri olmuştur.
E bende olmazsa çatlarım ama dimi! İşin gerçek yani twitter'da beni takip edenler varsa bilir çok ciddi bir mat far arayışına girmiş hatta Yves Rocher'den alıp hüsrana uğramıştım.
Sanırım sonunda buldum. Ürüne geçersek eğer;



Yapısı gerçekten çok hoş, yumuşacık, sürümü kolay. Çok hafif bir uçuşması var ama Yves Rocher kadar tozutmuyor. Renkler kalıcı ama bazsız kullandım bazla ne kadar dayanır bilmiyorum. Ortalama 8-10 saat arası dayandı, akarı kokarı olmadı. Elbette her palette olduğu gibi sonsuz dandik bi uygulama fırçası koymuşlar..



Bunlar da denemeleri. Pigmentasyonunu özellikle çok beğendim. Genel olarak her rengini uyguladım ve sevdim. Sadece 5. rengin yani en koyu olanın bana pek yakışmadığını düşünüyorum. Belki kışın daha soğuk bir renk olarak kullanabilirim. Palet gerçekten makyaj çantanızda olması gereken renklere sahip. Ben flormarın kendi standından 13.50 tl ye almıştım ama Gratis'te dün 12.50 tl ye sattıklarını gördüm. Belki başka yerlede daha ucuzu da vardır. 
Sonuç; sırf saçımı başımı yolmasınlar beni dövmesinler, sen nası bloggersın bu palet sende yok demesinler diye aldım :)

Ha bide buraya tıklayarak bir makyaj devi, ilahı Bilgen'in bu paletle yaptığı dumanlı göz makyajına da bakıp fikir edinebilirsiniz diye düşünüp sizi ne kadar sevdiğimi anlatmış olurum diyorum...

Sevgilerimle..

18 yorum:

  1. Ahh sende edindin demek :):) Canım en koyu olanını kaşıma kullanmıştım ben kaş kitim bittiğinde kötüde olmamıştı hani :) Güle güle kullan canım , çok öpüyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almazsam bi yerim şişcekti :D Aha ne kadan güzel bir fikir oldu bu hatta ben hemen gidip bi deniyim madem evdeyim demi ama :D teşekkür ederim güzel fikrin için. Bende öptüm pek çok :D

      Sil
  2. Ben de aliyim eksik kalmışım :D güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak gerçekten dövüyolarmış ona göre :D teşekkür ederim memnun kalırsın eminim :D

      Sil
    2. aradım aradım kadıköyde bulamadım dün bağdat caddesindeki mağazasından 14tl'ye aldım.diğer renklerinikadıköyde 10tl'ye satan yer var ya bu kadar fark olmaması lazım.

      Sil
    3. maalesef canım her yerde kafalarına göre fiyat biçiyolar..

      Sil
  3. Hhahaha ben de daha dün yazısını yazdım :) Bilgen sağolsun hepimize aldırıyor :) Odeğil de fiyatlar ne öyle ya ben de flormar ın kendi mağazasından (stand değil watsons gibi mağaza yapmışlar) 14 tl ye aldım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet nedir bu fiyatlar herkes başka bişiy söylüyo adamına göre fiyat koyucaklar utanmasalar yakında.. :D

      Sil
  4. ay cok yasa:) bilgen in goz makyajını ben de cok begendım..umarım sen de memnun kalır bol bol miss makyajlar yaparsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öğretmen sen olunca herşey daha kolay oluyo ama :D

      Sil
    2. canım benim ya! ne tatlı bi cansın sennn!

      Sil
  5. bende 13.5 aldım canım koyusunu da sevdim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap'ın dediği gibi yaptım kaş doldurmak için denedim bayıldım :) artık koyu rengini de seviyorum :D

      Sil
  6. ya ya yaa ben de alıcaaam :D her ne kadar far kullanmıyor olsam da kirpik diplerimde kullanabilirim diye düşünüyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boşuna demiyos almayanı dövüyolarmış diye :D

      Sil
  7. hahah en ucuza ben mi aldım şimdi alsancaktaki cumbul kozmetikten %30 indirimle 10,50 tl aldım :D itiraf ediyorum sırf dövülmemek için aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet şuana kadar en ucuz sen almışsın :D hadi gene iyisin yırttın dayaktan :D

      Sil
  8. Başka yere sordum 17,50 demişlerdi bende bu kadar ucuza alıcağımı düşünmemiştim :)

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template