10 Temmuz 2012 Salı

Demek ki Neymiş..


(Görsel alıntıdır..)

Olmuyormuş ablacım, o taş gibi vücuda, alım çalıma rağmen, süzülüp büzülerek havuzda sevdiceğinle poz vermekle olmuyomuş, water proof sandığın rimelin ve göz kalemin sen şımarırken öööyyllee akıp gidiyomuş. 
Haliyle sen elinle habire göz altlarını silmeye çalıştığın için herkes sana bakıyomuş, güzelliğinden falan değil yani..
Hayır tabii ki kıskanmadım ne kıskancam, güzel ama boyası akıyo işte naber..
En temizi girmiycen arkadaş rimeline güvenmiyorsan, akmasından tedirginsen, süzülmeyi bırakıcan silicen o rimeli öyle gircen havuza dimi ama?!
Neyse konumuza gelelim
Malum yaz aylarında en sevdiğimiz ya da sevmemiz gereken ürün güneş kremi olsa gerek..
Ben de bugün yüzüme kullandığım 2 güneş kreminden bahsedicem yani kapıştırıcam yine onları
İlki; 


Artık herkes farkında sanırım nasıl bir Bioderma hastası olduğumun. Bu ürün aslında bildiğimiz krem değil güneş sütü. Özellikle bunu aldım çünkü yüzüme güneş kremi kullanmaktan nefret ediyorum ama mecburum. Çünkü bronzlaşmam için sadece 20 dakika yeterli. Sonrası arap bacı oluyorum.



Ürün tamamen süt kıvamında. Cilt anında emiyor. Kesinlikle yapış yapış olmuyor. Suya girildiyse yenilenmesi tavsiye ediliyor. Parlama yapmıyor ancak tek kötü yanı bol sürmek gerekiyor, bu da yüzde hafif bir beyazlık yaratıyor. Yarım saat sonra o beyazlık da kalmıyor. Makyaj altına güvenle kullanabilirsiniz. Hem yüze hem vücuda uygulanabiliyor.
İkinci;



Vichy yıllardır kullandığım ve beğendiğim bir markaydı. -dı diyorum çünkü artık eskisi gibi bir etki bulamadım bu yaz. Ben bu ürünü mart ayının başında aldım. Süt gibi kolay sürülebilir bir kıvamı var. Makyaj altına da rahatlıkla uygulanıyor. Çok hafif bir beyazlık verse de cilt çabuk emdiğinden hemen kayboluyor. İlk sürdüğünüzde bir yapış yapışlık oluyor ancak sonra geçiyor. Parlaması çok hafif. Sadece yüze uygulama için.


İkisi de 50+ ancak Vichy sanırım pek etkili değil. 
Vichy'i alırken yanında iki tane tester vermişlerdi. Bu testerlar üründen çok çok farklı. Çok daha güzel bir üründü ancak deli parlatıyor cildi, kısaca disko topu oluyorsunuz.

Sonuç; değiştire değiştire kullanıyorum. Elbette tenin koyulaşmasını engellemek imkansız ama geçmiş yıllara oranla bu yıl daha az karayım sanki.. Bioderma'yi ağırlıklı olarak vücuda kullandım eşimle birlikte. Vichy'i ise yüze kullandım malum. Hangisini alırsın bir dahakine derseniz sanırım yine ikisini birden alırım.
Ya siz ne kullanıyorsunuz?

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. ah bi arap bacı burdan sesleniyor sana :) ben de kapkara olmak için saatlerce gunes altında yatabılecek kapasıtedeyım canım :) Beni koruyan kollayan da arasıra uyuduğumda uyandırıp kendime getiren kociş ve de Lancester :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sendeki arap bacı güzelliği bende olsa ne uyanırım ne krem sürerim :D ama benim ki çağla şikel çirkinliğinde oluyor çoğu zaman :D benim kocam da aynı senin gibi bide uyur ki allaaahhh :D

      Sil
  2. günlük hayatta güneş kremi sürme alışkanlığım hiç yoktur imreniyorum valla :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eskiden bende öleydim ama bu alışkanlığı nasıl edindim inan bilmiyorum, şimdi sabah rutin cilt temizliğimin hemen ardından evde oturcak olsam bile sürüyorum :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template