4 Temmuz 2012 Çarşamba

Fresh Line..


Geçtiğimiz haftasonu eşimin mecburi (!) iş seyahati duraklarından biri olan Eskişehir'de tek başıma takılırken Fresh Line markasını eskiden ne çok sevdiğimi hatırladım. Tabi hemen içeri daldım.
Uzun bir sohbet sonunda beyefendi "Bizim amacımız tüketicide kafa karışıklığı yaratmamak, 6 ay önce fiyatımız neyse bugün olduğu gibi 6 ay sonra da aynı olacak" diyerek beni hem şaşırttı hem de tek maske almak isterken 2 taneyle çıktım.



İlk maskemiz "Çamur Maskesi". Cildi maske uygulamaya hazırlayan bir maske. Hem temizliyor hem de gözenekleri sıkılaştırıyor, detoks etkili. Gerçekten ilk uygulamadan sonra bile gözeneklerin sıkılaştığını görebiliyorsunuz. Kokusu çok ferah, parfümsüz doğal bir koku ama çok hoş, çok dinlendirici bir kokuya sahip. Her cilt tipine uygun, haftada 2 kez uygulanması tavsiye ediliyor. Bu kutu 1,5 aylık bir kürmüş ama bence daha fazla gider.


Bu da "Deniz Yosunu" maskesi. Çamur maskesinin hemen ardından uygulanması gerekiyormuş. Nemlendirme amaçlı tamamen. İçinde gerçekten yosun parçaları var.
 Bunun kokusu bi önce kadar olmasa da yine hoş ve hafif bir kokusu var. Bu da 1,5 aylık bi kür ama daha da fazla gider görünüyor.

Uygulama esasları;
  • Kalın bir tabaka halinde uyguluyoruz. 15-20 dakika kadar bekletip kurutuyoruz. Sonra soğuk suyla yıkıyoruz. Maskeler gerçekten çok güzel, ilk kullanımda farkı görebiliyorum ama tek sorun çıkarma faslı. Çok ama çok zor çıkıyor yüzden, ben kafamı baya musluğun altına koydum yani..
  • Her ikisini de haftada 2 kere uygulanması gerekiyor. Zaten verdiği hisleri gördükten sonra bağımlısı olmak içten değil...
  • Çamur maskesi temizlendikten sonra cildi kuruttuğu için mutlaka nem maskesi yapın diye tavsiye üzerine Deniz Yosunu maskesini aldım. İyi ki almışım. Cildim kurumadı ama çok hafif bir gerginleşme oldu o kadar. Deniz yosunu ise yumuşacık ve pürüzsüz yaptı.
  • Çamur maskesinden sonra uygulanacak olanı cilt tipinize göre orada seçip veriyorlar buna dikkat etmek gerekiyor.
  • Maskeler içerik olarak tamamen doğal ve sertifikalı.
  • En ama eenn önemli ayrıntı ise bu maskeler taze maske olduğu için buzdolabında saklıyoruz, bu durumu ihmal etmiyoruz.

Bunlar da testerlarım. Sarı renkli olanlar yüz kremi, maskelerden sonra denemem için verdiler. Ballı ama koku beni azıcık rahatsız etti. Bir de çok tok bi krem zor uyguladım ama yine de güzel.
Diğerleri duş jelleri. Bunları kullandıkça tanıtıcam.

Maskeler 1,5 aylık kürler halinde 25 tl'ye satılıyor. Alırken çok bozulmuştum ama denedikten sonra hakkettiğini düşünüyorum. Ben mutlaka deneyin derim, farkı göreceksiniz..

Not: Maske yazıları gelmeye devam edecek..Merak ettiğiniz bir şey varsa çekinmeyin bana yazın..

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. aa ne güzelmiş güle güle kullan. bende maske yapmak istiyorum ama yeni bir şey denemeye çok korkuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım :D bende öyleydim yavaş yavaş kırıyorum bu durumu artık :D

      Sil
  2. aa artık 1.5 aylık kürler şeklinde mi satılıyor önceden istediğin kadar alıyordun :/
    fresh line maskelerini ben de çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende fiyatını duyunca istediğimiz kadar alabiliyoruz sanıp az alayım falan demeye çalıştım ama artık 1,5 aylık kürler halinde veriyoruz dediler :) ama yine de daha fazla gider diye düşünüyorum :D

      Sil
  3. uff fıyata bak bee :( uygun fıyataa kullandıgın yokmuu kıss onerıver banaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha uygun fiyata taze maske bulamazsın maalesef ama toz ya da kuru maske 1 liraya bile satılmakta şuan, tabii onları yüzüne sürmek istersen :D

      Sil
    2. yoK almıyım ben sağolasın cınım :p zaten tenım hem beyaz hem hassas hem alerjık yüzüme zarar ama hanı oluyorya alıp kullanıp beğenen ona yırmıye onun gibimsi bişi didim işde... :)

      Sil
    3. zaten beyaz ve alerjik bir cildin varsa ekstra özen göstermeli, ucuz ürünlerle rezil etmemelisin. cilt bu yatırım gibi düşün. sen şimdi özenir yatırımını yaparsan 5 yıl sonra meyvasını toplar şükredersin..

      Sil
    4. Evt hakLısın tabeke zaten orTa okuldan berı cıldımı hep temız tutarım bakarım lısedede bolumum guzellık ve cılt bakımıydı canım zaten, ama hanı dıyorum ısde calısmayıp para kazanmadıgım ıcın varlıklıda degılız okdr ole cok cok paralar veremıyorum halıyle :/

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template