13 Ağustos 2012 Pazartesi

Super Star!



Bir sevmek, sevilmek hikayeme daha hoşgeldiniz anacım. 
Aşk buysa diğerleri ne ben bilmiyorum. Nasıl seviyorum nasıl anlatamıyorum.
Aradığım herşey onda var, ne bekliyorsam bana onu veriyor, öyle mutlu oluyorum ki, kendimi hem güzel hem iyi hem de harika hissediyorum! Hayır yaa tabiisi eşimden bahsetmiyorum, konumuz yandaki arkadaş..


 Makyaj bazlarından denediğim ve vurulduğum ender ürünlerden biridir kendisi. Alırken ciddi korkularım vardı. Uzun süre de bloglarda araştırdım ama hiçbir zaman tam olarak emin olamadım, kararttım gözümü aldım. İyi ki almışım, görevini layıkıyla yapıyor.


Pembeliğine bakmayın ciltte kayboluyor, kendisini sadece arkasından bıraktığı kadife görüntüden anlayabiliyorsunuz. Yapısı tamamen silikon ve yumuşacık. Yedirmesi çok kolay, sürer sürmez cilde işliyor ve hızla kayboluyor. Ciltte tamamen kadife görüntüsü oluşturuyor. 


Minicik bir parça tüm yüze rahatlıkla yatıyor. Krem sürer gibi parlamasını istemediğiniz ya da makyajın sabitlemesini istediğiniz bölgeye sürüyorsunuz. Ben matlaştırma amacından yararlanıyorum. 
Missha'nın altına, özellikel burun, yanak ve alın bölgeme sürerek kullanıyorum. Allıklar kalıp gibi, burun ve alın parlamadan saatlerce kalıyor. 12 saatten fazla denemedim ama sabah sürdüm gece baktım hala parlama yoktu yüzümde.


Kesinlikle bir renk vermesi yok zaten. Acaba gözenekleri kapatır nefes almasını önler mi dedim ama hayır Silikon özelliği ile sadece boşlukları dolduruyor. Çok ama çok memnunum, mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Denemek isterseniz hadi bana gelin börekle çay da var.
Alın kağıt kalemleri adresi veriyorum...

Sevgilerimle..

6 yorum:

  1. Güle güle kullan canım , kimse sevmemiş bunu yahu bilemedim şimdi :S :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım ama doğru uygulamayla gerçekten çok ama çok başarılı bir ürün. hatta youtube gurularından Su Hakgüden'de anlatmıştı bayıla bayıla :D ben çok seviyoruum :D

      Sil
  2. Bende cok terddutte kaldim bunu alip almamak icin belki de denerim memnun kaldiysan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ama çok memnun kaldım bence mutlaka bir şans vermelisin :D

      Sil
  3. bak şimdii çok farklı bir yorum oldu bu bir şans vermek mi lazım ne?? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence pişman olmazsın bir dene gerçekten vaadini yerine getiren bir ürün :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template