6 Kasım 2012 Salı

Doktor Civanım!!


Ne zaman Clinique markasını görsem ya da adını duysam aklıma ilk gelen dişçi koltuğunda oturan ben! Hatta yüzüm kıpkırmızı, ellerim titriyor ve şikayetiniz neydi sorusuna "aslında bişeyim yok, hal hatır sormaya geldim" diyip kalkma efekti veriyorum..
Dişçiden korkuyor muyum? Hadi canım sende ne korkması, benimkisi çocukluk fobisi... Dur ben bu olayı parçalanmış aile sendromuyla süsleyim tam olsun!
Herşey Sephora'dan Osmanlı Tokadı yiyen Tekin Acar'dan eşime "efenim çok puanınız birikti, karınızı alıp gelin bedavaya ürün verelim" diye mesaj gelmesiyle başladı. Sonrası flu, sonrası bir karıncalanma, sonrası kasada kol gibi ödeme efenim.. Pişman mıyım? Tabiisi hayır!
Ben aslında el peelingi yazcaktım bugün ama duramadım. Bu bonus paketini almak için 3 ürün al dediler, ben 2 ürün alıp paketi de kaptım. İlki soldaki büyük şişede yüz temizleme köpüğü, elimdeki Yves Rocher'den aldığım (okumak için tık) hala ama halaaa bitmedi. Fiyatı 60 tl. (Diğeri 110 tl ve bu iki ürünü alana bonus paketi "hediye") O bitince buna başlayacağım.
Bonus kutusu ise ;

(Soldan sağa) İlk ürünümüz Even Better serisinden fondoten. Bilenler vardır fondoten kullanmadım, kullanmam da ama bunu deneyeceğim. Henüz rengine bakamadım ama doğal bir ton.
İkinci; Even Better serisinden yine cilt tonu düzenleyici, bir nevi açıcı. İşte burda biraz tedirginim ama yine de deneyeceğim.
Üçüncü; beni meraktan çatlatan göz çevresi serumu. Özellikle morluk, halka ve yaşlanma izlerine karşı bir savaşçı!
Son ürün ise bilmeyen yoktur, klasik Clinique nemlendirici.


(Yine soldan sağa) Ta daaa sonunda benimde bir Çapy Stik'im oldu. Ben kendisine böyle sesleniyorum. Rengi süper, tam benim dudak rengime uygun. Çok hafif pırıltılı ve harika bir yapısı var. Kokusuz, kremsi ve çok doğal bir görünüm kazandırıyor. Dudaklarda görünümü ciddi oranda düzeltiyor.
İkinci ürün; klasik rimel. Henüz denemedim ama biliyorum ki iyi bir ürün.
Üçüncü ürün için neredeyse ölebilirdim, aylarca peşinden koşup fiyatından dolayı değmez deyip vazgeçtiğim 7 Day Scrubb.
Sonuncusu ise çift bazlı makyaj temizliyici. Bioderma H2O kullandığım için bu ürünü şuan denemeyi düşünmüyorum. Ziraa yağlı ürünlerden de hiç hoşlanmam.


Buraya kadar hala okuyorsanız tebrik ederim gerçekten. Son ürün ama bu 110 tl. Göz çevresi için, serum sonrası kullanımda idealleşen, morluk, şişlik ve halkalar için biçilmiş kaftan göz kremi.
Sanmayınki bu ürünü 3 satırda yazıp harcayacağım. Tabiisi hayır, bir süre kullandıktan sonra ballandıra ballandıra anlatıcam söz.

Son olarak çekilişim için TIIIKK...

12 yorum:

  1. Ben de bu setten aldım. Yakında yazıcam inşallah blogda:) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sende iyi günlerde kullan :D bakalım sen ne yorumlar yapıcan :D

      Sil
  2. Kutunu içinden ne kadar çok sey cıkmıs :) Değmiş ama. Kutunun fiyatını sorsam mı acep :D İçini görünce :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten sırf o bolluktan aldım :D bu yorumun için ayrıca teşekkür ederim çok önemli bi ayrıntıyı atlamışım fiyatları yazmamışım. hemen editleyim fiyatları yazıyorum. çok çok saol :D

      Sil
  3. ben de tam fiyatları soracaktım, bir de bu size özel bir durum mu yani puanlarınızla mı ilgili? yoksa tüm clinique'lerde mi var genel olarak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayır bana özel ya da puanımla ilgili değil. sadece alışverişe gitmem puanla alakalı. bütün tekin acar'larda bu bonus paketinden var. 3 ürün alana hediye ediyorlarmış. bana özel olan kısım 3 değil 2 üründe hediye etmeleri oldu :D

      Sil
  4. şahsen imkanım olsa ben de alır hiçte pişman olmazdımm :))) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekin acar da tekrar indirim olacakmış belki ona denk gelirsin :D

      Sil
  5. aldığın bütün ürünleri kullanmış ve bayılmış bir olarak süper bir alışveriş yapmışsın diyebilirim..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. uVv gene doldurMussu tütü maşallah ıyı gunlerınde sürüştür inş...(:
    ammada pahalıymıs ama markaya göre normal tabii ...

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template