7 Nisan 2014 Pazartesi

Denedim Biliyorum; Pierre F Cleanser, Scrub, Mask

Bence genel olarak bir ürünün tam boyunu almadan önce denemesini yapıp, evde haşır neşir olmak, denemesine de az para vererek almak kadar güzeli yok.
İşte bu da onlardan biri.
Denedim Biliyorum'un ilk konuklarına birlikte bakalım;

Bu üçlünün en güzel özelliği bence miktarı! Çünkü deneme boyu ürünlere oranla gerçekten yeterli bir miktar. Tek sefer kullanıp anlamlandırmaya çalışmıyor, denedikçe deniyorsunuz.
Rahat 2 hafta yetebilecek bir miktarla bu ürünler gönlümü kazandılar doğrusu!

Önce Cleanser; İçinde pek de minik olmayan tanecikleri olan, ferah kokusuyla insanı keyiflendiren bir temizleyici. Tanecikler minik değil hatta birazcık sert  ve iri diyebilirim. Ama yüzü çizmiyor bu garanti. Az bir miktarı tüm yüze oldukça yeterli geliyor. Temizlemesi de bana yeterli geldi, benim için en önemlisi olan kokusu ise en ufak bir rahatsızlık vermediği gibi tam tersi ferahlattı bile. Tek sorun yıkamadan sonra azıcık geriyor yüzü.
Kesinlikle tam boyu alınır! Bence 5 üzerinden 5..

Scrub; Sanki temizleyicide olması gereken taneler bunda gibi bir his uyandırsa da güzel bir scrub. İçinde kum gibi incecik ve bolca tanecikleri var. Yapısı oldukça kremsi ve kesinlikle bu da hoş bir kokuya sahip. Günlük kullanıma uygun değil bence çünkü biraz hassasiyet yaratabiliyor.
Fakat benim gibi kuru karma cilde sahipseniz haftada 2 yapmayı kesinlikle tavsiye ediyorum! Çünkü cildi gerçekten yumuşacık yapıyor, ölü deriyi alıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor.
Baya tazelenmiş cildinizi görünce ben demiştim demeyi çok isterdim.
Tam boyu alınır! 5 üzerinden 4 alır.

Mask; Her güzel şeyin bir sonu var değil mi! İşte bu da üçlünün bence sonu! Şimdi benim garip bir sıkıntım var krem ya da sıvı ürünler kullanırken eğer 
parmak aralarıma dolarsa midem bulanarak beni tiksindiriyor. İşte bundaki sorun tam olarak bu!
Oldukça sıvı ve yapışkan bir ürün. Yüze uygularken kesinlikle çok ince bir tabaka uygulamak lazım, e tabii bunu yaparken parmak aralarına dolmaması mümkün değil.
Diğer bir sorun ise o kadar güçlü bir ürün ki nasıl tarif etsem bilemiyorum. Yani yüz nakli yapmaya aday kendisi. Resmen yüzünüzden 2 günde kurumuş tutkalı sökmeye çalıştığınızı ya da japon yapıştırıcısını sökmeye çalıştığınızı düşünün! O kadar diyorum!!
Resmen derim sarktı çekerken. Ayrıca yanağımda bütün gün geçmeyen bir kızarıklığa da sebep oldu.
Fakat özellikle T bölgemde yağlanmanın baya azaldığını gözlemledim. Ya deriyi söküp aldığı için ya da en güzel özelliği olduğu için.. Hani belki sadece siyah nokta üzerine uygulanabilir ve orada daha iyi sonuç alınabilir. Sırf bu yüzden 5 üzerinden 2'yi zoru zoruna verdim.

Efendim bir Denedim Biliyorum yazısının sonuna geldik. Umarım işinize yarar, okumaktan keyif aldığınız bir yazı olur. Yok bu bana yaramadı ben "kuru ciltliyim" derseniz sizi hemen Bir Varım Bir Yokum'a, yok bu da değil ben "karma - yağlı ciltliyim" derseniz Alice in Shoppingland'e, aa yok yok bu da olmadı ben "hassas karma ciltliyim" derseniz de Bu Benim Partim'e alalım.

Siz nasıl buldunuz? Daha önce deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.
Sevgilerimle..




11 yorum:

  1. maskeyi burun bantları gibi sadece yoğun siyah noktalı bölgelere uygulamak harika bi fikirmiş! :) bundan sonra öyle yapıcam..

    YanıtlaSil
  2. mask yaazan urunu severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekibin diğer üyeleri de sevmiş :D sanırsam bir ben varım :D

      Sil
  3. Ben maskesini çok seviyorum. Çünkü yüzüm aydınlanıyor resmen kullanınca. Orta kalınlıkta sürmeyi başarınca sorunsuz çıkıyor maske. Çıkmadığı bölgeleri de su ve süngerle temizliyorum ben. Böylece acısız oluyor :) İlk kullandığımda benim de canımı çok yakmıştı. Sonradan yöntemini buldum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki sürekli deneme yapmak ve kişiye uygun uygulama yöntemini bulmak lazım :D O zaman ben denemelere devam edeyim hızla :D Teşekkür ederim bu güzel yorumun için :D

      Sil
  4. Maskeyi gecen yaz cok kullanmistim, karma ve yagli ciltler icin cok etkili yagi super emiyor. Kuru ve hassas ciltleri mahveder bence, dedigin gibi cikarmasi bir hayli zor :) Burun bandi seklinde kullanmak cok cok iyi fikir, yarin o sekilde kullanicam. Yazi dizisinin devamini bekliyorum mutlaka :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün burun bandı olarak tekrar denedim baya başarılı, özellikle kalın bir tabaka olarak kullandığında sonuç çok güzel :D Beğenmene sevindim yzıların devamında görüşürüz :D

      Sil
  5. ohh keyfile okudum kuzularım hepinizin yazılarını daha yeni ürünleride bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde artık seni aramızda istiyoruz Seneeemm!! :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template