4 Temmuz 2014 Cuma

Moshos Garden Sıcak Havlu Şeysi..

(Dikkat; Gereğinden fazla uzun bir yazıdır!)


EDİT: Bu yazı Moshos Garden ürünlerini yenilemeden önce yazılmıştır! Yenilenmiş ürünlerini henüz denemediğimden ürün yorumları geçersiz ya da bana dair kalmış olabilir!
Yeni ürünü denendikten sonra bu yazı yenilenecektir!

Kişisel olarak cilt bakımı takıntılı olduğum ender (!) konulardan biridir.
Hani makyajım iyi olmasın ama cildim hep sağlıklı ve güzel olsun diyenlerdenim.
Mesela kırk yılda bir sivilcem mi çıktı, onu kafaya takar her gün aynada evrimini izler, canımı sıkar, birini kuruturken bir diğerinin çıkmasına neden olup intihar etmeyi kurgularım!
Yok tamam çok abarttım kısaca;
en bi çok sevdiğimdir cilt bakımı, özenirim, çok fazla şefkat gösteririm.

Tam da buna istinaden sizi enteresan bir ürünle tanıştırmayı kendime bir borç bilirim. Buyrun efenim;

Markamız Moshos Garden. Ben markayla instagramda tanıştım. Çok fazla arkadaşım markanın kil maskesini kullanıyor ve ne kadar memnun olduklarından bahsedip duruyorlardı. Merakıma yenilip siteye girdiğimde sadece kil maskesiyle yetinmeyip kaş/kirpik bakım yağı ve bir de sıcak havlu yüz temizleme ürünü aldım.
Bugün başlıkta da görüldüğü üzre Sıcak Havlu "Şeysi"ni konuşacağım.


Ürün görselde görüldüğü üzere kendi havlusu ile birlikte geliyor. Yalnız yanlış anlama olmasın havlunun herhangi bir özelliği, alameti farikası falan yok normal bildiğimiz İkea el havlusu.


Ürün tahmin edebileceğinizden çok ama çok daha katı formda. Yani bal mumu işte. Uygulaması ve kullanmasının çok zor olduğunu fark edince iyice deneyimlemeden yazmak istemedim açıkçası.

Kullanmaya başlamadan önce bir kaseye sıcak su koyup havluyu içine atıyor ve kenarda bekletiyorsunuz. Ürünü ancak minik bir spatula ya da kaşıkla kazıyarak alabilirsiniz. Ancak bu durum ya yetersiz ürün almanıza ya da gereğinden fazla almanıza yol açıyor ki çok can sıkıcı.
Elinize aldıktan sonra parmaklarınızın arasında ovalamaya başladıktan bir süre sonra yumuşayarak erimeye başlıyor. İşte bu an en can alıcı noktası sanırım!
Bildiğiniz bir yağ işte! Çok ama çok garip bir his, nasıl tarif ederim bilmiyorum.
Kremle karıştırılmış tok bir yağı yüzünüze sürüyorsunuz.


Sürmekle kakao kokusu yayılması bir oluyor zaten burada terapi özelliği başlıyor. İnsanı gerçekten rahatlatıyor. Hafif dairesel hareketlerle cildinize iyice ama cidden iyice yedirmeniz gerekli.
Yedirdikten sonra kenarda bekleyen havluyu iyice sıkarak yüzünüzü silmeniz gerekiyor. Gerekiyor ama ne mümkün o kadar sıcak havluyu el yakmadan sıkıp yüzü silebilmek.
Yüzünüzü cidden sıcak bir su ya da sıcak bezle silmeden ürünü arındırmanız mümkün değil. Öyle bir yapışıyor ki cilde arındırma çok zor.
Burada bir de havlu sorunu çıkıyor. Havluyu 1 kere kullanıyorsunuz e ertesi gün??
Eğer yıkamaz bekletirseniz ne ürün ne de makyaj artıklarınız havludan çıkmıyor öylece kala kalıyor, hayır yaptım biliyorum!
Kısaca her güne yeni havlu ve o havlunun yıkanması şart! Yalnız bu bana göre değil!

Ürünün vaatlerinden biri olan makyajı ciltten arındırma ise bence yetmiyor, makyajı tamamen çıkaramıyor.
Ardından mutlaka tekrar bir temizleyici kullanmak gerekiyor. E o zaman da bu ürünün anlamı olmuyor.

Bu kadar bıdı bıdıdan sonra hiç mi iyi yanı yok?
Asıl say say bitmez kısmı burası..
Bir kere cildi çok güzel temizliyor. Harika bir kokusu var insanın içine doluyor ve öyle rahatlatıyor ki masaj gibi değerlendirmek lazım.
Eğer arındırmayı başarabilirseniz yumuşaktan öte sağlıklı, pamuk gibi, mis kokulu ve pespembe bir cilt sizi karşılıyor. Açıkçası böyle bir cilt için bence değer..

İçeriğine bakacak olursak;


Tamamen el yapımı ve tertemiz bir içerik. Bir de kullanımı kolay yani zahmetsiz olsa bütün temizleyicilerim çöpü boylardı. Son bir ayrıntı ise kesinlikle karma ciltlerin memnun kalacağını düşünmüyorum. Benim gibi kuru karmalar eh işte diyebilirken kuru ciltler çok ama çok seveceklerdir.
Kuru ciltleri içeriği sayesinde baya rahatlatıp yumuşatacaktır.

Bu kadar zahmetten sonra ben kendisini banyoya koydum. Haftada bir bazen iki kere banyoda kullanıp hiç havluyla silmeden az biraz sıcak suyla iyice duruluyorum. Kalıntı elbette oluyor. Bunu da banyodan çıkınca tonik yardımıyla gideriyorum.
Açıkçası ne ayılıp bayıldım ne de nefret ettim üründen. Başarılı mı evet başarılı ama çok zahmetli.
Siz bu markadan ürün denediniz mi? Ya da içinizde bunu kullanan var mı?
Bana yazarsanız çok sevinirim.

Halen devam etmekte olan "Denedim Biliyorum" çekilişine katılmadıysanız BUYRUN!!

Sevgilerimle...




15 yorum:

  1. A-ha! Kuru cilt dedin beni benden aldın çiçeğim, yalnız ben çok üşenirim yea, o bebek poposu pamuğuyla felan da temizlenmez ki şimdi... Her gün havlu yıkamak mı, de get bayburt! Çok çok merak ettiğimden ötürü alabilirim belki bir sonraki indirimde falan yakalarsam inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya dur aslında dönünce ben sana vereyim benimkini bir dene belki sen pek sevcen ne malum :D

      Sil
  2. Bende deniyorum ama şimdilik memnunum :)
    Hiç makyajımı silmedim ama cilt temizliğinde sıkıntı yok gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok biz pek anlaşamadık kendisiyle ama gördüğüm kadarıyla seveni de var :D

      Sil
  3. moshos'un özellikle kil maskesini ve kremlerini çok seviyorum bu da etkinlikte hediye edildi yenilenmiş hali ama deneyemedim daha o havlu temizliği beni de düşündürüyor bakalım nasıl yapacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kil maskesine aşığım yaa!!! Çok çoook başarılı :D Ama bu ürün beni çok zorladı bitiremedim zaten yazın bu sıcakta da hiç çekilmiyor doğrusu :/ Belki ürün yenilenmiştir diye yeniden almayı planlıyorum :D

      Sil
  4. Bilemedim şimdi ben..çok zahmetliymiş...Ama havlu yerine makyaj temizleme süngerini ıslatıp silebiliriz..o zaman süper olur..Hani şu cilt bakımı yaptırılan yerlerdeki süngerlerden...hımmm. kendi kendime fikrimi beğendim çok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay dur fikre bende bayıldım hemen deneyeceğim bunu belki öyle daha kolay olur :D Valla süpersin yaa :D

      Sil
    2. Demetcim harika fikir istanbula döner dönmez o şekilde deneyeceğim :)

      Sil
    3. benim süngerim var ama maskem yok !!!! güçlerimizi birleştirelim hahhahahah....Bu arada nerelerdesin iremcim??*

      Sil
    4. Benle birleştir gücünü benle benle benleee!!! 😃😃😃😃

      Sil
    5. Tamam voltran oluyoz....Bu arada bloğum'un yeni konsepti hakkında düşüncelerini almak isterim...Akıllı bir arkadaşım sayesinde yeniledim :)))))))

      Sil
    6. Tema süper süper süper olmuş bayıldııııımmm yaaa çok güzel. Hatta bunu senden çalabilirim bile o kadar beğendim! 😊😊😊

      Sil
  5. Oncelikle senin de dedigin gibi urunumuz diger tum urunlerimiz gibi yenilendi, kivami yumusacik oldu ;) Havlu konusuna gelirsek, moshos dostlari kendi havlularini kirletmesin diye yanina bir adet de havlu koyduk. Ne oldugu belli olsun diye de paraya kiydik IKEA'dan aldik :) Makyaj temizleme konusi ise tamamen o makyaj malzemesinin yapisi ile alakali. Zaman zaman 100 liralik temizliyiciler bile yetersiz kaliyor :) Su anda sicak havlu yuz temizleyicimizin icinde sertifikali organik balmumu ve sertifikali organik zeytinyagi mevcut, keyfini surmeye devam edin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin ettim zaten içeriğinin yenileneceğine :D Kıvam yumuşadıktan sonra her türlü kullanılır. Haklısınız çok yüksek fiyatlı temizleyiciler bile altından kalkamıyor bazı ürünlerde ama o çoook pahalılara göre bence iyi iş çıkarıyor, ufak kalıntılarda kolayca temizleniyor zaten aman aman zor değil.. :D Teşekkür ederim bir marka olarak buraya yorum bırakmanıza çok sevindim! İnşallah bunu diğer markalarda görür ve anlarlar iletişimin ne demek olduğunu!!! :D :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template