8 Aralık 2014 Pazartesi

Denedim Biliyorum: Real Techniques Makyaj Süngeri ve Blogger Dergisi


Kendimizi kobay ilan edip her hafta farklı ürünler denediğimiz Denedim Biliyorum yazısına hoş geldiniz efenim.. 
Haftanın ürünü Real Techniques Makyaj Süngeri.. 
Bu hafta ise daha büyük bir heyecanla yazıyorum bu yazıyı ziraa yeni gelin Senem kendi çıkardığı dergide bize de yer vermek istediğini söyleyerek muhteşem bir fırsat sunmuş oldu. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bu haftanın denemesi bile ayrı heyecanlı oldu sanırım buyrun efenim beraber bakalım:


Marka piyasaya ilk sürüldüğünden itibaren ağzımın suları aka aka takip ettim. Haftalarca araştıra araştıra en kolay ve ucuz yoldan teker teker setleri edindim. Resmen bir tığ işi, bir havlu kenarı, bir oya gibi işledim koleksiyonuma.
Her ne kadar pek çoğumuz edinebilmek için çok beklese de Türkiye’ye gelir gelmez ortalığı salladı kendisi. İyi ki de geldi ve Watson’slarda gayet alınabilir bir fiyatta satılmakta. Hazır ürün ayağımıza gelmişken ekipçe denemesek olmazdı sanırım. Buna birde sünger aşkım eklenince bunu denemek benim için bayram sabahı gibi oldu.. Bir kere bence son derece rahat ve pratik bir ürün. Önce şekilsel olarak bakalım;




(NOT: SÜNGERDEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNA ALDANMAYIN, KURUYUKEN KENDİ KABINA TEKRAR YERLEŞTİRİP BİR KAÇ GÜN UNUTTUĞUM İÇİN BÖYLE OLDU, ZAMANLA O BOZUKLUKLAR DÜZELİYOR!)
Malum süngerden son derece farklı bir görünüşte fakat aynı mantıktaki bu süngerin bir ucu kesik yani dümdüzken diğer ucu konik yani sivricene. Bu sayede her türlü alanda kolaylıkla uygulama sağlıyor.  Zaten yumuşaklığı, kullanım sırasında rahatça eğip bükebiliyor olmanız bile kendisini sevmeye yetiyor.
Hem kuru hem ıslak kullanılabiliyor kendisi. Gerçi tavsiye edilen ıslak kullanılması ama ben çoğu zaman kuru kullanıyorum ve çok daha memnunum bu halinden. Islatılıp fazla suyu alındıktan sonra büyüyerek 2 katına çıkan süngerimiz artık kullanıma hazır.


Ben bu noktada amacını aşıp her şekilde denedim. Pudra, toz ya da krem allık, kapatıcı, fondoten, BB krem, krem far, likit ürünler ve hatta nemlendiricimi bile uyguladım. Sonuç olarak ise toz ürünlerde biraz yetersizken krem ürünlerde performansının doruklarında kendisi.. Tamamen prüzsüz bir uygulama yaratıyor olmasına bayılıyorum. Evet kapatıcılığı arttırmıyor ama verdiği doğal ten duruşu bunu gözardı edebilmenize yeter de artar bile bence.
Hem ıslakken hem de kuruyken bir parça fazla ürün emiyor maalesef ancak çok yumuşak olduğu için uygulama esnasında hafifçe sırakarak ve bastırarak uygularsanız minimum düzeyde ürün emmesini sağlamış olursunuz. Bir başka nokta ise çoğumuz profesyonel değiliz ama bir profesyonel elinden çıkmış makyaj yapmak istiyoruz. Bu sünger hem bunu sağlarken hem de ürünün yıllarca elinizde sürünmesine engel oluyor. Hangimiz fondoten ya da bb kullanırken üründen sıkılmıyor ve gidip bir tane daha, bazen 3- 4 tane daha almıyor ki? Bu yüzden ürün emmesini bile sorun olmaktan çıkarıyor bence. Ki zaten ürünü aylarca kullanıyorsunuz yani bir haftada bitmiyor.

Ben bu süngere bayılıyorum doğrusu. Pratik, kolay ve temiz. Her uygulama sonrası olmasa da (elimde birden fazla olması nedeniyle) haftada 1 temizliyorum ve ne sivilce nede başka bir sorunla karşılaşmıyorum. Kısaca şiddetle tavsiye ederim. O yüzden bu ürüne puanım 4/5. Sebebi ise fiyatının yurt dışına göre gereksiz pahalı satılıyor olması.

Bakalım diğerleri neler yazmış:
Bengü için: birvarimbiryokum.blogspot.com

Ayrıca derginin tamamını okumak isterseniz eğer hemen sizi ŞURAYA alalım..

Sevgilerimle..



2 yorum:

  1. Hangimizin evinde henüz açılmamış zibilyon tane ürünü yok ki, ürünleri varsın yisin dursun gari :)

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template