11 Haziran 2012 Pazartesi

Duyurudur....


Küçüklüğüne ve hafifliğine aldanarak aldığım netbook'um 2 gündür aşırı ısınmadan kendi kendini kapatıyor. Pc konusunda bilgisine sonsuz güvendiğim canım abimi arayarak yaptığımız durum değerlendirmesinden sonra fan'ımın artık çalışmadığınıve pc'yi soğutmadığını öğrenmiş bulunuyorum. Zaten en fazla 25 dakika kullanmama izin veriyor ve anında kapanıyor. Kendisini eylül ayında satın aldığım için hala garantisi devam etmekte ancak şuan yaşadığım yerde Media Markt olmadığı için baktıramıyorum veya yaptıramıyorum.. Evime dönmeme daha 3 hafta var ancak gönderip yaptırmam nerdeyse 2 haftamı alacak, e bana gelmesiyle eve dönüş tarihim hemen hemen aynı zaten...
Kısaca anlamsız bir işlem olacak benim için..

(Düzenleme;
Ayrıca son zamanda gözlemlediğim ve aldığım maillar sonucunda birazcık soğuduğumu hissettim. Öğrenmem gereken çok şey var zamanla öğrenebileceğim bunları da.. Ancak insan içine girince anlıyor, blog çok özen isteyen ilgilenilmesi gereken bir ortam. Pc'im tamir olana kadar daha çok bilgi kazanıp deneyim toplayarak geri döneceğim. Tamamen gitmiş ya da bırakmış değilim sadece daha seyrek yazı yayınlayacağım..))
Daha fazla uzatmayım bundan sonra pc'im izin verdiği sürece blogu aktif tutmaya çalışacağım.. Ev arkadaşımın laptopu var elbet, onun da boş vakti olduğu sürece yazı girmeye özen göstereceğim. Bu açıklamayı yapmamın sebebi ise gerçekten beni takip eden, yazılarımı okumaktan hoşlanan insanların varlığıdır. Onlara saygısızlık yapmamak adına belirtmek istedim sadece..
Sonuç: bundan sonra bloguma erişimim sınırlı ve düzensiz olacaktır..

Sevgilerimle....



5 yorum:

  1. BEN KENDİ ADIMA HER ZAMAN YAZILARINI ZEVKLE OKUMAYI BEKLEYECEĞİM.SEN CANINI SIKMA SEN ALDIRMA GEREKSİZ YAZANLARA CEVAPLARA BENCE.

    YanıtlaSil
  2. Bloglarda, özellikle kozmetik bloglarinda yeterlilik yada yetersizlik beceri yada beceriksizlik diye bi şey yoktur bence. Biz ürün yorumlarız isteyen okur isteyen okumaz. Kimi beğenir kimi beğenmez.. Ki ben bloğunu oldukça ilginç ve başarılı buluyorum sırf bi kaç kişi yetersiz buldu diye öyle düşünme. Öpüldün..

    YanıtlaSil
  3. boşver sen onları devam et her yerde var böyleleri.

    YanıtlaSil
  4. Sen kimin ne dediğine ne yaptığına neden takıyosunki? Burası senin blogun, senin dünyan. Neyi istersen, ne kadar istersen paylaşırsın.Üslubuna yada tarzına laf etmek bunu değerlendirmek kimseye düşmez.Şahsen ben blogunu takip etmekten cok keyif alıyorum o yüzden moral bozmak yok devam örtmenim! =))

    YanıtlaSil
  5. Hepinize teşekkür ederim kendimi çok ama çok iyi hissettim ve gördüğünüz üzere bazı yerleri değiştirdim kimilerini sevindirmemek adına.. Evet burası benim dünyam bana ait, istediğimi yazarım :D destek için gerçekten çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam ve pc'im tamir olunca da temelli döneceğim yepyeni yazımla, ürünlerimle :D öpüyorum bolcana hepinizi..

    YanıtlaSil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template